Process Supporter for Biotech and Rare Dicease

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Hvis du har erfaring fra et GMP-reguleret miljø og ambitioner om ikke bare at være med, men om at være bedst, så har vi det helt rigtige job til dig. Du kan se frem til et virkeligt varieret job, hvor din indflydelse går hånd i hånd med dine udfordringer og derfor også dine muligheder for at udvikle dig.

Om afdelingen
Du bliver en del af Biopharm Rare Dicease Finished Products (BRD FP) afd. 2153.13 process support, bygn. FF, i Kalundborg. Vi er en produktionsafdeling i en aseptisk fyldefabrik, og vi er i alt ca. 500 medarbejdere. Vi er en nyere fabrik, og er i en spændende fase, hvor vi fortsat ramper up og arbejder med optimering. Vi producere bløderpræparater som NovoSeven® og NovoEight® samt indkører og fylder nogle af Novo Nordisks nye lægemidler. Fabrikken arbejder med følgende processer: Miljø, vask og sterilisation, præparation, aseptisk påfyldning, frysetørring og inspektion. Du bliver en del af support team for frysetørring. Her får du 15 top-engagerede kollegaer med meget forskellig baggrund, som alle er med til at løfte opgaverne i fællesskab.

Jobbet
Som supporter i vores frysetørrer team, bliver dine primære arbejdsopgaver at supportere operatørerne under / i produktionen, sikre at vores procedurer afspejler vores valideringer og andre krav til processerne, samt sikre at procedurerne bliver fulgt. Altså at være med til at sikre, at der produceres og frigives produkt til markedet i højeste kvalitet. Du vil også skulle håndtere her-og-nu problemstillinger, hvor du skal være med til at tage hurtige beslutninger for at sikre produkter til vores kunder. Dine opgaver vil være meget varierede og blandt andet indebære udarbejdelse af afvigelses-rapporter, gennemførelse af ændringsansøgninger, support til review af batch dokumentation– altsammen i et cLEAN kontrolleret miljø. Personen Du er en engageret person med gode kommunikationsevner og du trives i en til tider hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du får brug for din evne til at holde overblikket, prioritere og din tro på, at der altid kan findes en løsning. Derudover trives du med at 'tænke ud af boksen' og arbejde med systematisk problemløsning (SPS) samt implementere korrigerende aktioner. Du har en naturlig og klar kommunikation til kolleger på alle niveauer. Du er tillidsskabende og formår at dele din viden med dine kollegaer på en inspirerende og forståelig måde så vi hele tiden bliver bedre og arbejder smartere.
Du bliver en succes ved at være synlig, have gode relationer til produktionen og ved at have en go-look-see tilgang i din support til produktionen, med en altid positiv tilgang til, at det nok skal lykkes. Du er både god til at igangsætte opgaver men i høj grad også til at afslutte dem – i rette tid og kvalitet – og på en struktureret måde. Du arbejder analytisk med opgaver, der er baseret på mange data. Du kommer til at samarbejde med mange mennesker på tværs i organisationen og derfor forventes det, at du er god til at skabe relationer, at du har gode samarbejdsevner samt kan kommunikere komplekse problemstillinger til forskellige faggrupper på en let og forståelig måde. Og så er en god portion humor en fordel.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:
  • Har en akademisk baggrund – fx. farmaceut, ingeniør, mikrobiolog.
  • Erfaring med GMP-reguleret fremstilling af lægemidler og myndighedskrav til den farmaceutiske industri.
  • God forståelse for mekanisk og automatiseret udstyr.
  • Har et solidt kendskab til processer omkring produktion af aseptiske lægemidler.
  • Trives med at arbejde med komplekse problemstillinger, hvor der ofte indgår mange data
  • Kan præsentere dit område ved inspektioner såvel på dansk, som på engelsk

  • Kontakt Ydereligere spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Nicolaj Rytter på tlf.: +45 30 77 58 51 eller på mail: [email protected] Deadline Fristen for ansøgninger er d. 30 juni 2023. Vi forbeholder os muligheden for at afslutte rekrutteringen inden deadline, hvis den rette kandidat findes. Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige på Midt-og Vestsjælland

      Serviceafdelingen søger sommerferieafløsere - er det dig, vi søger? Serviceafdelingen på Nykøbing F. Sygehus søger sommerferieafløsere til at varetage serviceopgaver i perioden juni-september..
      • Øvrige
      • Midt-og Vestsjælland
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Har du styr på din el-faglighed? Og drømmer du om at gøre en forskel for vores patienter på det globale marked i en stilling med en stor grad af tillid og selvstændighed? Så er du måske vores nye E..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Ville du være med til, at sikre at de mest effektive og relevante træninssetup for vores medarbejdere bliver udviklet? så er stillingen som træningssupporter i PP Business Support muligvis noget fo..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you passionate about ensuring compliance and driving continuous improvement in quality processes? Do you thrive in a dynamic environment where you can collaborate with cross-functional teams an..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70
    9. april 2024 69
    8. april 2024 67
    7. april 2024 74
    6. april 2024 74
    5. april 2024 73