Maintenance Planner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Er du en mester i organisation, og søger du en rolle, hvor din strukturerede tilgang kan få lov til at skinne? Har du omfattende viden om vedligeholdelsesprocesser inden for en reguleret produktion? Træd ind i rollen som vores Vedligeholdsplanlægger på verdens største insulinfabrik i Kalundborg. Grib chancen for at gøre en meningsfuld forskel og frigør dit potentiale. Ansøg nu og ban vejen for personlig og professionel vækst!
Om afdelingen
IM1 er den fabrik i verden, hvor der bliver produceret mest af de Aktive Farmaceutiske Ingredienser (API’er), som benyttes i mange af Novo Nordisks kvalitetsprodukter. Vi arbejder i et multiline-setup, hvor flere forskellige produkter kan leveres samtidig – og det stiller store krav til vedligehold af vores udstyr, og ikke mindst planlægningen af det.

Fordi vi arbejder med en kapacitet, der nærmer sig den maksimale, er der ofte meget snævre marginer for hvornår og hvordan vedligeholdsprocesser kan udføres – og det er kun med dygtig planlægning, at vi forhindrer nede-tid, når vores håndværkere og teknikere skal udføre de opgaver, som kræves.

Fordi så mange led i produktionskæden er afhængige af vores arbejde, er vi stolte af at kunne levere varen til tiden hver gang. Tonen i afdelingen er humørfyldt, og vi er gode til at passe godt på hinanden – arbejdsmiljø er én af de ting, vi går højt op i. Det samme gælder for kvaliteten af vores arbejde – og planlægningen er vigtig for, at et så komplekst system som vores, kan arbejde gnidningsløst.

Jobbet
Du kan forvente, at dine arbejdsopgaver blandt andet kommer til at bestå af følgende:
  • Koordinering og planlægning af vedligeholdelsesopgaver for IM1, hvilket sikrer et problemfrit samarbejde mellem interne og eksterne ressourcer.
  • Overvågning af vedligeholdelsesaktiviteter for ventiler, pumper og mekanisk udstyr, hvilket sikrer optimal funktionalitet og ydeevne.
  • Gennemførelse af kalibrering af vigtige parametre som pH, OD, ledningsevne og flow, hvilket sikrer nøjagtige målinger.
  • Håndtering af detaljeret planlægning under nedlukninger, vedligeholdelse og omsætningskampagner, orkestrering af storstilet opgavestyring på tværs af afdelinger.
  • Overholdelse af regler og kvalitetsstandarder og sikring af omfattende dokumentation og sporbarhed for alle vedligeholdelsesaktiviteter.
  • Oplev spændende muligheder for personlig og professionel vækst, mens du får indgående kendskab til vores produktionssetup og regulerede produktionskrav.

    Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Ideelt set har en teknisk baggrund, gerne som tekniker eller ingeniør, med ekspertise i planlægning af vedligeholdelsesopgaver inden for komplekse lovgivningsmæssige miljøer.
  • Har omfattende erfaring med pumper, tanke, rør, ventiler og tætninger, ledsaget af viden om materialer, metoder og processer.
  • Besidder færdigheder i SAP-systemer, der udnytter funktionaliteten til at strømline arbejdsgange for dig selv og dine kolleger.
  • Har stærke kommunikationsevner på engelsk, da interaktion med engelsktalende forretningspartnere er hyppig.
  • Som person forestiller vi os, at du helt naturligt er et m eget struktureret menneske, og du sætter en ære i at holde dine aftaler – måske endda mere end de fleste. Du er serviceminded og forstår hvad dit arbejde betyder i en større sammenhæng – og dine kommunikationsevner rækker til både at skabe forståelse, og dermed handlerum, for dine stakeholders hos både operatører og ledelse. Du har et drive for at skabe resultater, og ser fordelen i at rette fejl og mangler, for at lette arbejdsgangen næste gang en ordre kaldes. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk bruger vi vores talent og vores flid på at gøre en forskel for mennesker med kroniske sygdomme over hele verden. Vi er stolte af at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og af at være en del af en succes. Det er vigtigt for os at kunne gå på arbejde hver dag til en tryg og meningsfuld arbejdsplads, hvor vi kan regne med hinanden. Samtidig tilbyder Novo Nordisk et muligheder for personlig og faglig udvikling, som det kan være svært at finde andre steder.

    Kontakt
    Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sine Sangtong Püschl, Associate Manager, på [email protected]. Ansøgningsfrist
    9. august 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Our Team is expanding! Are you motivated by the pulse of a GMP production area? Do you want to be part of a dynamic team who supports the production at our filling facility? Are you eager to work i..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Do you want to lead a group of engaged operators? Are you looking for a career opportunity to unfold your skills within leadership? Do you want to develop the newly established team and contribute .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Om jobbet Bliv en del af vores spændende arbejdsplads Vi tilbyder 3 spændende job med personlige og faglige udviklingsmuligheder inden for spildevand, jord og virksomhedsområdet. Du får mass..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Om jobbet SSP-området i [xxxxx] er i en rivende udvikling. Vi søger derfor en fagligt stærk SSP-konsulent til at drive flere at vores nuværende og kommende SSP-indsatser. Dette er en..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    15. maj 2024 67
    14. maj 2024 65
    13. maj 2024 63
    12. maj 2024 76
    11. maj 2024 76
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74
    8. maj 2024 69
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70