Bygningssupporter til ny fabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Brænder du for at sætte dit byggetekniske præg på fremtidens højteknologiske fabrikker, og dermed sikre ideelle forhold for medarbejdere og produktionen både i dag og på sigt? Trives du i en stilling, hvor ikke to dage er ens, og du tæt kan følge et projekt udvikle sig over årene? Så er du måske vores kommende bygnings supporter til vores nye og banebrydende biotekfacilitet i Novo Nordisk Kalundborg. Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere! Om jobbet Som vores nye bygningssupporter, vil du blive en del af udviklingen af vores nye fabrik på et tidligt og spændende tidspunkt. Du vil få en nøglerolle i at sikre funktionaliteten af bygningen både før, under og efter indflytning af produktionen, herunder udvikling af strategier og planer som senere skal forfines i praksis, når fabrikken står færdig. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet inkludere:
  • Opbygning af strukturer og systemer til løbende vedligehold af fabrikkens ca. 800 rum i vores system.
  • Etablering af serviceaftaler, kontrakter og budgetter ifm. håndtering af eksterne håndværkere og leverandører til bygningsvedligeholdelse.
  • Udvikling og eksekvering af projektplaner ved indflytningsfaserne i samarbejde med projektlederen.
  • Løbende kontakt til interne og eksterne stakeholders i forbindelse med praktisk design af bygningen samt udførelse af tilsyn.
  • Drifte og koordinere vedligeholdsopgaver for selve fabriksbygningen, når den er taget i brug, bl.a. ved kontakt til eksterne håndværkere.

  • I denne stilling vil du blive udfordret med en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil sikre den optimale funktion af vores nye facilitet både fra start og på sigt. Opgaverne vil udvikle sig i takt med fabrikkens opbygning og opstart, og vil indbefatte et stort netværk både internt og eksternt. Kvalifikationer For at være succesfuld i rollen forestiller vi os, at du har flest mulige af følgende kvalifikationer:
  • Uddannelsesbaggrund som byggekoordinator, bygningskonstruktør, byggetekniker eller andre relevante tekniske uddannelser.
  • 5+ års erfaring indenfor bygningsplanlægning og -vedligehold.
  • Erfaring med projektledelse indenfor bygnings- og konstruktørmæssige projekter er en fordel.
  • Flair for IT og let ved at tillære dig nye systemer.
  • Stærke kommunikationsevne i både skriftligt og mundtligt dansk, samt forståelse for engelsk på et teknisk niveau.

  • Som person er du struktureret og omhyggelig med dit arbejde, og bevarer overblikket også i en travl og omskiftelig hverdag. Du trives med at planlægge og arbejde selvstændigt og tage ejerskab over dine opgaver, mens du formår at opbygge stærke relationer til både interne og eksterne stakeholders. Du nyder en omskiftelig og kompleks hverdag med mange forskellige opgaver, både store og små. Om afdelingen I Production Support kommer du til at arbejde tæt sammen med en bygningsansvarlig og kolleger med forskellige faglige baggrunde som fx ingeniører, operatører, proces supportere, projektledere og teknikere. Vi ved, at en mangfoldig gruppe af mennesker præsterer de bedste resultater, og vi er ivrige efter at bygge teams, hvor samarbejde på tværs af faglige baggrunde sikrer et godt samarbejde om meget komplekse projekter. Du kommer til at spille en afgørende rolle i at opbygge og vedligeholde en sund og inspirerende arbejdskultur med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Om at arbejde i Novo Nordisk Slut dig til Novo Nordisk Manufacturing Kalundborg og få muligheden for at opbygge en karriere blandt dygtige fagfolk i en hurtigt voksende og succesfuld virksomhed. Det er verdens største insulinproduktionssted, og vores mere end 3.400 Novo Nordisk-medarbejdere deler ambitionen om løbende at gøre en forskel for mere end 24 millioner mennesker, der lever med diabetes og andre alvorlige kroniske lidelser. Du vil være i et godt selskab, hvor du arbejder sammen med dedikerede og yderst kompetente kollegaer. Vi er på forkant med udviklingen inden for teknologi og processer, og vi ved, at succes afhænger af dedikerede individer, der bidrager til hvert skridt på vejen. Det er her, vi har brug for dig. Kontakt Vil du vide mere om stillingen, så, kontakt Associate Manager, Morten Lomholt på tlf: +45 30753566 Ansøgningsfrist 27. august 2023 Jobsamtaler forventes afholdt i løbet af september, men da ansøgninger vil blive gennemgået løbende, anbefaler vi at ansøge hurtigst muligt. Vi interesserer os for din motivation. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Our Team is expanding! Are you motivated by the pulse of a GMP production area? Do you want to be part of a dynamic team who supports the production at our filling facility? Are you eager to work i..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Do you want to lead a group of engaged operators? Are you looking for a career opportunity to unfold your skills within leadership? Do you want to develop the newly established team and contribute .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Do you dream about making a true impact when it comes to Cleaning-in-Place (CIP) activities? Would you like to join us from the very beginning of our future journey and make your mark in an organiz..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you skilled in lean and process development? Do you have experience coaching and guiding management groups? If so, we have an exciting opportunity for you to join our team as a cLEAN® Business .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    14. maj 2024 65
    13. maj 2024 63
    12. maj 2024 76
    11. maj 2024 76
    10. maj 2024 71
    9. maj 2024 74
    8. maj 2024 69
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69