Kalibreringstekniker til produktion i PP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Millioner af mennesker globalt lever med diabetes. At kunne levere medicin til patienter hvis liv afhænger af de produkter, som Novo Nordisk producerer og leverer, stiller store krav til kvalitet og compliance. Som vores nye kalibreringssupporter kan du være med til at sikre, at Novo Nordisk leverer høj kvalitet til millioner af diabetespatienter verden over. Jobbet
Helt konkret skal du udføre planlagte kalibreringer af vores brede udvalg af udstyr samt kalibrering af udstyrsfejl, så udstyret hurtigt er klar til produktion igen. Du vil have mange interessenter og samarbejdspartnere på tværs af produktionsanlægget, og det er derfor vigtigt, at du er serviceorienteret og forstår vigtigheden af et godt og produktivt samarbejde. Udover vores permanente udstyr har vi i produktionen også mindre udstyr, der sendes til ekstern kalibrering. Her vil du få til opgave at koordinere flowet og være kontaktperson for mange af de eksterne leverandører. Området er underlagt GMP krav, hvor der stilles store forventninger til dokumentation samt læsning af procedurer og instruktioner. Omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed er derfor et must. Kvalifikationer
  • Du har en baggrund som industrielektriker, automatiktekniker eller lignende og har erfaring med vedligehold og/eller kalibrering af utility- eller procesudstyr.
  • Vi forestiller os, at du har erfaring med lignende anlæg og er vant til at arbejde efter Good Manufacturing Practice (GMP) regler. Det er en fordel, hvis du kender til SAP, men det er ikke et krav.
  • Selvstændighed er en forudsætning, men du skal også kunne samarbejde med forskellige faggrupper, hvorfor der kræves gode samarbejds- og kommunikationsevner.
  • Du har humoristisk sans og kan på en positiv måde håndtere pressede situationer med mange bolde i luften.
  • Om afdelingen Bliv en del af Novo Nordisk’s finrensningsfabrikker i Kalundborg. Kalibrering er en del af PP Production Support med 130 medarbejdere fordelt på 6 teams. Afdelingens mål er at sikre, at produktionen forløber stabilt og effektivt. Du bliver del af en afdeling med multifunktionelle teams, hvor smede, operatører, teknikere og kemikere arbejder tæt sammen, og hvor nøgleordene er engagement og ansvarsbevidsthed. Bliv en del af Novo Nordisk i Kalundborg Bliv en del af Novo Nordisk manufacturing i Kalundborg og få en udviklende karriere blandt de dygtigste fagfolk i en succesfuld virksomhed. Sammen gør vi hver dag en konkret forskel for mere end 30 millioner mennesker, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. I dag fremstiller vores 3.000 medarbejdere halvdelen af verdens insulin samt en række biofarmaceutiske produkter. Vi har 50 års ekspertise i bioteknologisk produktion på Novo Nordisk i Kalundborg. Generationer af medarbejdere har udviklet deres faglige kvalifikationer, personlige kompetencer og karrierer hos os og har samtidig været med til at udvikle produktionsanlægget, så det i dag udgør verdens største insulinproduktion. Du mærker hurtigt, hvorfor Novo Nordisk Kalundborg er et helt unikt sted, og hvorfor vi brænder for at arbejde her. Du bliver mødt med tillid og ansvar af imødekommende og engagerede kolleger. Novo Nordisk i Kalundborg er en arbejdsplads hvor medindflydelse, udvikling og tværfaglighed er i fokus. Interesseret i en life-changing career? Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Associate Manager Jan Just Jensen på +4530796187. Deadline 31. marts 2024Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Are you ready to lead our Wash & Sterilization (W&S) team positioned in our Biotech & Rare Disease area at Novo Nordisk production site Kalundborg? We are looking for a new Associate Manager who is..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Roskilde

      Er du vores nye lærling? Vi søger hos Johnson Controls en lærling, der er bosiddende i på Sjælland og som kunne tænke sig, at blive en del af vores afdeling i Roskilde. Du har det ”kølige overbli..
      • Øvrige
      • Roskilde
      Få mere info
    • Øvrige (studiejob) i Roskilde

      Vil du være med til at understøtte vores indsatser for at skabe chance-lighed i de almene boligområder? Og har du interesse for, hvordan vi kan udvikle vores arbejde med brobygning til fritids- og .
      • Øvrige
      • Roskilde
      Få mere info
    • Øvrige i Haslev

      Danmarks bedste kundesupport søger Tekniske kundekonsulenter Ønsker du en hverdag med opgaver inden for teknik, kommunikation og salg? Og vil du være en del af et dygtigt og engageret team, hvor .
      • Øvrige
      • Haslev
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    8. maj 2024 69
    7. maj 2024 67
    6. maj 2024 80
    5. maj 2024 80
    4. maj 2024 82
    3. maj 2024 77
    2. maj 2024 79
    1. maj 2024 81
    30. april 2024 74
    29. april 2024 73
    28. april 2024 82
    27. april 2024 80
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70
    9. april 2024 69
    8. april 2024 67