Har du lyst til at arbejde med den almene boligsektor?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sørge for flere billige boliger i Danmark og have mulighed for at specialisere dig inden for et fagligt område i krydsfeltet mellem jura, boligpolitik og økonomi? Social- og Boligstyrelsen søger en ny medarbejder til udvikling og regulering på boligområdet.

Stillingsbeskrivelse
Du bliver en del af team Regulering og tilsyn i kontor for Bolig. Teamet består af 14 medarbejdere, og vi har blandt andet ansvaret for udviklingen og reguleringen af den almene boligsektor, der udgør 20 pct. af boligmarkedet og danner rammen om 1 million menneskers hverdag.

Boligområdet omfatter mange boligtyper lige fra familie-, ungdoms- og ældreboliger til start- og skæve boliger. Vi er optaget af en fortsat udvikling, modernisering og effektivisering af den almene boligsektor.

Vi har mangeartede opgaver både juridisk, økonomisk og administrativt. Det er os, der fortolker og udvikler reguleringen af den almene boligsektor, og det er os, der administrerer området.

Dine vigtigste opgaver bliver matchet med dine kompetencer og kan blive inden for følgende områder:

  • Deltage i vejledningsenheden for bygge- og bofællesskaber
  • analyser, politikudvikling og strategiske udviklingsprojekter
  • fortolkning og vejledning om reglerne for den almene boligsektor
  • samarbejde med eksterne interessenter og samarbejdspartnere
  • minister- og departements- og folketingsbetjening
  • udarbejdelse af lovforslag, bekendtgørelser mv.

Din profil
Vi forventer, at du har en samfundsvidenskabelig baggrund eller lignende. Du har ideelt set nogle års erfaring fra den offentlige sektor eller fra en almen boligorganisation. Kendskab til eller interesse for boligområdet er en klar fordel.

For at få succes i rollen skal du have stærke analytiske kompetencer, og du formår at tilgå problemstillinger og pege på holdbare løsninger på en systematisk måde. Herudover er det vigtigt for os, at du kan formulere dig i et forståeligt og entydigt sprog både skriftligt og mundtligt.

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • har forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation
  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
  • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
  • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel

Om Bolig
Kontoret består ud over team Regulering og tilsyn desuden af to boligøkonomiske teams, som arbejder med beregningen af de økonomiske konsekvenser af Social-, Bolig- og Ældreministeriets boligpolitiske initiativer og udarbejder analyser af det danske boligmarked med hovedvægt på almene boliger, andelsboliger og privat udlejningsbyggeri. Vi er i alt ca. 35 fagligt stærke og engagerede kolleger i kontoret.

Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Social- og Boligstyrelsens hovedsæde ligger i Odense. Bolig- og byggeriområdet har kontorer centralt i København på Holmens Kanal.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. juni 2024.

Din stillingsbetegnelse vil afhænge af dine uddannelsesmæssige baggrund og lønnen fastsættes ud fra erfaring, kavllifikationer og kompetencer. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Hvis vi tilbyder dig stillingen, vil du blive bedt om at sende en privat straffeattest til vurdering af, om du kan ansættes. Ansættelse er således betinget af både fremlæggelse af straffeattesten og af tilfredsstillende oplysninger i attesten.

Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig-, og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Holmens kanal 22, 1060 København K.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 11. marts 2024.
Vi forventer at afholde i uge 14 og 15. Der vil indgå en case-opgave for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte Martin S. Jakobsen på [email protected] eller på telefon 30 30 23 41.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 11. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0