Studentermedhjælper med begejstring for ledelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du klar til at få en masse viden om ledelse i hverdagen? Kunne du tænke dig et studiejob, hvor du løser en række administrative opgaver i tæt kontakt med en HR- og ledelsespartner for Direktionen? Og vil du gerne være en del af en statslig styrelse, som løfter en stor samfundsopgave?

Få et godt indblik i ledelse
Bliv en del af Skatteankestyrelsens Direktionssekretariat, hvor vi søger en studentermedhjælper til en nyoprettet stilling. Vi søger dig, som er i gang med en HR- eller ledelsesorienteret uddannelse og gerne vil lære en masse om ledelse i hverdagen, og som vil hjælpe os med at løse administrative opgaver.
Skatteankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Skatteministeriet, hvor vores vigtige opgave er at sikre kompetent behandling af borgernes og virksomhedernes klager inden for skatte- og vurderingsområdet. I styrelsen har vi fokus på at sætte modtageren i centrum, og det gælder også for denne stilling, hvor modtagerne primært er direktionen og ledergruppen.

Dit arbejde udføres i tæt samarbejde med direktionens HR- og ledelsespartner. Sammen vil I brainstorme på ideer og tiltag, og du vil komme med på ledelsesmøder og workshops. Du får mulighed for at se, hvordan vi arbejder med at understøtte lederne. Din opgave bliver at tage hånd om de administrative opgaver, så møder og aktiviteter for lederne fungerer optimalt. Du vil dykke ned i alt fra at skrive udkast til mails og klare kalenderstyring til at udarbejde dokumenter, mødemateriale og procesbeskrivelser.

Du bliver sat ind i dine opgaver af HR- og ledelsespartneren og vil også deltage i et onboardingforløb. Du vil arbejde omkring 15 timer om ugen, og der er god mulighed for at planlægge din arbejdstid efter dit studieforløb. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår.

Dine primære opgaver
Du løser en række forskellige administrative opgaver fx i forbindelse med, at du vil:

  • hjælpe med at planlægge og forberede 8 årlige ledelsesmøder.
  • bidrage til den årlige performance- og lønproces for lederne.
  • planlægge og forberede aktiviteter inden for to strategiske initiativer, som har fokus på hhv. Skatteankestyrelsens kultur og kompetent ledelse.
  • byde ind med teoretisk viden og holde øje med nye tendenser inden for ledelsesområdet.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • er i gang med din bacheloruddannelse og på vej mod fx cand.soc. (HRM), cand.merc. (psyk) eller (strategi, organisation og ledelse) eller Business Administration and Leadership (RUC) og brænder for at lære om ledelse.
  • arbejder struktureret og med stor selvstændighed og er opmærksom på, at alle detaljer er helt på plads.
  • kan lide at være på forkant med tingene og sikrer opgaveforløb, hvor du kommer i mål med opgaverne til rette tid.
  • kommunikerer klart og tydeligt og altid med fokus på modtageren samt forstår at være en del af fortrolige samtaler.

Din nye kontorchef Hans Dahl-Nielsen glæder sig til at møde dig
”Vi er 10 kolleger i Direktionssekretariatet, og her er en uformel tone, hvor alle gerne vil hjælpe dig godt i gang. Du kan se frem til at få et tæt samarbejde med vores HR- og ledelsespartner, men du kan også spørge de andre i teamet til råds. Studentermedhjælperstillingen er nyoprettet, så der er god mulighed for, at du kan byde ind med dine ideer og input til, hvordan opgaverne kan løses. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af et kontor, hvor vi sætter pris på et grin i hverdagen og gerne skaber plads til hyggelige, sociale arrangementer” siger Hans Dahl-Nielsen.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 3. marts 2024.

Har du spørgsmål til stillingen som studentermedhjælper, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Hans Dahl-Nielsen på telefonnummer 3376 0289.

Vi læser ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Vi holder som udgangspunkt samtaler i uge 10.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. april 2024 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er helt centralt i København ved Vesterport Station på adressen Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4