Bliv ledelseskonsulent i KU-IT og vær med til at sætte dit aftryk på IT-fundamentet under Københavns Universitet (gen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at udvikle IT-området på Københavns Universitetet sammen med KU-IT’s ledelse, så det gør en positiv forskel for 40.000 studerende og 10.000 ansatte? Bliver du begejstret ved tanken om at understøtte et internationalt forsknings- og studiemiljø i verdensklasse? Kan du tale med tekniske specialister og få de rette informationer frem, så en sagsfremstilling står skarpt og forståeligt udenfor en IT-verden? Så har vi jobbet til dig.

Du får ca. 290 dygtige IT-kolleger, heraf 12 i sektionen ”Kommunikation og Ledelsesstøtte”. Vi er en stabsfunktion, der understøtter ledelsen i KU-IT med ledelsesbetjening, kommunikation og personaleadministration. Du bliver en del af teamet, der har ansvar for bl.a. porteføljestyring, analyse, strategiske handleplaner og ledelsesbetjening.

Vi tilbyder et fagligt miljø, hvor tværgående samarbejde, sparring og udvikling bliver vægtet højt. Det skal være både sjovt og lærerigt at gå på arbejde, og vi sætter en ære i at skabe værdi for vores kollegaer, når vi samarbejder.

Sådan ser din nye arbejdsdag ud Som en del af Kommunikation og Ledelsesstøtte får du en bred samarbejdsflade til resten af organisationen. Du får en vigtig rolle i at sikre, at udfordringer og idéer bliver omsat til konkrete beslutningsgrundlag for ledelsen, og at sager kommer frem til aftalte deadlines. Det kræver, at du kan tale med alle lag i organisationen, oversætte information fra teknikeren til lederen, analysere udfordringer og løsninger og på denne baggrund udarbejde indstillinger, som bruges som beslutningsgrundlag for ledelsen. Du bliver ansvarlig for mødeforberedelse, dagsordener og referater i forskellige beslutningsfora.

Opgaver kan være følgende:

  • Udarbejde analyser, notater og beslutningsoplæg til ledelsen
  • Forberede møder, udarbejde referater, dagsordener og følge op på beslutninger
  • Være ansvarlig for strategiprocesser, herunder følge op på mål og handleplaner
  • Indgå i strategiske indsatser.

Hvem er du? Du har afsluttet en lang videregående uddannelse. Måske er du nyuddannet og har haft et studierelevant job, eller du har et par års erfaring fra en tilsvarende stilling f.eks. fra en styrelse eller en kommune. Du behøver ikke være IT- eller teknisk ekspert. Det vigtige for os er, at du er nysgerrig og ligesom os kan se, at IT og digitalisering er en vigtig driver i udvikling af organisationer. Du er stærk i din kommunikation både i tale og på skrift. I din værktøjskasse kan du fremvise analytiske evner, sans for struktur og proceskompetencer. Det vigtigst for os er, at du er empatisk og måler din succes ved, at dine kollegaer lykkes med deres opgaver.

Om KU-IT som arbejdsplads KU-IT leverer og supporterer en bred palet af IT-løsninger til forskning, undervisning og administration på Københavns Universitet. Derudover rådgiver KU-IT universitets ledelse og forskere om alt fra IT-udstyr til IT-sikkerhed og digitalisering.

KU-IT's hovedkvarter ligger på Søndre Campus på Amager - tæt på metro og med mulighed for gratis parkering.
KU-IT er en familievenlig arbejdsplads med fokus på trivsel og løbende kompetenceudvikling. Der er mulighed for hjemmearbejdsdage, og samtidigt prioriterer vi kollegaskabet højt - bl.a. ved at arrangere fredagsbar for hele KU-IT. KU afholder sågar en årlig musikfestival for alle ansatte og studerende.

På denne side kan du i nogle korte videoer få indtryk af KU som IT-arbejdsplads og møde repræsentanter fra nogle af de mange faggrupper, der er ansat i KU-IT.

Løn og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter kvalifikationer, eller anden relevant overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er på fuldtid.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål til stillingen eller om KU-IT, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Rikke Mandrup Hansen på tlf. 61 46 24 87 eller [email protected].

Sådan søger du jobbet Send din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter via vores jobportal, så vi har den senest 3. januar 2024.

Vi forventer at afholde første samtalerunde løbende og senest i uge 2.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Onsdag den 03. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. maj 2024 77
4. maj 2024 77
3. maj 2024 71
2. maj 2024 79
1. maj 2024 80
30. april 2024 75
29. april 2024 72
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74
17. april 2024 72
16. april 2024 75
15. april 2024 76
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 73
11. april 2024 77
10. april 2024 74
9. april 2024 67
8. april 2024 68
7. april 2024 73
6. april 2024 73
5. april 2024 75