Specialpædagog til gruppeordningen på Afdeling Engholm på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Afdeling Engholm på Kratbjergskolen i Allerød Kommune søger en pædagog med specialpædagogisk erfaring til vores gruppeordning. Vores gruppeordning har eksisteret siden 2011 og har på nuværende tidspunkt elever fordelt på tre trin: indskoling, mellemtrin og udskoling.

Den ledige stilling er placeret i vores indskoling, og arbejdstiden vil ligge både i skoletid og i SFO’en. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse 1. marts 2023.

Om stillingen
Gruppeordningens målgruppen er normaltbegavede børn som udviser vanskeligheder ift. opmærksomhed, koncentration, impulsivitet og eksekutive funktioner i det hele taget, herunder ift. adfærds- og emotionel regulering.

Pædagogikken er tilpasset den respektive målgruppe og ikke mindst den enkelte elevs behov. Pædagogikken bygger på kontinuitet, forudsigelighed og genkendelighed, og den vil være kendetegnet ved fast struktur med dagsprogrammer, ugeskemaer og årsplaner.

Vi tager udgangspunkt i barnets styrkesider, motivation og der arbejdes i varierende grad med alternative kommunikationsformer og forståelses­fremmende strategier i form af visualisering og konkretisering. Vi arbejder med gentagelse, forberedelse ved skift, hjælp til følelses- og adfærds­mæssig regulering osv. Der er et tæt samarbejde mellem skole og hjem.

Du vil blive en del af en skole med tre specialafdelinger, der arbejder sammen. Dine nye kollegaer er utroligt dygtige og meget fagligt kompetente, og de er gode til at holde sig opdaterede om nyeste viden inden for specialpædagogikken. Vi har et tæt samarbejde, hvor du har mulighed for at påvirke din hverdag med dine kompetencer.

I gruppeordningerne arbejdes der tæt med andre faggrupper, såsom PPR-psykolog, fremskudt socialrådgiver og familievejledere. Vi tilbyder et job, hvor der er tæt sparring med kollegaerne, og hvor man ikke står alene med de "svære" beslutninger. Det er et job hvor to dage sjældent er ens, men hvor der er masser af grin og humor.

Om dig
Vi søger en pædagog, der:
  • har erfaring med specialpædagogisk arbejde med elever, der har et specialpædagogisk behov
  • har erfaring med at arbejde med læring i anderledes rammer end skolerammen (bl.a. skole ud af huset)
  • har erfaring med at støtte udfordrede elever i undervisningen
  • har stærke relationskompetencer både i arbejdet med elever og forældre
  • har mod på at give eleverne handlestrategier, selv når der er modstand
  • har lyst til at arbejde med elevernes omgivelser og finde ressourcer og muligheder
  • har mod på at indgå i et forpligtende forældre arbejde
  • har et eksternaliserende sprogbrug når vi taler og beskriver vores dygtige børn
  • ser hver dag som en mulighed for læring/udvikling
  • er en holdspiller
  • kan lide at arbejde intenst 1:1 med børn.


Vi søger en pædagog, der har lyst til at indgå i et ambitiøst projekt om at implementere Kratbjergskolens fælles ambition om, at alle børn der går på Kratbjergskolen lærer, trives, dannes og bliver klar til, hvad livet senere byder, specifikt for denne stilling er at man udover at være en del af teamet i indskolingen vil være primært på et enkelt barn, som skal sikres at kunne være med i det øvrige børnefællesskab i gruppeordningen indskoling.

Vi leder efter en kollega, der bidrager positivt ind i et forpligtende samarbejde med gode kolleger om børnenes læring, trivsel og dannelse. Vi forventer, at du værdsætter og fungerer godt i et tæt teamsamarbejde med de øvrige medarbejdere.

Om os
På Kratbjergskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har personale, der brænder for deres arbejde og dagligt glæder sig til at undervise og samarbejde.

Vi har fokus på at gøre alle børn parat i samarbejde med forældre. Parat til alt fra skole og videre uddannelse, til livet og verden. Børn gør det bedste, de kan. Vi tager dem i hånden og viser vejen.

Skolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, samt en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe.

Kratbjergskolen er en distriktsskole, som består af afdeling Engholm, afdeling Ravnsholt og afdeling Kongevejen. Afdeling Ravnsholt en er 2-sporet med ca. 535 elever fra 0.–9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afdeling Engholm er en 3-sporet skole med ca. 700 elever fra 0.-9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afdeling Kongevejen er et kommunalt alternativt folkeskoletilbud til unge fra 13 til 17 år. Afdeling Kongevejen er normeret til 25 elever.

Kratbjergskolen har en god beliggenhed op til skov og grønne områder, og vi er nemme at nå med offentlige transportmidler. Skolen er velfungerende med gode traditioner for både børn og personale, hvor engagement, tillid og faglighed er nøgleord.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her Leder- og medarbejdergrundlag.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte daglig leder for gruppeordningen Engholm/Ravnsholt Jamil Sheikh på 31 33 34 33

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 30. januar 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2a5a0b4c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Allerød
  • Mandag den 30. januar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Foråret er kommet og en solskinsdag bringer håb om en ny pædagog til børnebyen!vi er en integreret institution med en stærk personalegruppe som står og mangler digdu er uddannet pædagog og har ly..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog og har lyst til at være en del af en institution i vækst? Vil du være med til at udvikle ny kultur og et godt børneliv? Vil du være en del af et hold der sammen skal sætte retningen f..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nye tanker sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv? Vil du være en del af fællesskabet og være med ti..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Når Oliver og Olivia er i børnehave, er de sammen med deres 25 venner og deres 4 faste voksne. De hedder Sara, Anja, Daniel og Linda. De er alle sammen pædagoger. Lige om lidt kommer der også en pæ..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 8
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6