HPR søger en pædagogisk leder til nystartet børnehave snarest muligt eller senest pr. 01.08.23

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi er i fuld gang med renoveringen af og tilbygningen til vores nye børnehave, som er placeret på H.F.Bjørns vej 19, Hjørring. Så brænder du for pædagogisk ledelse, er det måske dig, der skal være med helt fra starten af på en ny og spændende rejse, når vi åbner Børnehuset, HPR i august måned Stillingen, der er en fast fuldtidsstilling, ønskes besat snarest muligt eller senest pr. 01.08.23

Stillingen som pædagogisk leder i børnehaven består af en kombination af daglig ledelse og pædagogisk arbejde med børnene. Den pædagogiske leder får i det daglige en tæt kontakt til skoleledelsen, som der i stillingen også refereres til.

Vores nye pædagogiske leder skal være med til at udarbejde institutionens visioner og strategier, de pædagogiske målsætninger, læringsplaner, evalueringsredskaber, personale-sammensætning, indkøb og indretning af vores nye lokaler, hverdagen samt årshjulet for de pædagogiske aktiviteter, og ikke mindst planlægge modtagelsen af de allerførste børn i Børnehuset HPR.

Børnehaven starter op med cirka 25 børn, og skal på sigt vokse sig op til max 40 børn. Børnehaven er ligeledes inkluderet skolens førskolestarttilbud, som har eksisteret på HPR i over 10 år, hvor de ældste børn i vores børnehave og andre kommende skolebørn starter i ”førskole” hvert år pr. 1. januar. Dette tilbud vil fortsat være på skolens matrikel.

Om os:

HJØRRING PRIVATE REALSKOLE har eksisteret siden 1875 og er en byskole for ca. 700 elever.

Børnehuset HPR er placeret cirka 1,5 km fra skolen. Der er pædagogisk personale i skolens SFO, som allerede har tilkendegivet, at de ønsker at være med i opstarten af skolens nye børnehave, så vi sikrer, at skolens stærke og solide værdier og traditioner også bliver en del af børnehavens fundament og værdisæt.

Børnehaven har fokus på det enkelte barn, og vægter fællesskab, spontanitet og livsglæde på vejen mod at nå de pædagogiske mål. Dette kommer til udtryk gennem en bevidst holdning hos personalet, hvor blandt andet bevægelse, naturoplevelser, sproglig opmærksomhed, glæde og sang naturligt kommer til at indgå i børnehavens dagligdag.

Vi ser barndommen som en meget værdifuld og enestående fase i et menneskes liv. Vi støtter op om ethvert barns behov for at erkende og erfare sig selv og verden omkring sig, ved at udfolde sin fantasi, lege, filosofere og være til stede i nuet.

Alle, der har tilknytning til skolen og børnehaven, er en del af et forpligtende fællesskab, der fordrer respekt, hensyntagen og medansvar for andre mennesker og for helheden. Det betyder også, at der er et tæt samarbejde med forældrene i såvel børnehave som skole.

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet pædagog med lederuddannelse, eller interesse for at udvikle dig inden for ledelse.
  • Kan varetage den daglige faglige og personalemæssige ledelse af børnehaven.
  • Har erfaring med tværprofessionelt samarbejde med bl.a. PPR.
  • Er synlig og tydelig i samarbejdet med forældre, medarbejdere og eksterne kontakter.
  • Er klar til at indgå i et tæt samarbejde med personalet i SFO´en og pædagogisk leder derfra.
  • Er fagligt bevidst og kan kommunikere din faglighed til både forældre og andre samarbejds-partnere.
  • Kan arbejde med og udvikle børnehaven ud fra rammerne i den styrkede pædagogiske læreplan.
  • Nyder samvær og samarbejde med både børn, kollegaer og forældre.
  • Er synlig, passioneret og nærværende.
  • Står fast på vigtigheden af almen dannelse – både i ord og handlinger.
  • Er glad for udelivet og naturen, musik og bevægelse.
  • Glæder dig til at være den primære drivkraft i opstarten af vores nye børnehave.


Ønsker du at vide mere om skolen og børnehaven, er du velkommen til at læse mere på www.hpr.dk. For spørgsmål vedr. den opslåede stilling, kan du kontakte skoleleder Klaus Lundsgaard på tlf. 96231201 eller mail: [email protected], eller afdelingsleder Trine Rasmussen på tlf. 96231203 eller mail [email protected].

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og forhandles og aftales af BUPL’s lokale fagforening. Der vil blive indhentet børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist: 22.05.23

Vi afholder samtaler: 30.05.23

Ansøgning inkl. relevante bilag og evt. referencer bedes sendt elektronisk i én samlet pdf-fil mærket ”pædagogisk leder” til:

Mail: [email protected], HJØRRING PRIVATE REALSKOLE, Vendiavej 7, 9800 Hjørring

HJØRRING PRIVATE REALSKOLE

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hjørring
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Frederikshavn

    Vi søger pr. 1 juli 2024 en pædagog/pædagogisk assistent på 37 timer om ugen til Vuggestuen Regnbuen i Dagtilbudsområde Nord. Stillingen er fuldtidsstilling.Lader du dig let smitte af børns glæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Mariager

    Højbo søger 2 pædagoger til faste stillinger på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. juli 2024 eller snarest muligt.Er du pædagog eller har erfaring med målgruppen og har lyst til at udfor..
    • Pædagog
    • Mariager
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederikshavn

    Brænder du for at arbejde med 0 - 6 årige børn og har du lyst til at være en del af vores engagerede personalegruppe i Hørby Børnehus? Så har vi pr. 5. august 2024 et barselsvikariat som pædago..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Frydenstrandskolen, afdeling Abildvej i Frederikshavn søger pr. 1. august 2024 en engageret pædagog til en fast stilling på 32 timer ugentligt til almen SFO/skole.Frydenstrandskolen er en skole..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1