Sygeplejerske og/eller pædagog til barselsvikariat på dagafsnit for børn og unge med spiseforstyrrelser på Børne- og ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder dit hjerte for at hjælpe familier i krise? Og leder du efter et fagligt udfordrende og spændende speciale, med høj faglighed og nærværende kollegaer, så læs med her.

Dagafsnit for Børn og Unge med spiseforstyrrelser, er et højt specialiseret afsnit, som hver dag arbejder for at gøre en forskel for børn og unge med spiseforstyrrelser. Her får du mulighed for faglig og personlig udvikling og for at arbejde i et speciale med både somatisk og psykiatrisk fokus.

Dagafsnit B102
Som ansat i dagafsnittet vil du indgå i et team bestående af en læge, psykolog, socialrådgiver, ernæringsteknolog og miljøpersonale. Sammen vil I arbejde med at sikre den faglige kvalitet af udredning og behandling hos børn og unge med spiseforstyrrelser. Derudover har vi et tæt samarbejde med skolelærere, fysioterapeuter og andre faggrupper.

Vi er et mindre afsnit med plads til 10 børn og unge i alderen 7-17 år med spiseforstyrrelser, primært anoreksi. Vores afsnit har pt. åben mandag til fredag. Patientforløbene er komplekse, idet patienterne udover deres svære spiseforstyrrelse, typisk er præget af et bredt spektrum af psykiatrisk komorbiditet samt sociale belastninger.

Vi har en stærk miljøterapeutisk ramme med beroligende aktiviteter for den unge, såsom kreative aktiviteter, musik og lign. Vi arbejder systematisk med undersøgelses- og behandlingsplaner for den enkelte patient med en høj grad af forældreinddragelse

”På dagafsnittet prioriterer vi et tæt og stærkt kollegialt fællesskab, hvor tværfaglighed vægtes højt. Det er et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for børn/unge og familier”
Specialpsykolog Sophie De la Motte


”Som miljøpersonale prioriterer vi, og skaber tiden til de spontane samtaler med både forældre og børn/unge. Disse skabes at vi er forstående overfor hinanden og fleksible i forhold til prioritering af arbejdsopgaver” Pædagog Maiken

Hvad tilbyder vi dig?
Vi er en meget engageret og nærværende personalegruppe, som ser hinandens ressourcer og sætter dem i spil, samt støtter hinanden. Du har altid kollegaer at læne dig op ad, og vi samarbejder tværfagligt med stor respekt for hinandens faglige kunnen. Vi har en god og anerkendende tone overfor hinanden og familierne og vi har fokus på arbejdsmiljøet i afsnittet.

Vi er klar til at give dig en grundig introduktion og oplæring i specialet. Du vil blandt andet få en mentorordning, når du starter. Hertil tilbyder vi dig:

  • Et individuelt tilpasset introduktions- og oplæringsprogram
  • Et trygt og godt arbejdsmiljø med høj faglighed
  • En stabil, engageret og synlig ledelse
  • Tværfaglig undervisning og supervision, månedligt personalemøde og sagssupervision samt to årlige temadage
  • Kursus og grundig oplæring i kognitiv adfærdsterapi.

Gennem en række initiativer lægger vi vægt på at sikre kontinuerlig faglig udvikling, både af den enkelte og af den samlede personalegruppe.

Hvad forventer vi af dig?
Du er uddannet pædagog eller sygeplejerske med børne- og ungdomspsykiatrisk erfaring eller har lysten og viljen til at arbejde med specialet.

Vi lægger stor vægt på faglige og personlige kompetencer og forventer, at du som vores kommende kollega har erfaring med og ressourcer til at kunne rumme de store faglige som personlige udfordringer i arbejdet med psykisk syge børn, unge og deres forældre i krise.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er faglig velfunderet og bidrager til afsnittet med din viden og faglighed
  • Er nysgerrig og tager aktivt ansvar samt bidrager til et godt og trygt arbejdsmiljø.
  • Arbejder fokuseret i forhold til afsnittets opgaver og mål.
  • Har overblik i pressede situationer, samt viljen og evnen til at løfte i flok.
  • Er stabil og parat til at arbejde selvstændigt i et omskifteligt miljø.
  • Hviler godt i dig selv med en empatisk fremtoning
  • Du er god til at skabe relationer og til at kommunikere

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med patienter med spiseforstyrrelser.

Ansættelsesforhold
Der er tale om et 1-årigt barselsvikariat på 37 timer om ugen. Vi ønsker at du starter pr. 1. april 2024 eller efter aftale.

Dagafsnittet har pt. åbent i dagtimerne mandag-fredag. Din arbejdstid vil derfor primært ligge inden for dette tidsrum. Du skal forvente en til to vagter ugentligt til kl. 18:00.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og din faglige organisation.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter uden for dagafsnittets åbningstider i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

I henhold til lovkrav skal der, ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, forevises en børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Vil du vide mere?
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Anne-Sofie Wezelenburg på enten [email protected] eller på telefon 20 24 89 68

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket senest den 19. februar 2024.

Vi holder løbende samtaler.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Mandag den 19. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Du vil i den forbindelse skulle: Gennemføre programvirksomhed på egen hånd eller i samarbejde med andre programmedarbejdere (afhængigt af programtype og deltagerantal) Tage del i koordinerin..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog i Dragør

    Brænder du for arbejdet med større børn og unge. Er du idérig og kan igangsætte aktiviteter der tiltrækker større børn og unge. Så skal du søge job i UngDragørs klubafsnit.Om indholdet i stillingen..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Frederiksberg

    Børnehuset Marthagården på Frederiksberg søger pædagog til barselsvikariat 37 timer ugentligt fra den 1. juli 2024Børnehuset Marthagården er et populært børnehus centralt på Frederiksb..
    • Pædagog
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4