Erfaren projektleder sulten efter klimahandling – er det dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du optaget af klimahandling? Kan du finde nye bæredygtige veje i partnerskaber? Kan du skabe engagement og fremdrift i store grønne omstillingsprojekter, hvor vi ikke nødvendigvis kender svarene på forhånd?

Så er du helt sikkert den erfarne projektleder, som vi leder efter til at udvikle og lede vigtige partnerskaber indenfor den grønne omstilling.

I Gate 21 samler vi kommuner, regioner, virksomheder og vidensinstitutioner i stærke partnerskaber, hvor vi sammen skaber klimahandling indenfor en række fagområder. Det gør vi ved at udvikle og demonstrere løsninger, dele viden på tværs og skalere ved hjælp af fælles efterspørgsel.

Som seniorprojektleder hos os kommer du til at stå i spidsen for store EU-støttede projekter.

Fagligt er udgangspunktet særligt bioøkonomi og -ressourcer, men tøv ikke med at søge, hvis din erfaring ligger indenfor energiområdet, for eksempel energi i bygninger. Det kan også være, at dit faglige afsæt er arealplanlægning, som for eksempel multifunktionel arealplanlægning for VE, råstoffer, landbrug og biodiversitet. Vi matcher de endelige arbejdsopgaver og ansvarsområder med din profil og faglighed.

Hos os får du muligheden for at drive projekter fra start til slut. Du kommer helt tæt på succesoplevelser og snubletråde i innovationssamarbejder – og du kommer til at arrangere webinarer, workshops og studieture, som fremviser de gode eksempler.

Du vil i høj grad selv kunne præge dine opgaver, som vi sammen justerer til dine kompetencer og ønsker. Og du vil altid have adgang til dine grønne kollegers stærke kompetencer på økonomihåndtering, kommunikation, proces, forankring og så videre.

Du vil også få mulighed for at sætte din faglighed i spil til at udvikle nye projekter og være med til at sætte retningen for next practice i Gate 21-partnerskabet.

Du er typen, der…

  • kan sikre følgeskab, ejerskab og begejstring hos vores partnere, så du kan udvikle og drive partnerskabsprojekter med konkret handling.

  • har stærke relationelle kompetencer, er åben, nærværende og tillidsvækkende

  • arbejder løsningsorienteret, er god til at bevare overblikket i komplekse projekter med forskellige interesser

  • kan fundraise til nye indsatser for klimaet og den cirkulære omstilling, er kreativ og har modet til at begive sig ud i opgaver, hvor svaret ikke på forhånd er givet

  • er stærk i skriftlig og mundtlig formidling af projektresultater og trives med at arrangere og facilitere møder og workshops

  • har minimum tre års relevant erhvervserfaring med projektledelse indenfor grøn omstilling, en relevant universitetsbaggrund og er flydende på dansk og engelsk


Vi er klar til at tage godt imod dig

Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer, der spiller hinanden bedre. Vores arbejdsmiljø er præget af tæt samarbejde med vores partnere og en flad struktur, hvor du får vide rammer til at udvikle og løfte ambitiøse indsatser og løsninger.

I Gate 21 bliver du også en del af en velafprøvet innovations- og projektplatform til at udvikle, demonstrere og skalere grønne løsninger og skabe konkret handling og samarbejde på klimamålsætninger. Vi arbejder proaktivt og metodisk med eksempelvis OPI, living labs, triple helix, designsprint, innovation i udbud og data og teknologi, som katalysator for klimaindsatser og ressourceomstilling.

Vi er desuden stærke i at lande og drive EU-finansierede projekter, både på

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Albertslund
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Måløv

    Are you motivated to use you project management experience in a newly established exciting organization, where you will get challenged, grow and expand your capabilities to the fullest? Do you want..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced Change Manager who is passionate about leading organizations through change? Do you maximize the adoption of change by developing and implementing change strategies and plans..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Projektleder/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebra..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1