Projektleder med erfaring indenfor udstyrsplanlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Har du lyst til at være med til at planlægge og gennemføre indflytning af udstyr og inventar til det nye Sjællands Universitetshospital, som er ved at blive bygget i Køge?

Har du erfaring med logistik og/eller udstyrsplanlægning? Så er du måske vores nye projektleder.

Dine opgaver
Din opgave som projektleder vil være at lede et eller flere af vores projekter og sammen med dine kolleger sikre planlægning og gennemførelse af aktiviteterne. Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med de øvrige projektledere og -medarbejdere i teamet samt samarbejdspartnere fra andre enheder i Region Sjælland, så vi kan aflevere hospitalsbygningerne til Sjællands Universitetshospital til tiden.

Den første sengebygning er taget i brug, og det har givet os en stor viden og læring, som vi aktivt bruger til de igangværende delprojekter. Planlægningen har været i gang gennem en årrække, men vi har brug for din hjælp til at komme helt i mål.

Som projektleder skal du planlægge implementeringen, opnå overblik og gennemføre de relevante indkøb samt sikre, at installation og specielle forhold for både teknisk udstyr, inventar og medicoteknisk udstyr er imødekommet og forberedt. Du skal udarbejde delprojektplaner, rapportere og sikre, at leverancerne møder de stillede krav til pris, tid og kvalitet.
Arbejdet sker i tæt koordinering med projektchefen og øvrige projektledere samt med hospitalets implementeringsenhed FSUH, Koncern Digitalisering, hospitalets driftsafdeling og regionens medicotekniske afdeling.

Det vil være en kombination af opgaver ved skrivebordet, ved møder eller ude i ’marken’ (på byggeplads) eller i de færdige bygninger.

Den du er…
Din faglighed sikrer gennemførelse af opgaverne til tiden og i høj kvalitet. Du er målorienteret og kan arbejde selvstændigt. Du synes, at det er motiverende at have gang i mange opgaver sideløbende og at være en del af et aktivt team, hvor vi også prioriterer de kollegiale relationer i hverdagen. Det må godt være sjovt at gå på arbejde.

Du er en moden person, som er åben, troværdig og stærk i din kommunikation. Engagement, handlekraft og kreativitet er nogle af dine styrker, og du har et godt humør. Du trives i et dynamisk og komplekst miljø, hvor du evner at være løsningsorienteret samtidig med, at du fastholder projektets fokus.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til sygehusvæsenet og viden om byggeprojekter samt forståelse for byggeriets faser.

Din faglighed
Vi forestiller os, at du har stor erfaring som projektleder - meget gerne med udstyrsplanlægning fra lignende projekter. Du kan have en medicoteknisk uddannelse eller anden relevant uddannelse.

Du har stor erfaring i brugen af de klassiske projektværktøjer såsom kommunikation, planlægning, rap­por­tering, tids- og økonomistyring, risikohåndtering, kvalitetsstyring og håndtering af interessenter. Et stort engagement med gode analytiske evner er et af dine kendetegn. Desuden lægger vi vægt på, at du

  • Har indgående kendskab til Office og nemt tilegner dig kompetencer indenfor nye IT systemer
  • Taler og skriver dansk og engelsk på samtaleniveau.

Vi tilbyder
Mulighed for et særdeles spændende og udviklende job. Du får selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger i et ambitiøst og tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Er det noget for dig, så skriv en begrundet ansøgning inkluderet CV og referencer, og send den til os.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, og vi inviterer gerne på en kop kaffe i projektkontoret.

Om projektet
Det eksisterende hospital udbygges til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med ca. 800 senge. Hospitalet får ansvar for al regional specialiseret behandling i Region Sjælland og bliver hjemsted for en omfattende forsknings- og uddannelsesaktivitet. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital i Køge, men samler funktioner fra det eksisterende Sjællands Universitetshospitals afdelinger, som i dag er placeret på mange forskellige matrikler.

Projektet ledes af projektdirektøren og er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis udstyr, som du vil få reference til, og én for byggeri og anlæg. Derudover er der en viceprojektdirektør, der har primær fokus på økonomi, risikostyring og contract management. Udstyrssporet står for planlægning af medicoteknisk udstyr, it (hardware og enkelte nye softwaresystemer) samt teknisk og løst inventar. Herudover indgår der i projektteamet tværgående områder, der varetager ansvar for henholdsvis brugerprocesser, logistik og kommunikation.

Universitetshospitalet forventes at stå færdigt med udgangen af 2026, men færdiggørelse og aflevering af bygningerne sker løbende. Forud er sket en omfattende tilrettelæggelses- og planlægningsopgave og efterfølgende bygge- og implementeringsperiode.

Ansøgningsfrist 14.01.2024.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos projektchef Frank Helmo, tlf. 23 48 56 51 eller seniorprojektleder Vibeke Deleurand, tlf. 21 62 58 01. Læs mere om projektet på Projekt Universitetshospital Køge - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

Samtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Sorø
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Om jobbet SELVSTÆNDIG PROJEKTLEDER (FULDTID/DELTID) MED ET MINDSET SOM PIPPI LANGSTRØMPE I Knowledge Hub Zealand har vi en stor vision (den kommer vi til om lidt), og vi leder med mikroskop .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Slagelse

    Stærkt samarbejde mellem somatik og psykiatri. Er det ikke lige noget for dig? 2-årig projektansættelse fordelt mellem Næstved, [xxxxx] (NSR) og Psykiatrien i Slagelse..
    • Projektleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Projektleder i Køge

    . Are you a seasoned Sourcing Project Manager ready to spearhead the transformation of sourcing processes in a GMP (Good Manufacturing Practice) environment? The selected candidate will be responsi..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0