Cphbusiness søger programleder/underviser med erfaring og engagement til uddannelsen markedsføringsøkonom

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy søger en programleder/underviser til området Salg og Markedsføring på Campus Søerne, København.

Vi uddanner bredt til det danske erhvervsliv, og derfor må du gerne have erfaring fra forskellige brancher med fokus på markedsføring digitalt og analogt.

Området Salg og Markedsføring udbyder og afvikler følgende uddannelser:

  • Erhvervsakademiuddannelsen markedsføringsøkonom
  • Erhvervsakademiuddannelsen logistikøkonom
  • Professionsbacheloruddannelsen i e-handel
  • Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring
  • Akademiuddannelsen i salg og markedsføring
  • Akademiuddannelsen i international transport og logistik
  • Den merkantile diplomuddannelse

Vi har brug for en lederkollega, der sammen med resten af områdeledelsen og i tæt samarbejde med vores dygtige undervisere kan udvikle vores videregående uddannelser og læringsmiljøer.

Vi søger en programleder/underviser, der i personlighed og kompetencer komplementerer det eksisterende ledelsesteam, og som har lyst til at udvikleuddannelserne på området.

Vi tilbyder
Du indgår i et velfungerende ledelsesteam med en områdechef og tre andre programledere. Du får ansvaret for uddannelsen markedsføringsøkonom sammenmed en anden programleder.

Som programleder for dette område bliver du en del af et professionelt og udviklende arbejds- og læringsmiljø, hvor vi vægter medbestemmelse og det gode arbejdsmiljø højt.

I din rolle som programleder får du et særligt fokus på at udvikle og kvalitetssikre markedsføringsøkonomuddannelsen. Uddannelsen er organiseret i fem underviserteams – hver med fem til seks undervisere, og du får personaleansvar for nogle af underviserne.

Som ledelsesgruppe vil vi gerne stå for, at:

  • Vores medarbejdere og kolleger oplever os som en velfungerende områdeledelse, der komplementerer hinanden og samarbejder både strategisk, taktisk og operationelt
  • Vi hjælper hinanden
  • Vi er en nærværende ledelse, der sætter retning og følger op
  • Vi udvikler medarbejdernes kompetencer

Om dig
Du har en uddannelse inden for markedsføring på kandidatniveau. Derudover har du erfaring med markedsføring i praksis samt motivation og ledelse af videnmedarbejdere, som du kan omsætte på en uddannelsesinstitution, hvor vi har mange engagerede og selvledende undervisere.

Du skal være med til at gøre området mere administrativt stærkt, samtidig med at du er med til at drive en faglig udvikling.

Det vigtigste er, at dine værdier passer med vores, og at du er god til at skabe relationer, at du har fokus på mennesker og evner at lytte, motivere, omsætte og skabe følgeskab. Du har en involverende, tillidsbaseret og synlig ledelsesstil, der styrker kvaliteten af uddannelsen ved at gøre brug af din indsigt og undervisernes kompetencer og viden.

Løn- og ansættelsesvilkår
Som fastansat bliver du ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Stillingen er på fuld tid.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Susanne Rievers på telefon: 36 15 48 25 eller e-mail: [email protected].

Sådan søger du
Søg jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 27. februar 2024, og ansættelsessamtaler foregår umiddelbart efter.

Tiltrædelse snarest muligt.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter i Rønne. Vi tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser op til professionsbachelor- og diplomniveau, der er stærkt forankret i erhvervslivets praksis. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab, og det vil vi gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har årligt omkring 12.000 studerende og tæller godt 450 medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet We dare, we share, we care.
Copenhagen Business Academy, Nansensgade 19, 1366 København K. Telefon: 36 15 45 00.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Tirsdag den 27. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1