Applikationsspecialist med særligt fokus på RIS og PACS til sektion Billeddiagnostiske Systemer i Center for It og Me...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du fordybe dig i de funktionelle - og tekniske aspekter af et af de største og mest forretningskritiske IT-systemer i regionen, og vil du være med til at fremtidssikre billeddiagnostikken og effektivisere patientbehandlingen? Så er du måske vores nye kollega i Center for It og Medicoteknologi.

Du kommer til at arbejde med RIS (Radiology Information System) og PACS (Picture Archiving and Communication System) systemet, der ikke bare har en betydning for sundhedspersonalet på hospitalerne, men også for patienterne på tværs af det danske samfund.
Billeddiagnostikken spiller en helt central rolle i mange sygdomsforløb, både ift. udredning og behandling. RIS/PACS-systemet er det tekniske fundament for millioner af undersøgelser, der bliver udført hvert år på Region Hovedstadens hospitaler, og kravene til billeddiagnostikken øges konstant, både kvalitativt og kvantitativt. Endvidere står vi foran en udskiftning af vores nuværende RIS/PACS-system, som skal levere den bedst mulige og fremtidssikrede RIS/PACS-løsning.

Du bliver en del af et team med sundheds- og tekniskfaglige profiler med erfaringer fra sundhedsvæsenet og IT-området, og du kommer til at være bindeleddet mellem sundhedspersonalet, leverandørerne og vores tekniske løsninger.

Dine arbejdsopgaver er præget af RIS/PACS og vil blandt andet være:

  • Konfiguration og vedligeholdelse af nuværende RIS/PACS-system og vedligeholdelse af den kommende løsning.
  • Implementering og supportering af kommende RIS/PACS-system
  • Sikring af datakvalitet på billeddiagnostiske undersøgelser
  • Test af nye funktionaliteter inden de implementeres på hospitalerne
  • Medvirke til udvikling og test af diverse integrationer fremadrettet.

Om dig
Du har teknisk flair og en holistisk tilgang til IT-tekniske problemstillinger, og har lyst til at arbejde med RIS/PACS i en omskiftelig hverdag. Endvidere er du nysgerrig, servicemindet og har et stort ønske om at forstå hvordan de forskellige systemer virker.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være teknisk orienteret radiograf med minimum 4 års erfaring, kandidat i Sundhedsinformatik/Sundhedsteknologi eller anden relevant uddannelse.

Det er en fordel – men ikke et krav – at du har:

  • Klinisk forståelse og kendskab til arbejdsgange på en billeddiagnostisk afdeling
  • Kendskab til RIS og PACS på slutbrugerniveau
  • Erfaring med at teste eksempelvis nye funktionaliteter, opdateringer, integrationer m.m.

Vi tilbyder dig
En stilling i et område i rivende funktionel og teknisk udvikling, med højt fokus og med gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at præge dine arbejdsopgaver med frihed under ansvar.

Et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og engagerede kolleger med forskellige baggrunde, god stemning, et stærkt fællesskab, og høj trivsel.

Et agilt mindset, hvor beslutningerne ligger der hvor viden er – i teamet.

Vi samarbejder med internationale leverandører, forskellige faggrupper inden for hospitalsområdet og ikke mindst internt i CIMT.

Hos os kan du at gøre en forskel og skabe værdi for Region Hovedstadens hospitaler, medarbejdere og patienter. Opgaverne hos os handler om liv – så vi er aldrig i tvivl om, hvorfor vi går på arbejde.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef for Billeddiagnostiske Systemer Alis Birk, tlf. 21 68 03 61, e-mail: [email protected].

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og dit primære arbejdssted er Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via linket her på siden hurtigst muligt, og senest den 29.januar 2023. Vi afholder samtaler løbende og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige ansøger.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • København Ø
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Radiograf (studiejob) i København N

    Er du studerende, og vil du gerne arbejde med drift, administration, kvalitetssikring og kommunikation på en uddannelsesinstitution? Så har vi måske et studiejob til dig. På uddannelserne til r..
    • Radiograf
    • København N
    Få mere info
  • Radiograf i København N

    A clinical position as consultant at the Department of Cardiology or Department of Radiology at Copenhagen University Hospital - [xxxxx] is open for appointment from as soon as possible..
    • Radiograf
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som radiograf i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte radiograf i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal radiograf.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte radiograf over tid

Dato Alle jobs som radiograf
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0