Teamleder til vidensudvikling med fokus på udsatte børn og unge i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du gå forrest i arbejdet med at styrke vidensgrundlaget for styrelsens arbejde med udsatte børn og unge gennem data, analyser og udviklingsprojekter? Har du stor erfaring med at arbejde systematisk og strategisk med viden og med at bruge data og viden til at udvikle praksis? Har du lyst til at være teamleder for et team på 9 medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Teamet er placeret i Kontor for Analyse og Kommunikation. Her bidrager vi til STUKs mission om at gøre det lettere at levere god undervisning. Det gør vi blandt andet gennem at arbejde for at udvikle anvendelsen af viden og forskning i dagtilbud, skoler og uddannelser i tæt samarbejde med læringskonsulenter og forsknings- og vidensmiljøer. Vi gennemfører en række evalueringer, analyser og undersøgelser og understøtter styrelsens arbejde med data, viden og kommunikation. Kontoret består i dag af to teams, som er Vidensteamet samt Emu- og kommunikationsteamet.

Fremover etableres et tredje team med fokus på at understøtte ministeriets udgående rådgivningsarbejde, formidle viden og styrke vidensgrundlaget i forhold til udsatte børn og unge. Den opslåede stilling er som teamleder af det nye team.

Du bliver faglig leder og personaleleder for teamet, der ud over dig består af otte medarbejdere og en studentermedhjælper. Som teamleder skal du samarbejde tæt med teamlederen for det andet vidensteam, og du bliver en del af kontorets ledelse, der kommer til at bestå af tre teamledere og en kontorchef.

Om arbejdsopgaverne
Som teamleder i kontoret vil du få ansvar for både ledelsen og for selvstændigt at bidrage til udførelsen af teamets opgaveportefølje. Der forventes at være knyttet følgende opgaver til stillingen:

  • Du vil stå i spidsen for arbejdet med at etablere et solidt vidensgrundlag i forhold til udsatte børn og unge, som kan understøtte styrelsens opgavevaretagelse i forhold til rådgivning, tilsyn m.v.
  • Fortsat udvikling af formidlingen af viden og data i styrelsen og rettet mod sektoren samt at gennemføre udviklingsprojekter på området.
  • Personaleledelse af 9 heltidsansatte medarbejdere og 1 student

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi sparrer og samarbejder om at løse vores opgaver. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med medarbejdere i hele Børne- og Undervisningsministeriets koncern.

Din profil

Vi forestiller os, at du har:

  • En relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse
  • Erfaring med faglig ledelse og personaleledelse
  • Solid erfaring med at udvikle vidensarbejde og udviklingsprogrammer
  • Erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, gerne fra både et ministerium og fra sektoren f.eks. en kommune
  • En stor faglig viden på uddannelsesområdet og særligt udsatte børn og unge
  • Stærke strategiske evner samt veludviklet politisk og organisatorisk forståelse
  • Evne til at kombinere et selvstændigt ledelsesansvar med deltagelse i udførelsen af opgaverne
  • Gode samarbejdsevner og god til at sætte en tydelig retning og kommunikere klart


Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter fællesoverenskomsten for akademikere eller anden relevant overenskomst. Vi ønsker at besætte stillingen senest fra 1. april 2023.

Ansættelsessted er Teglholmsgade 1, 2450 København SV.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christian Vestergaard Sloth på telefon 4010 9185.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest søndag den 29. januar 2023.

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. STUK beskæftiger ca. 480 medarbejdere i København.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0