Medarbejder til Koordinationselementet i Servicedivisionen i Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Motiveres du af at løse mange typer af opgaver, hvor både planlægning og evnen til hurtigt at finde løsninger anvendes?

Så er det dig vi mangler som vores nye kollega og sagsbehandler til vores mange og alsidige koordineringsopgaver.

Om os

Servicedivisionen udfører etablissementsdriften af bygninger, anlæg, øvelsesområder, arealer samt skydebaner og håndterer bestillinger af møde- og undervisningslokaler samt indkvartering. Størstedelen af medarbejderne er fordelt i hele landet.
Servicedivisionens fire afdelinger varetager opgaverne, med ledelsen placeret i Hjørring.

Organisationen er i udvikling i omfanget af opgaver og medarbejdere, hvorfor der i afdelingerne arbejdes både på at tilpasse retningslinjer for udførelsen af opgaver, på tilpasning af antal medarbejdere og tilpasning i antallet af fagområder.

Servicedivisionens koordinationselement består af tre sagsbehandlere.

Om stillingen

Koordinationselementet støtter divisionschefens drift og udvikling samt bidrager til at skabe sammenhængskraft internt i divisionen.

Koordinationselementet bidrager til koordination på tværs af divisionerne ved samarbejde og sparring med styrelsens øvrige koordinationselementer.

Sagsbehandlerne varetager selvstændig sagsbehandling på strategiske emner, udfører administrative opgaver og deltager som repræsentanter i fora efter anvisning af divisionschefen. Eksempler på opgaver er udfærdigelse og nedbrydning af tværgående opgaver, sagsnotater, sagsoplæg, organisering af større opgaver, deltagelse i porteføljestyring samt kommunikationsopgaver.

Kollegaerne i elementet samarbejder i god dialog om opgaveløsningen, er fælles om at finde løsninger samt om at nedbryde nye typer af opgaver.
Den daglige arbejdsplads er i Hjørring.

Om dig

Dit uddannelsesniveau er en kandidatgrad eller du har afsluttet dit MMS studie.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring fra lignende stilling.

Du har en god organisatorisk forståelse og forståelse for god forvaltning i det offentlige.
Din nysgerrighed anvendes i dit arbejde til at skabe løsninger og til at skabe oversigt over komplekse opgaver. Dette anvender du både i det daglige med samarbejdspartnere og i konkret sagsbehandling.

Du har en god ordenssans og arbejder struktureret, hvilket bidrager til at holde overblikket og til at kunne formidle emner og opgaver i divisionen.

Du er i flere opgaver repræsentant for Servicedivisionen, hvor du agerer med forståelse for politiske beslutninger og anvender din gode evne til at skabe tillid i dine professionelle relationer.

Sammen med dine kollegaer i elementet er I et selvstændigt hold, der varetager den samlede mængde af opgaver i fællesskab. For at dette lykkes er du god til at sparre, både ved at bede om hjælp og ved at hjælpe dine kollegaer ved behov. Din positive indstilling til at løse opgaver af forskellig art, bidrager til at I lykkes i fællesskab i koordinationselementet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller anden relevant masteruddannelse, kan du ansættes i stillingen som kaptajn/kaptajnløjtnant mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som major/orlogskaptajn kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt og ved styrelseschefens godkendelse.

Civile ansættes og aflønnes som specialkonsulent efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten.

Der vil afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat på Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Som militært ansat er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos divisionschef Jan Olav Skogøy på telefon 728 13013. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 72 81 91 43.

Ansøgningsfristen er 5. marts 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.
Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2