Kontorhjælpere til Personeladministrationselementet ved Jydske Dragonregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du lyst til at være en del af Jydske Dragonregiments Personaleadministrative Element, og være en del af den samlede løsning af administrative opgaver?

Om os

Det Personaleadministrative Element ved Jydske Dragonregiment er en del af Regimentsstaben på Dragonkasernen i Holstebro. Elementet er rigtig godt bemandet og består pt. af en chefsergent, en seniorsergent, fem korporaler, tre overkonstabler-1, en overkonstabel samt tre civilt ansatte medarbejdere og én elev.

Elementet varetager og støtter centralt alle administrative opgaver ved enheder på Dragonkasernen. Du vil have daglig kontakt til enhederne og du vil blive en del af et af de fire administrative teams. Du vil opleve et miljø hvor alle teams og MA støtter og sparrer med hinanden hver dag. Vi arbejder på til stadighed at udvikle vores element, med det store formål at støtte enheder bedst muligt. Dette gør vi gennem forudseenhed, rettidig omhu, servicemindedhed og en fleksibel- og samarbejdsvillig indsats.

Vi har en god omgangstone og et godt socialt miljø. Vi lægger vægt på åbenhed, positive interne relationer, godt humør og høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om stillingen

Du administrerer dagligt personel tjenestegørende ved Jydske Dragonregiment. Herunder indgår bl.a. følgende opgaver: Arbejdstidsstyring, rejseafregning, personale stamdata, sikkerhedsgodkendelser og meget andet. Stillingen vil således være et rigtig godt sted at videreføre dine administrative kompetencer og interesser. Det vil også være muligt for dig som operativ soldat, hermed at søge en anden hverdag, hvor du har stor indflydelse på din arbejdstid og hverdag.

Du vil i Administrationselementet få muligheden for at blive uddannet til faglært kontorhjælper. Herefter vil du blive aflønnet som faglært.

Stillingen er på 37 timer ugentlig og arbejdstiden er som udgangspunkt inden for normal arbejdstid, med fleksible komme/gå tider. Der kan også være mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

Om dig

Du skal som minimum være konstabel og have ønske og ambitioner om at være del af vores Administrative Fællesskab. Der vil i stillingen være mulighed for uddannelse til korporal. Du kan med klar fordel have en baggrund fra andre administrative stillinger såvel ved Jydske Dragonregiment som andet sted i Forsvaret. Men har du ikke det, vil du få muligheden for at blive uddannet til faglært kontorhjælper, som beskrevet under ”Om stillingen”. Samt faglært løn.

For at du kan ansættes direkte som faglært kontorhjælper, er det et krav du har en kontoruddannelse (i offentlig administration), og at du har et uddannelsesbevis på uddannelsen for at kunne ansættes direkte som faglært i stillingen. Hvis ikke du har gennemført dette og ønsker ansættelse som faglært, vil du skulle igennem en kompetenceafklaring med henblik på at erhverve den fornødne uddannelse.

Det er ønskeligt, at du allerede har gennemført nedenstående kurser og uddannelser, og meget gerne har erfaring med at arbejde med disse, hvis ikke, skal du forvente, at gennemføre flere kurser og uddannelser snarest efter start i stillingen.
DeMars Grundkursus, DeMars Grundkursus.
Registrering af egen tid i ESS.
DeMars 903R - Registrering af egen rejse.
DeMars 926 - Personaleadministration, del 1.
DeMars 926 – Personaleadministration, del 2.
DeMars 908M - Arbejdstidsstyring MIL.
DeMars arbejdstidsstyring RES PSN
DeMars 910 – Rejsestyring.
VAFU (Værnsfælles administrations og forvaltningsuddannelse) – modul 1 og modul 2.

Vi forventer, at du som kontorhjælper, kommer til at løse dine opgaver selvstændigt, fokuseret og målrettet, således at du bidrager professionelt til elementets opgaveløsning. Dette ansvar kræver, at du besidder en glæde og stolthed ved at løse opgaver på bedste vis. Du er god til at samarbejde med alle, uanset grad og niveau. Du er fagligt velfunderet og stræber altid efter at levere et godt resultat. Du er fleksibel i forhold til opgaveløsningen og de udfordringer du møder i et professionelt administrativt miljø.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen kan besættes af en konstabel med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Faglært basisløn er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være på Dragonkasernen i Holstebro.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af det administrative element chefsergent René Ostenfeld Terkelsen på telefon 72 82 45 70 eller via mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 10. september 2023. Samtaler forventes gennemført løbende. Stillingen ønskes besat den 1. november 2023 eller snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM JYDSKE DRAGONREGIMENT
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri.
Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold.
Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.
Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.

Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen også er tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner.
Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse.
Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver.
Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.

Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropregiment.
Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.

Læs mere om regimentet på www.forsvaret.dk/jdr

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
13. maj 2024 5
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 10
9. maj 2024 11
8. maj 2024 12
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 10
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 12
16. april 2024 10
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14