.NET udvikler, Coop Bank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Brænder du for .NET udvikling, og har du en forretningsmæssig indstilling, så har vi jobbet til dig.

Vi har travlt med at videreudvikle vores online bank til privatkunder, og der er kontinuerligt efterspørgsel efter udvikling og optimering af applikationer og websites, som udgør hjørnestenene i vores bank.

Er du ambitiøs og bliver motiveret af at arbejde i et innovativt miljø med høj medarbejdertilfredshed, og hvor vejen fra tanke til bred forretningsmæssig værdi er kort, er dette jobbet til dig.

Om jobbet
Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne IT-kolleger om at omsætte forretningens krav og ønsker til specifikke applikationer og systemer.

Da det oftest er forretningen, som er kravstiller, skal du kunne forstå og sparre med forretningen, ud fra den viden du har fra den tekniske vinkel og kommunikere dette tilbage, så forretningen får indsigt i tekniske muligheder og eventuelle begrænsninger og alternativer. Du formår derfor at sparre med forretningen, så I sammen kan komme frem til endnu bedre løsninger til gavn for kunderne.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med følgende områder/teknologier:

  • Umbraco
  • Teknisk SEO herunder grundlæggende værktøjer
  • Tracking
  • E-commerce, f.eks. UX og teknisk indsigt i konverteringsoptimering
  • C# .NET
  • Visual Studio
  • Microsoft Azure Cloud
  • Windows Applikationer (WPF)
  • HTML, CSS & JavaScript
  • ASP.NET MVC
  • SQL
  • Webservices
  • SAS

I banken arbejder vi med flere forskellige applikationer og ansøgningsflows, og det er en fordel, hvis du har erfaring med både back-end og front-end udvikling. Vi arbejder i Windows, men målretter også vores applikationer mod web og mobil.

Foruden et bredt kendskab til bank, får du en travl og spændende hverdag med frihed under ansvar og mulighed for at præge applikationer og processer i samarbejde med søde og dygtige kolleger.

Om dig
Udover at du selvfølgelig brænder for udvikling, har du også opnået en vis udviklingserfaring. Du har opnået gode resultater i form af procesforbedringer og/eller løsninger i samarbejde med kravstillere, og du formår at omsætte ønsker og behov til brugbare IT-løsninger. Du er formentlig uddannet datamatiker, og du interesserer dig for og synes, at det er spændende at arbejde med systemudvikling for at optimere processer og udvikle løsninger som virker.

Vi forventer, at du:

  • som udvikler vil kunne sætte dig ind i forretningens arbejdsprocesser, og dermed omsætte ønsker og behov til relevante løsninger til gavn for forretningen
  • har gode samarbejdsevner samt en systematisk og selvstændig arbejdsform

Du er selvfølgelig opsat på at tage ansvar, lære nyt samt udvikle det bestående.

Det får du hos os i Coop Bank
Du tilbydes et udfordrende, spændende og afvekslende job. Bankens domicil er i Albertslund, og du indgår i bankens IT-afdeling, men med stærk tilknytning til resten af banken.

IT-afdelingen er igen i år topscorer på medarbejdertilfredshed, så du har forhåbentlig som os et godt humør, er hjælpsom og fagligt dygtig.

Desuden får du stor fleksibilitet med hensyn til planlægning af din arbejdstid og en række personalegoder såsom to ugers årlig ekstra frihed med løn udover normal ferie, ekstra ferietillæg, ekstra banklukkedage udover normale helligdage, en god pensionsordning, tand- og sundhedssikring, en god kantineordning og personalerabat i Coops butikker foruden nogle fantastiske kolleger.

Sidste ansøgningsfrist
Send venligst din ansøgning inden den 3. december 2023 til [email protected] og skriv "udvikler" i emnefeltet. Ansøgningslinket "Søg job" bedes du ikke benytte.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til IT direktør Tom Jensen på 2179 3322 eller HR direktør Majbrit Elisa Hansen på 5221 4355.

Vi behandler modtagne ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Coop Bank gør det enkelt, billigt og nemt for Coops 1,9 millioner medlemmer at være privatkunde i en alternativ online bank i vækst.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fae576a4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Albertslund
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Storkøbenhavn

    Do you want to develop innovative product that saves lives and improves patient care? Do you have a degree in electronics engineering or computer science with strong experience in embedded devices .
    • Softwareudvikler
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1