Release Train Engineer til Center for IT og Medicoteknologi (CIMT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du vores nye kollega, der er stærk i SAFe og motiveres af agil udvikling? Og vil du være med til at udvikle ny sundhedsteknologi, der styrker vores fælles sundhedsvæsen?

Ambitiøs agil transformation
Hos os handler digitalisering om liv. CIMT's mission er at levere IT-løsninger til hospitalerne, som bidrager til at give patienterne den bedste behandling.

I CIMT er vi i gang med en ambitiøs transformation af vores organisation for at sikre størst mulig værdi for patienter og hospitalspersonale i Region Hovedstaden via et agilt, brugerfokuseret mindset i vores IT-leverancer. Vi er allerede nået langt med agil udvikling af Sundhedsplatformen, hvor vi er organiseret i seks Agile Release Trains (ART’er) efter SAFe rammeværkets agile principper- og metoder.

Dit nye job
Du vil som RTE blive en del af det agile set-up i ART’en Organisationsstruktur. ART’en har 4 teams, som arbejder med forvaltning og udvikling i Sundhedsplatformen indenfor bl.a. hospitalsbyggerier, indberetning til Landspatientregistret og booking. Som RTE vil du indgå i ART’ens ledelse, hvor dine kerneopgaver vil være at forberede og facilitere ART-ceremonier, herunder PI-Plannings, identificere og drive forbedringer, der sikrer højere kvalitet og værdi i artens leverancer, sikre at relevante KPI´er er etableret og følges og drive Scrum of Scrums.

Du vil også skulle coache ledere og medarbejdere i din ART i de agile ceremonier og i udviklingsteknikker. Her vil du kunne hente hjælp, inspiration og sparring hos vores dygtige coaches i vores Lean-Agile Center of Excellence (LACE).

I CIMT’s linjeorganisation vil du blive tilknyttet Sektionen SP Sammenhæng, hvis primære opgave er at understøtte arbejdet med udviklingen af Sundhedsplatformen (SP). Vi bidrager med en bred vifte af tværgående opgaver, heriblandt ledelsessupport, ledelse af udviklingsinitiativer, analyser og kontraktstyring. Vi er en blandet medarbejdergruppe med forskellige faglige baggrunde, og vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder og bruger hinandens kompetencer.

Hvem er du?
Du har erfaring med at arbejde agilt gerne fra en eller flere komplekse IT-organisationer. Du kan enten have erfaring som RTE eller som Scrum Master med mod på at prøve nye udfordringer.

Du er en holdspiller, og med din personlighed brænder du igennem som én, der kan motivere. Du er åben, uformel og tillidsfuld i dine samarbejder, og kan i det hele taget i din omgang med andre identificere dig med vores fire værdier: tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

Derudover tænker vi, at du:

  • er en stærk kommunikator, der kan facilitere ceremonier
  • tager ansvar, er udadvendt og handlekraftig
  • har forretningsforståelse
  • er i stand til at bevare overblikket under pres
  • har gode skriftlige formidlingsevner.

CIMT - din nye arbejdsplads
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed.

Vores mission er at være hospitalernes partner. Hos os handler digitalisering om liv. Derfor er kravene til os store. Ikke mindst dem, vi sætter for os selv. Mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel, og i et stærkt økosystem leverer vi bl.a. løsninger til nye supersygehuse, robotteknologi til kirurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Læs mere om CIMT og bliv klogere på, hvem vi er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Ansættelsesvilkår
Stillingen har en arbejdstid på 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst og med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Vi udfører opgaverne der, hvor det giver mest værdi. Derfor vil du sammen med kollegerne have et fast arbejdssted men også have mulighed for at arbejde hjemmefra.

Vil du vide mere?
Så tøv ikke med at kontakte sektionschef Martin Thor Hansen på telefon 5358 0910.

Ansøgningsfrist
Du ansøger senest søndag d. 3. december ved at uploade CV, ansøgning samt uddannelsesbevis til vores e-rekrutteringssystem.

Samtaler forventes afholdt i uge 49-50.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    Blue Prism RPA-udvikler Blue Prism RPA-udvikler til HK HK er et stort fællesskab, og nu har du også chancen for at være med. Vi står over for store forandringer, som skal sikre at vi fortsat .
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 13
30. april 2024 12
29. april 2024 12
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13