GIS-udvikler / softwareudvikler til prisvindende geodata-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

GIS-udvikler / softwareudvikler til prisvindende geodata-team


Energibranchen er i stor forandring, og den grønne omstilling står øverst på dagsordenen. For at nå i mål med de store, danske klimamål om et 100% fossilfrit energisystem, er det altafgørende at skabe det bedst mulige fundament for beslutninger, innovation, udvikling og automatisering baseret på brug af data. Det kræver nytænkning og innovation - også når det gælder Energinets brug af GIS.

I Location Intelligence-teamet arbejder vi for at vedligeholde og udvikle Energinets GIS- og geodata-platforme i hhv. ArcGIS Enterprise/Portal og Geocortex, som spiller en central rolle i den grønne omstilling – både når vi skal planlægge det fremtidige energisystem, og når vi skal vedligeholde og videreudvikle det eksisterende.

Nu har du mulighed for at komme med på holdet, og bidrage med din ekspertise inden for GIS- og softwareudvikling. Vi søger nemlig en ny kollega, der ønsker at være med til at udvikle og drive Energinets GIS-platform.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være hjemme, eller på vores hovedkontor i Fredericia.

Vil du udvikle prisvindende brugerløsninger sammen med os?


I Location Intelligence-teamet, som er placeret i Energinets Enterprise Information Management Center, arbejder vi med de nyeste teknologier for at understøtte alt fra langsigtet planlægning og udvidelse af nettet til etablering og drift – kort sagt hele livscyklus omkring vores energianlæg. Det er vi rigtig gode til - faktisk så gode, at vi i 2021 vandt en ’Special Achievement in GIS Award’.

Vi lykkes sammen, når vi:

  • Vedligeholder og udvikler Energinets GIS- og geodataplatforme i ArcGIS Enterprise og GeoCortex
  • Udvikler applikationer på toppen af GIS-platformene
  • Udvikler og drifter nye og eksisterende løsninger til web og mobil, der understøtter arbejdsgange i hele Energinet
  • Yder support og agerer sparrings- og samarbejdspartner for brugerne i hele Energinet

Innovation og stabilitet går hånd i hånd


Vi arbejder agilt, og derfor får du mulighed for at sætte dit præg på dine egen og teamets udvikling og trivsel. Som team værdsætter vi transparens og åbenhed, at du får mulighed for at bruge din nysgerrig og innovative tilgang til løsningen af opgaver. Som et platforms-team har vi ansvaret for at der er en stabil platform, samtidig med at den udvikler sig i takt med de behov vi møder fra den grønne omstilling. Derfor er der høj grad af afveksling i opgaverne, der dog har GIS-platformen som omdrejningspunkt.

Interesse for geodata og vilje til at udvikle dine færdigheder


Hvis du har en uddannelse inden for GIS, og måske erfaring fra lignende job kan det være en fordel. Men kendskab til GIS-løsninger og ArcGIS er ikke altafgørende, hvis bare du har interesse for geodata og en vilje til at udvikle dine færdigheder inden for området.

Ansøgning og kontakt


Send blot dit cv via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Michael Nielsen på telefon 23 33 88 89 eller teamets Product Owner Mads Andersen på 23 28 09 86.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Sønderborg

    Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger Som Embedded Softwareudvikler hos [xxxxx] får du et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Esbjerg N

    Vil du spille en nøglerolle for drift og udvikling af vores systemer, applikationer og servere? Har du lyst til at samarbejde med et team af kollegaer, der arbejder for at understøtte de services o..
    • Softwareudvikler
    • Esbjerg N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2