DEVOPS ENGINEER TIL FREMTIDENS DATAPLATFORM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

DEVOPS ENGINEER TIL FREMTIDENS DATAPLATFORM


Vi søger en dygtig kollega til vores dataplatform, der udvikles og vedligeholdes af vores Data Engineering-team. Teamet sikrer, at der etableres nye dataintegrationer og data-pipelines, så data bliver stillet til rådighed for både analytikere og it-løsninger.

Vi udvikler løsninger, der giver en bred tilgængelighed af vores vigtige råstof – data. Her skaber vi fundamentet for datadrevet beslutningstagning, innovation, udvikling og automatisering for hele Energinet. Det gør vi, fordi intelligent brug af data er et væsentligt fundament for at lykkes med den grønne omstilling, hvor informationsmængden og intelligensen i energisystemet øges markant.

I Energinet bliver du en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Du er med til at integrere nye teknologier og bygge løsninger til kritiske processer


Du bliver del af et team, der har ansvaret for at sikre en stabil platform, samtidig med at den løbende får nye kapabiliteter. Vi arbejder på at implementere en Data Mesh baseret tilgang. Den nye generation af vores dataplatform er et helt centralt element i dette. Her bliver du involveret i at understøtte mange forskellige databehov på én platform. Det kræver høj grad af modularitet, og ikke mindst at overvågnings- og deployment-processer bliver automatiseret og effektiviseret.

Hvis du motiveres af at være med til at integrere nye teknologier og bygge løsninger, der er i centrum for kritiske processer, kan du sagtens være den perfekte kandidat. Som vores nye kollega får du nemlig en central rolle som DevOps Engineer, hvor du ikke bare skaber en effektiv platform i form af etablering af CI/CDpipelines, monitorering, logging, tracing og self-service. Du kommer også til at:

  • Rådgive dataengineers, der anvender platformen, så de rigtige moduler og framework anvendes, og med din erfaring som ballast, være med til at beslutte, hvilke komponenter, der kan indgå, og hvordan det anvendes i forhold tiloptimal drift og monitorering.
  • Designe, specificere og kvalitetssikre nye moduler til dataplatformen baseret på IaC, der udvikles af vores Cloud Center og Excellence-team
  • Bygge løsninger med modulerne.

Du kommer til at bringe dine evner i spil i forhold til at håndtere IoT og realtidsdata fra vores stationer i transmissionsnettet i en event-baseret arkitektur, ligesom sikkerhed omkring vores data er et fokusområde.

Dataplatformen er baseret på Azure-teknologistakken, og derfor får du indgående erfaring med state-of-the-art teknologier som Azure Data Factory, Databricks, Synapse, Bimlflex (til ADF) m.m. En del af miljøet er på en Kubernetes platform, hvor vi både har vores eget-udviklede Energi Data Service løsning samt en open source-metadataplatform (LinkedIn Datahub).

Du brænder for DevOps og data


Du har formentlig en videregående uddannelse inden for IT og softwareudvikling. Vigtigst er dog, at du brænder for DevOps og data. I denne rolle er det væsentligt, at du formår at tage ansvar og få bragt dine idéer og løsninger i spil i fællesskab med resten af teamet. Derfor er det vigtigt, at du fungerer godt i team-samarbejde, og har fokus på at skabe resultater sammen. Du har evnen til at knuse komplekse problemer og stiller gerne spørgsmålstegn ved processer, samtidig med at du har fokus på at lande løsningen.

Ansøgning og kontakt


Send blot dit cv via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Agile People Leader Michael Nielsen på 23 33 88 89 eller Product Owner Anders Knørr Lyseen på 61 96 27 70.
Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Sønderborg

    Sæt dit aftryk på fremtidens løsninger Som Embedded Softwareudvikler hos [xxxxx] får du et selvstændigt job og en afvekslende hverdag med faglige udfordringer, der matcher dine kompetenceområder..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Esbjerg N

    Vil du spille en nøglerolle for drift og udvikling af vores systemer, applikationer og servere? Har du lyst til at samarbejde med et team af kollegaer, der arbejder for at understøtte de services o..
    • Softwareudvikler
    • Esbjerg N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2