Social- og sundhedshjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Social- og sundhedshjælpere til Aarhus Friplejehjem Helheden
Banker dit hjerte for sundhedsfaglig praksis og omsorg for ældre? Og vil du skabe trygge rammer og en god hverdag for vores beboere?

I takt med at nye beboere flytter ind på Aarhus Friplejehjem Helheden, søger vi flere social- og sundhedshjælpere. Vi søger en fast nattevagt og to medarbejdere primært til dagvagter og enkelte aftenvagter.

Hjemmet tog imod de første beboere i juni 2023. Vi er stadig i opstartsperioden, og der er rig mulighed for at byde ind med gode ideer, erfaringer og viden i mange forskellige typer opgaver. Hjemmet har 64 boliger fordelt på 4 etager og mange dejlige og gode faciliteter og fællesarealer. Vi bliver 60-70 engagerede medarbejdere, når vi har alle boliger udlejet.

Vi søger lige præcis dig, der:

  • ser frem til at være tæt på beboere og pårørende.
  • skaber hjemlighed, tryghed og stjernestunder sammen med beboere og bidrager til den gode stemning på hjemmet
  • kan varetage pleje- og omsorgsopgaver på et højt niveau og sætter en ære i at gøre det med ordentlighed og respekt.
  • vil byde ind med en faglighed, viden og erfaringer fra uddannelse og/eller tidligere job.
  • kan kommunikere på en anerkendende måde med beboere, pårørende og kolleger.

Vi tilbyder:

Aarhus Friplejehjem Helheden er en arbejdsplads, hvor vi møder mennesker med tillid og imødekommenhed, så alle føler sig velkomne på hjemmet. Vi har en uformel omgangstone og ledelse i øjenhøjde, og der er åbenhed og plads til nye idéer og initiativer.

Vi har faglighed og udvikling i højsædet. På hjemmet har vi ansat medarbejdere inden for mange forskellige faggrupper, og alle bidrager ind i det tværfaglige samarbejde omkring vores beboere.

Du vil få medindflydelse på egen vagtplan og stor selvbestemmelse på egen arbejdsdag - og dermed et stort ansvar for at relevante opgaver bliver løst på hjemmet.

Praktiske oplysninger:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til den gældende overenskomst.

Tiltrædelse: 1. marts 2024

Ansøgningsfrist: 10. januar 2024

VI indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest muligt.

Ansøgningen med relevante bilag sendes via "Ansøg"-knappen her på siden.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Mette Kayerød Jochumsen på tlf. 30 52 73 71 eller mail: [email protected]

Ansættelsessted er Aarhus Friplejehjem Helheden, Else Kai Sass’ Gade 4, 8220 Brabrand.

Om Aarhus Friplejehjem Helheden

Aarhus Friplejehjem Helheden er en del af Danske Diakonhjem, og vi har en holdning til omsorg, som tager afsæt i, at det enkelte menneske er unikt og værdifuldt. Vi respekterer andres holdninger, meninger, værdier og levevis, og vi giver plads til livsglæde, medindflydelse og engagement for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere.

Vores profil er et HJEM med hjertevarme og stjernestunder til alle tider, og et HJEM, hvor alle har lyst til at være og leve livet. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor din trivsel såvel som beboernes er det vigtigste, og vores værdier går hånd i hånd med fagligheden.

Danske Diakonhjem er landets største ikke-kommunale aktør inden for plejehjem og friplejehjem, og organisationen driver 45 hjem og godt 3.000 medarbejdere. Danske Diakonhjem arbejder non-profit, og målet er at levere hjemlig, hjertevarm og respektfuld pleje og omsorg.

Læs mere om Aarhus Friplejehjem Helheden: https://www.aarhusfriplejehjem-helheden.dk/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Brabrand
  • Onsdag den 10. januar 2024

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Åbyhøj

    Vi søger omsorgsmedhjælpere og faglærte SSH/SSA til respiratoriske teams i trekantsområdetVi søger afløsere i følgende faggrupper, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere samt social- o..
    • SOSU-hjælper
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en SOSU-hjælper der brænder for at skabe sammenhængende forløb hos vores borgere. Du vil være en del et tværfagligt team som samarbejder tæt og intensivt om rehabilitering af bor..
    • SOSU-hjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Århus C

    HejJeg er en kvinde på 58 år. Har Cerebral Parese, men er gående. Jeg er på førtidspension fra en stilling som psykolog, idet jeg har funktionstab og ikke har overskud til job.På nuværende tidspunk..
    • SOSU-hjælper
    • Århus C
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Risskov

    Ledsager søges til sød kvinde på 71 år i RisskovBorger er stærkt svagtseende. Hun kan havde meget skiftende syn. Borger går med rollator, men hvis hun har en under armen, behøver hun ikke rolla..
    • SOSU-hjælper
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1