Koordinator til lager i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du servicere produktionen fra et område, hvor opgaverne er mange, ambitionerne høje og produkterne er i verdensklasse? Tør du stå på mål for et godt samspil med dine teamkolleger, samarbejdspartnere og leverandører? Brænder du for planlægning, optimering og implementering af processer. Så er jobbet som driftskoordinator i Warehouse Inbound 25A måske noget for dig. Jobbet Du kan se frem til en hverdag med mange og varierede arbejdsopgaver, men hovedvægten af jobbet ligger i, at koordinere den daglige drift på tværs af skift og i samarbejde med interne samarbejdspartnere. Dette stiller derfor store krav til dine kommunikative færdigheder i skrift og tale samt evne til at samarbejde. Som koordinator kan du forvente, at skulle prioritere ressourcer i henhold til produktionen, derudover skal du koordinere opgaverne, herunder sikre logistikken omkring leverancer/lastbiler ind og ud af fabrikken. Dette stiller store krav til din evne til, at holde overblik og fokus i en omskiftelig hverdag. Du skal som koordinator sikre, at der arbejdes med de mest kritiske udfordringer baseret på data. Dette stiller krav til din analytiske tilgang til problemløsning. Derudover skal du sikre, at resten af teamet forstår baggrunden for de opgaver, der skal løses, og sikre, at løsningen deles på tværs af alle tre skiftehold. Du bliver en stor del i udvikling og træning af operatører, herunder skal du koordinere proceskonfirmering, og efterfølgende sikre at resultater videreformidles i hele teamet. Derudover skal du følge op på aktioner afledt af proceskonfirmering og forankring af disse. Arbejdet som koordinator foregår på dagvagt fra mandag til fredag. Kvalifikationer
  • Du har erfaring fra et produktionsmiljø, er fagligt stærk indenfor drift af lager og har en relevant uddannelse.
  • Du har erfaring fra lignende stillinger, arbejder struktureret og er vant til at have mange bolde i luften.
  • Din faglige baggrund er ikke det væsentligste. Vigtigst er det, at du tager ansvar og er meget bevidst om kvaliteten i alt dit arbejde.
  • Du er desuden handlingsorienteret og viser initiativ ved selv at byde ind og drive opgaver.
  • Vi vægter samarbejde højt, så du skal have en positiv indstilling og lysten til at løse opgaver i fællesskab med kolleger.
  • Da udstyret kræver en del teknisk indsigt, skal du have interesse og flair for teknik og være fortrolig med brug af IT. Kontakt Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Christian Krogh-Rasmussen på tlf. +45 3079 7428. Ansøgningsfrist Deadline for ansøgning er d. 8 januar 2024. Vi afholder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om, ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Supply Chain Management
    • Hillerød

    Lignende jobs

    • Supply chain manager (elev) i Hillerød

      Bliv Supply Chain Trainee hos [xxxxx]Er du passioneret omkring supply chain, og ønsker du at kickstarte din karriere i en global virksomhed? Vi søger en dedikeret og ambitiøs trainee til vores 2-å..
      • Supply Chain Manager
      • Hillerød
      Få mere info
    • Supply chain manager (studiejob) i Hillerød

      Are you ready to take on new challenges and be part of a dynamic team?We're seeking a proactive and curious student to join our team as a Supply Chain Student Assistant. In this role, you'll be a..
      • Supply Chain Manager
      • Hillerød
      Få mere info
    • Supply chain manager i Gentofte

      Are you an experienced leader with a strong passion for making a difference and with GMP knowledge? Do you want to be a part of an expanding production facility where you produce medicine for patie..
      • Supply Chain Manager
      • Gentofte
      Få mere info
    • Supply chain manager i Værløse

      Are you ready to shape the future of warehouse processes? Does the challenge of ensuring GMP compliance in our Warehouse ignite your passion for excellence? Are you wondering how you can contribute..
      • Supply Chain Manager
      • Værløse
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hillerød

    Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte supply chain manager over tid

    Dato Alle jobs som supply chain manager
    17. maj 2024 2
    16. maj 2024 2
    15. maj 2024 2
    14. maj 2024 2
    13. maj 2024 2
    12. maj 2024 2
    11. maj 2024 2
    10. maj 2024 2
    9. maj 2024 3
    8. maj 2024 3
    7. maj 2024 3
    6. maj 2024 3
    5. maj 2024 2
    4. maj 2024 2
    3. maj 2024 2
    2. maj 2024 2
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 2
    28. april 2024 2
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    19. april 2024 2
    18. april 2024 2
    17. april 2024 2