chefsygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Akutafdelingen på Holbæk Sygehus søger handlekraftig og visionær chefsygeplejerske

Brænder du for ledelse, er du visionær, og er du er klar til sammen med cheflægen at tage ansvar for afdelingens udvikling og implementering af nye tiltag.

Så kan vi på Holbæk Sygehus tilbyde et unikt job med store udviklingsmuligheder for en handlekraftig leder.

Om Akutafdelingen

Vores Akutafdeling på Holbæk Sygehus er opbygget efter forbillede fra visse amerikanske akutafdelinger, hvor patienterne har et kort koncentreret ophold med hurtig diagnostisk afklaring. Vi har behandlingsansvaret for cirka 95 pct. af de akutte patienter, der kommer til sygehuset.

Afdelingen er opdelt i områderne Modtagelsen, Skadestuen og ADE (Akut Diagnostisk Enhed), og det tilknyttede sengeafsnit har 18 pladser. Der er en afsnitsledelse for hvert område bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Samlet er vi 70 sygeplejersker, 48 læger og 18 sekretærer.

Vi modtager patienter døgnet rundt med akut sygdom og skader samt traumepatienter. Det er et prioriteret mål, at opholdstiden for patienterne i gennemsnit er fire timer fra ankomst til indlæggelse eller afslutning direkte fra Akutafdelingen.

Vi har stor fokus på udviklingen af vores behandlingstilbud - eksempelvis:

  • ”Den rette patient i den rette seng i det rette forløb” – hvor vi sammen med sygehusets flowkoordinator (som er ansat i afdelingen) arbejder med patientflow og er i kontinuerlig dialog for at sikre et optimalt patientforløb
  • Anvendelsen af et nationalt Triage-system, der sikrer en hurtig og primær vurdering af alle patienter med baggrund i vitale parametre, symptomer og kontaktårsag
  • En CT-scanner i selve akutmodtagelsen således, at modtagelsen af de sygeste patienter foregå efter en ”Direct-to-CT-Protocol” efter samme principper som visse Level 1 traumecentre
  • Nye principper for blandt andet procedurerelateret smertebehandling af børn og ultralydsvejledte blokader
  • Udvikling af akutmedicin som fagligt område for både læger og sygeplejersker i samarbejde med andre akutafdelinger i hele landet

Internt i afdelingen har vi fokus på psykologisk tryghed, og tværfagligt samarbejde er en integreret del af vores samarbejdsform. Vi har et godt og trygt arbejdsmiljø med en høj trivsel, og du skal sammen med cheflægen fortsætte arbejdet med at udvikle den høje faglighed og det gode arbejdsmiljø.

Rollen som chefsygeplejerske

Du udgør sammen med cheflægen den daglige ledelse af afdelingen. I har et fælles ansvar for at videreudvikle og understøtte det flerfaglige samarbejde og medvirke til udvikling og implementering af nye tiltag på Holbæk Sygehus. Du får herudover ledelsesansvaret for Udskrivningskoordinationen, en enhed, der arbejder på tværs af sygehuset med fokus på at forbedre udskrivelser til primær sektor.

Vi betragter os selv som værende åbne og lydhøre, og du vil opleve, at medarbejderne ofte har gode ideer til nye tiltag, som vi afprøver. Med dygtige og kompetente medarbejdere bliver det også naturligt for dig at uddelegere både opgaver og ledelseskompetencer.

Gennem samarbejde med sygehusets direktion og øvrige ledergrupper bidrager du til at sætte Holbæk Sygehus på landkortet som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus.

I din kapacitet som leder på sygehuset deltager du i netværk og påtager dig tværgående opgaver, som sikrer, at der skabes sammenhæng i patientforløb på tværs af sygehusets afdelinger og sektorer.

Vores forventninger til dig

Vi tilbyder dig et spændende lederjob i en velfungerende og visionær afdeling med mange igangsatte udviklingsområder – og plads til endnu flere. Vi sætter baren højt, og det viser sig på en række områder, hvor både Akutafdelingen og sygehuset er på forkant med udviklingen. Afdelingen har fokus på at være i kontinuerlig udvikling i alle faggrupper med patienten i fokus.

Samarbejde er helt afgørende for at lykkes som Akutafdelingen. Afdelingen – og ledelsen – har derfor fokus på at arbejde tæt sammen med mange både interne og eksterne aktører såsom de praktiserende læger, kommunerne, lægevagten og hele det præhospitale beredskab.

Vi forventer derfor, at du er samarbejdsorienteret og evner at skabe naturligt relationer og netværk. Vi har brug for, at du er en stærk leder, der lægger vægt på kerneopgaven, at du kan motivere og via tilstedeværelse og engagement sikre de bedste rammer for patienten og personalet.

Vi ser, at du:

  • Som person er ambitiøs og vedholdende og formår at holde fokus på målet
  • Har personlig integritet, er handlekraftig og evner at arbejde strategisk og visionært
  • Kan dokumentere ledelseserfaring herunder en ledelsesmæssig videreuddannelse
  • Evner at og har gerne erfaring med at arbejde med økonomi- og aktivitetsstyring

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Gitte Jensen-Fangel på tlf. 29 28 40 83 eller cheflæge Peter Hallas på tlf. 59 48 38 01/mobil 3095 9521.

Du er velkommen til at besøg afdelingen uformelt. Du kan ringe til Peter Hallas for nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist og samtaledato:

Fristen for ansøgning er 20. april 2023.

Vi afholder første samtalerunde den 24. april 2023. En eventuel anden samtale afholdes den 27. april 2023. Der er test mellem de to samtalerunder.

Kontaktperson(er):

Navn: Peter Hallas

Stilling: Cheflæge

Email: [email protected]

Telefon: 59 48 38 01

Mobil: 30 95 95 21


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Holbæk
  • Torsdag den 20. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 12
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 9
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 9
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8