Vi søger en teamleder til Teknologiarkitektur og Technical Management Office

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du den dygtige personaleleder, der har en arkitekturteknisk interesse og flair for planlægning og procesoptimering? Så kom og stå i spidsen for 2 teams – vi har brug for dig.

Bliv en del af Koncern IT's ledelse, og få ansvaret for 2 voksende teams. Du får ansvaret for de tekniske arkitekter, der sikrer hele regionens infrastrukturs arkitektur, lever op til vores standarder og behov. Der er både specialiserede teknologiarkitekter inden for sikkerhed, cloud, Sundhedsplatformen mv. Samtidig får du ansvaret for et team, der vil beskæftige sig med den taktiske og operationelle planlægning på tværs af hele organisationen, der har mere end 430 medarbejdere. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

Du refererer til enhedens funktionschef, og vil blive en af afdelingens 5 teamledere. Dine teams vokser, og du skal være med til at fastlægge den strategiske retning for og finde den bedste vej, når dine teams inden for en kort periode påtager sig flere opgaver – men bare rolig, der er mange dygtige medarbejdere og ledelseskollegaer, som også nok skal hjælpe det hele på vej.

Du kommer til at spille en aktiv rolle i en travl afdeling, hvor gode relationer og samarbejde på tværs, vil være afgørende for at lykkedes. Vi går efter en inspirerende leder, der formår at motivere og give plads og rum til fagligt dygtige specialister. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger. Vi tror på frihed under ansvar og arbejder med at motivere til høj selvledelse og ønsker derfor en leder, som understøtter denne vision – er det dig?

En arbejdsplads med højt til loftet og dedikerede kollegaer
Med Koncern IT som arbejdsplads, vil du få stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og mange fantastiske og dedikerede kollegaer. De teams vil stå i spidsen for, har blandt meget andet disse formålsbeskrivelser:

Teamet: Teknologiarkitektur

Teknologi arkitektur teamet skal sikrer, at Region Sjælland har en effektiv og sammenhængende teknologisk infrastruktur, der kan understøtte forretningsmålene og styrke kvaliteten af løsningerne. Herunder definere de teknologiske principper, design, standarder og retningslinjer, og opnå en effektiv teknologisk infrastruktur

Teamet: Tecnical Management Office

TMO har til formål at sikre hurtigst mulig gennemløbstid af sager på tværs af IT Teknik, samt at sikre planlægningen af drift-, vedligeholdelses- og projektopgaver koordineres og planlægges mest optimalt, med overblik over tidsforbrug i servicerørerne. Derudover har teamet ansvaret for at have overblikket over en af Danmarks største projektporteføljer, og være en aktiv medspiller i at lykkedes med de mange store implementeringer, samt være ansvarlig for at planlægning og ressourcetræk på tværs af Koncern IT allignes, naturligvis alt sammen, sammen med dygtige kollegaer.

Som teamleder får du mulighed for selv at præge opgaverne, teamets fokus og strategiske mål. Vi lægger stor vægt på følgende personlige kvalifikationer:

  • Erfaring med ledelse af specialister, der varetager vidt forskellige opgaver
  • Erfaring fra en lignende stilling
  • Har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt
  • Kan agere professionelt og er god til at få andre med på opgaverne
  • Du er selvledende og kan drive processer samt igangsætte opgaver og forandringer, samt sikre, at de gennemføres
  • En tydelig lederprofil og kan motivere dit team
  • Har kendskab til eller er certificeret i ITIL og Prince2
  • Trives med mangement opgaver, f.eks. rekruttering samt kompetenceudvikling
  • Kommunikerer konstruktivt, proaktivt og sagligt i alle lag og sammenhænge
  • Du trives med at navigere i en politisk styret organisation
  • Du kan medvirke til at udvikle samarbejdet på tværs i organisationen
  • Du vægter personaleledelse højt, med afholdelse af månedlige 1:1 samtaler, årlige MUS ect.

Hvis du besidder flere af ovenstående kompetencer, så er det måske dig, vi leder efter.

Hovedparten af dine opgaver vil skulle løses gennem samarbejde med kollegaer i Koncern IT, på både medarbejderniveau, mellemlederniveau og direktionsniveau. Det er derfor vigtigt du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt, og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du er afhængig af den.

Vil du gøre karriere hos os?

Der er ansøgningsfrist den 20. april 2023, og der vil blive afholdt samtaler løbende. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Gitte Ramløse, [email protected], 93 56 77 79.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles IT-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores ca. 20.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-i



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Torsdag den 20. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringsted

    Er du en erfaren personaleleder, og har du mod på at arbejde med driftsteknikere, der til hverdag understøtter hele regionens sygehuse og borgere? Hos os får du masser af ansvar, høj frihedsgrad, t..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Kan du sætte retning, kan du arbejde med kultur, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af en fagligt dygtig personalegruppe, så byd ind på denne nye og spændende stilling .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at forme fremtidens digitalisering i [xxxxx]? Vi søger en passioneret afdelingsleder til vores dynamiske IT- og Digitaliseringsafdeling. Som afdelingsleder får du en c..
    • Afdelingsleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4