Afdelingsleder til Høje Kolstrup Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Brænder du for at drive skole i tæt samarbejde med ledelseskollegaerne og medarbejderne på en skole, der er præget af stor mangfoldighed, med tydelige værdier samt en evne til at skabe gode resultater sammen med vores elever? Så er du måske vores nye pædagogisk-administrative afdelingsleder. Vi søger en teamorienteret og inspirerende afdelingsleder, der har overblik og helhedssyn uden at miste fokus på de vigtige detaljer, når nye løsninger skal udvikles.

Høje Kolstrup Skole er en velfungerende, mellemstor skole, hvor trivsel, faglige kompetencer og tydelige værdier samt udvikling vægter højt - og vi har en sund økonomi. Skolen har 389 elever og 45 pædagogiske medarbejdere, som er fordelt på 0. - 9. klasse i et til to spor, SFO og SFO2 samt to modtageklasser.

Som en del af ledelsesteamet på tre vil du være med til at varetage den strategiske ledelse, den daglige drift og få afgørende indflydelse på den fortsatte udvikling af skolen, særligt i forhold til flerfaglighed og inklusion. Du vil få et særligt ansvar for de opgaver og projekter, der er rettet mod dine afdelinger, som dækker over såvel lærings- og trivselsopgaven i skolen samt sammenhængen imellem de to opgaver.

Gennem dialog og åbenhed vil du i tæt samarbejde med ledelsesteamet skulle sikre, at alle medarbejdere arbejder mod at realisere skolens virksomhedsplan og at vi udvikler os som skole.

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for mellemtrinnet samt udskolingen og de særlige opgaver, der er tilknyttet disse faser. Vi er derudover optaget af, hvad du brænder for inden for ledelse, og vi vil derfor i ledelsesteamet i fællesskab fordele de pædagogiske- og administrative opgaver efter opstart.

Stillingen indeholder 100% ledelsesopgaver.

Vores forventninger til dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer er:

  • Uddannelse og erfaring som lærer
  • Lyst til ledelse og til at påbegynde en lederuddannelse, hvis den ikke haves.

Vi lægger vægt på følgende personlige kompetencer:

  • Dialogskabende: Er udviklingsorienteret, inviterende og opleves nysgerrig og undersøgende, er socialt udadvendt og går konstruktivt i dialog med omgivelserne
  • Innovativ: ser muligheder og alternativer, afprøver og er vedholdende i forhold til udviklingen, bliver konkret og skaber resultater, kan kombinere og analytisk tilgå de forskellige elementer.
  • Teamorienteret: Er opsøgende på at skabe udviklende dialoger med teammedlemmer, får energi af samværet og dialogen med andre, er imødekommende over for teammedlemmerne samt deres ønsker og behov, fremhæver andres mål og succeser, arbejder på at opnå fælles holdbare løsninger for hele teamet
  • Inspirerende: Tager ordet og kommunikerer energisk, træder frem med stor overbevisning omkring egne og fælles budskaber, fanger med entusiasme og smittende begejstring, nem at læse og afkode og opleves middelbar
  • Omstillingsparat: Trives med uforudsigelighed og forandring, bidrager med initiativer og forslag til nye løsninger, møder nye opgaver med en nysgerrighed, ønsker forandringer og håndterer dem med stor selvsikkerhed, er åben overfor nye meninger og anderledes tænkning, har nemt ved at tilpasse sig nye beslutninger og forslag.

Du kan læse mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker på baggrund af en forhåndsaftale på området.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og at ansættelse er betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tiltrædelse pr. 1. januar 2022.

Yderligere informationer
Interesserede ansøgere er velkommen til at kontakte skoleleder, John Skovby på tlf. 2147 7296 eller afdelingsleder Ulla Smidt Jacobsen på tlf. 2132 6939 med spørgsmål om stillingen og forventningerne til den kommende afdelingsleder.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og relevante bilag via linket senest den 8. november 2021. Første samtalerunde gennemføres den 15. november 2021. Anden samtalerunde gennemføres den 24. november 2021.

Kom gerne på besøg og få en rundvisning samt en kop kaffe. Vi vil meget gerne præsentere skolen, fortælle noget om hvem vi er, og vi er nysgerrige på, hvad du særligt er optaget af.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1b4939d2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aabenraa
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1