KMA-leder til vaks og vågen entreprenør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vi er i fuld gang med at udvikle vores forretning i Gravmand! Vi har siden 1976 udført alle former for jordarbejde, kloakarbejde, brolæggerarbejde og anlægsarbejde. I forbindelse med et ejerskifte har vi først ryddet op, nu skal vi bygge til.

Med Tscherning som en stærk og sund medspiller i ryggen er vi klar til at - om ikke erobre verden - så i hvert fald tage nye skridt ind på et marked, hvor mange af vores eksisterende kunder gerne vil have os med på nye projekter og fagområder.

DRIVKRAFT OG LYST TIL POSITIV DIALOG I AL SLAGS VEJR
Vi forsøger kontinuerligt at gøre tingene bedre, og vi glæder os til dine øjne på de ting, som er uhensigtsmæssige og på de ting, som allerede er godt.

Den altoverskyggende funktion er, at du proaktivt, konstruktivt og positivt støtter, skubber og guider vores pladser til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Det betyder, at du skal trives i sikkerhedssko, refleksvest og sikkerhedshjelm, for vores folk motiveres ikke fra skrivebordet. Det sker, når vi med ægte interesse og engagement er ude på pladserne og i dialog med dem. Også når det regner ??

Overskrifterne for jobbet er:

  • Sikkerhed og arbejdsmiljø: Runderinger, opstart af sager, Sikkerhedsmøder m.m.
  • Kvalitetssikring: Udarbejder og implementere interne standarder, interne audits og opfølgning
  • Lovgivning, myndigheder og certificeringer: Viden om og implementering af nye krav, klager og AT

Gravmand er gammel i gårde, men alligevel den nye dreng i klassen. Vi har vundet nogle meget store projekter, så er du vant til amerikanske bygherrer med de dokumentationskrav, som de stiller, så har du et forspring.

Hvis du har et roligt og afbalanceret temperament, men også fasthed og evne til at skære igennem, så er du godt på vej mod succes i rollen. Hvis du tillige har let til smil, god til at kommunikere og skabe relationer, så bliver vores kollegaer glade. Og hvis du har erfaring fra og forståelse for processerne på en byggeplads, så er vi næsten i mål.

GRAVHUNDEN
Som alle andre arbejdsgivere giver vi bl.a. løn, pension, feriefridage og en supergod sundhedsforsikring. Men vi skiller os ud i vores entreprenør-ånd, vores agilitet og vores mulighed for at handle hurtigt.

Er du blevet nysgerrig, så tag fat på adm. direktør Per Vedel Brøndsted på tel. 42956648.

Send din ansøgning på linket herunder. Der er deadline den 11. september 2022. Men vi venter ikke og slår til, når vi finder den rigtige, så du behøver ikke udsætte.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c99c5945)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Birkerød
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejby

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Vejby I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Afdelingsleder
    • Vejby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Helsingør

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1