Afdelingsleder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du en tillidsskabende ledelsesstil og udpræget flair for faglig ledelse og personaleledelse? Og vil du være med til at videreudvikle et velrenommeret og ganske enestående botilbud for voksne med funktionsnedsættelser? Så skal du søge stillingen som afdelingsleder på Hulegården.

Stillingen som afdelingsleder byder på et ledelsesrum med højt til loftet, og en fantastisk mulighed for at sætte retningen i en ambitiøs organisation. Som afdelingsleder har du, sammen med det øvrige lederteam (afdelingslederkollega og forstander), ledelsesansvaret for Hulegården.

Om Hulegården

Hulegården er et regionalt botilbud for 40 voksne mennesker med funktionsnedsættelser. Vi er forankret i Region Hovedstaden, Den Sociale Virksomhed, og drives jf. Lov om social service §§107 og 108.

Personalegruppen består af to grupper med hver sin afdelingsleder og ca. 20 personaler tilknyttet hver gruppe. Tjenesteplanlægningen varetages af vores tjenesteplanlægger, som i samarbejde med tjenesteplansgruppen, udarbejder tjenesteplan for 8 uger for hele Hulegårdens personale. Han har også ansvaret for dækning af fravær/sygdom via vores fastansatte afløsergruppe og tilkaldevikarer.

Hulegårdens vision:

Størst mulig indflydelse på eget liv

Mission:

  • Vi understøtter beboernes mestring
  • Vi understøtter beboernes mulighed for udfoldelse
  • Vi støtter beboerne i at træffe hensigtsmæssige valg
  • Vi tror på, at beboerne kan

Vi tager afsæt i Den Sociale Virksomheds mål i ”Rammer og retning”, og har fokus på medborgerskab, trivsel, kommunikation, samlivsformer samt seksualitet og parforhold.

Personalegruppen er veluddannet og vi prioriterer løbende kompetenceudvikling, der sikrer et meget højt fagligt niveau med inddragelse af den seneste viden inden for området.

Om stillingen

I ledelsesteamet har du særligt fokus på faglig ledelse, personaleledelse og behovet for kompetenceudvikling. Du skal bl.a. være med til at løfte disse centrale opgaver:

  • Understøtte Hulegårdens vision og mission
  • Sætte faglig retning for, at praksis tager afsæt i Hulegårdens samlede strategi
  • Udøve faglig ledelse ”tæt på”, så vi fastholder og udvikler et højt kompetence- og indsatsniveau baseret på den bedst tilgængelige viden og forskning på området
  • Personaleledelse af en tværfaglig medarbejdergruppe - pædagoger, PAUér, pædagogmedhjælpere, social- og sundhedsassistenter/-hjælpere og fleksjobbere
  • Understøtte med- og selvledelse med en naturlig og faglig stærk ledelsesstil
  • Understøtte et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere trives og har fokus på kerneopgaven
  • Indgå i et tæt samarbejde med Hulegårdens 4 Botilbudskoordinatorer (BTKér)
  • Sparringspartner for tjenesteplanlægger ift. ressourcestyring og tjenesteplanlægning.


Din profil

Du har en pædagogfaglig uddannelsesbaggrund suppleret med relevant lederuddannelse. Vi vægter solid erfaring med målgruppen og relevant ledelseserfaring.

Du har stærke faglige ledelses. og relationskompetencer, samt evner til at varetage personaleledelse sikkert og omsorgsfuldt.

Du møder beboere og personale med åbenhed, respekt og nysgerrighed og har en inkluderende og tillidsvækkende lederstil, der sikrer fagligt følgeskab. Du har en empatisk tilgang og er i stand til at gå forrest, træffe beslutninger og stå fast, når situationen kræver det. Du er velafbalanceret og optræder med en naturlig autoritet, og så er du en dygtig og tydelig kommunikator. Du mestrer kunsten i at få det bedste frem i alle medarbejdere, og evner en åben dialog – også når det er svært.

Som leder er du god til at ”stikke fingeren i jorden” og tør udfordre vante tilgange til opgaveløsningen. Din tilgang er præget af nysgerrighed med henblik på at fremme medledelse og refleksion over praksis.

Stikord;

  1. Nærværende ledelse. Tilstedeværelse, forståelse af kerneopgaven og indsigt i, hvordan værdiskabelsen sker. Du har en læringsorienteret tilgang
  2. Afsæt i fagligheden. God faglig praksis tager afsæt i at praktisere målbevidst, progressionsvurdering og systematisk faglig refleksion. Du skaber mening for medarbejderne ved at tage afsæt i fagligheden
  3. Tag ansvar. Du insisterer på at tage et fagligt ansvar for enhver beboer. Du mestrer at fortælle medarbejderne, hvor de ikke praktiserer godt nok – som individer og som kollektiv. Og viser vejen til, hvad der er godt nok
  4. Naviger i dilemmaer. Du motiverer medarbejderne til at gøre det samme
  5. Samarbejde. Du forstår og udbreder forståelsen blandt medarbejderne af, at de fleste opgaver ikke kan løses af kun én person/faggruppe/organisation. Du understøtter de forskellige fagligheder til en helhedsindsats, der skaber optimal værdi for beboerne på Hulegården.


Og så er du stolt af dit arbejde, og gør dig umage hver eneste dag.

Du kan læse mere på www.Hulegården.dk, Facebook eller Instagram.

Løn og ansættelse

Ansættelsen sker med baggrund i overenskomsten mellem Danske Regioner og Socialpædagogernes Landsforbund.

Arbejdstiden er normeret til 37 timer, hvoraf ca. 15 timer lægges i tjenesteplanen med fx én tjeneste 7-15 og én tjeneste 14-22 pr. uge + én weekend på 8 uger (fx 7-15/14-22).

Ansøgning

Stillingen søges gennem Region Hovedstadens rekrutteringssystem, og ansøgningsfristen er søndag d. 11. september 2022.

Første samtale holdes onsdag d. 14. september 2022, og anden samtale holdes torsdag d. 15. september 2022.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Trine Smith Fehmerling på tlf. 38 66 82 00 (ferie i uge 34), tillidsrepræsentant Line Mikkelsen på 21 15 17 47 eller botilbudskoordinator Janne Liliendal på 51 81 12 23.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 4
11. april 2024 5