Chef for Planlægningsafdelingen i [xxxxx] - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du som chef være med til at forme fremtidens Forsvar? Kan du sætte retning og skabe resultater og samtidig bevare helhedsperspektivet som chef for en afdeling med ansvar for strategisk planlægning, porteføljestyring samt koordinering og udvikling af Forsvarets etablissementer?

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en forudsætningsskabende myndighed for Forsvarets operative enheder og øvrige myndigheder. Vi varetager byggeri, anlæg og bygningsvedligehold, kantine- og etablissementsdrift, drift af skyde og øvelsesterræner, samt varetager ansvaret for energi, miljø og natur m.m. i Forsvaret.

Planlægningsafdelingen er placeret i Kapacitetsdivisionen og består af tre sektioner: Porteføljekontoret, Udviklingssektionen og Projektplanlægningssektionen. Desuden er Kapacitetsdivisionens koordinationselement organisatorisk forankret i Planlægningsafdelingen.

Planlægningsafdelingen er ansvarlig for, at de strategiske planer i Forsvaret bliver etablissementsmæssigt understøttet og er et ankerpunkt i forhold til den bygningsmæssige implementering af forsvarsforliget. Samtidig er afdelingen medvirkende til den interne koordinering og samlede udvikling af etablissementsområdet samt den overordnede porteføljestyring af Ejendomsstyrelsens produktion på bygge- og anlægsområdet, herunder ansvarlige for Kapacitetsplan Etablissement og udarbejdelse af beslutningsrelevant ledelsesinformation.

Planlægningsafdelingen er ofte Ejendomsstyrelsens kontaktflade udadtil, og afdelingen har en åben dialog med Forsvarets øvrige myndigheder omkring prioritering af den samlede projektportefølje. Opgaver skal ofte løses i et højt tempo og med korte deadlines. Det giver til tider et travlt og hektisk miljø. Vi lægger imidlertid stor vægt på et uformelt arbejdsmiljø, en god stemning og teamwork, hvor der også er stor mulighed for fleksibilitet for den enkelte.

Implementeringen af indeværende forsvarsforlig har medført en væsentlig forøget bygge- og anlægsportefølje i forligsperioden, hvorfor der er stort fokus på levering af resultater, der understøtter Forsvarets opbygning. Med det kommende forsvarsforlig og den politiske beslutning om hæve forsvarsbudgettet til 2 % af BNP frem mod 2030 vil denne udvikling fortsætte og eskalere yderligere i de kommende år, hvilket stiller store krav til ledelse af en organisation i konstant udvikling.

Om stillingen

Vi kan tilbyde et værnfælles miljø i en organisation med såvel militære og civilt ansatte. Dagligdagen er præget af et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og stor mulighed for at præge beslutninger og løsninger. Du får det daglige ledelsesansvar for en afdeling med tre sektioner og 40 meget engagerede og dedikerede medarbejdere, der er således garanti for at udvikle din personlige ledelseserfaring.

Den strategiske planlægning, koordinationen med koncernens myndigheder og den store berøringsflade internt i styrelsen giver en god indsigt i koncernens udvikling samt en unik mulighed for at få bibragt yderligere viden og erfaring på strategisk niveau.

Dine primære opgaver er at udvikle, fastholde og sikre en god og stabil drift af afdelingens opgaveløsning. Der er plads til en stor grad af frihed i opgaveløsningen, men vi forventer en høj faglighed og professionelle løsninger.

Planlægningsafdelingen er bl.a. ansvarlig for:

• Porteføljestyring af Ejendomsstyrelsens samlede projektportefølje.
• Rulning og opdatering af Kapacitetsplan Etablissement, som er Ejendomsstyrelsens styrings- og planlægningsgrundlag.
• Udarbejdelse af helhedsplaner og etablissementsanalyser på strategisk niveau.
• Kapacitetsudvikling og spacemanagement.
• Projektudvikling.
• Forligsforberedende arbejde.
• National Forsvarsplanlægning.
• Ejendomsstyrelsens koordination i forhold til NATO Security Investment Programme (NSIP).

Om dig

Vi søger en chef med ledelsesmæssig tyngde til at varetage et chefjob, som er en del af styrelsens ledelse på taktisk og strategisk niveau. Du har gode lederevner og gerne erfaring fra tidligere stillinger på samme niveau.

Du bør have erfaring fra Forsvarsministeriets koncern og her forståelse for den operative kernevirksomhed og de krav denne stiller til Ejendomsstyrelsens leverancer.

Det vil være en fordel, om du har indblik i Forsvarets kapacitetsstyring herunder erfaring med arbejdet med kapacitetsplaner og disses sammenhæng til forligsaftaler og større tværgående anskaffelsesprocesser. Du har muligvis tilegnet dig denne indsigt fra stillinger i Forsvarsministeriets departement, Udviklings- og Planlægningsstaben, Materiel- og Indkøbsstyrelsen eller Ejendomsstyrelsen.

Du har en militær baggrund som officer fra Forsvaret og har gennemført Master i Militære Studier eller anden tilsvarende uddannelse.
Vi forventer, at du har stærke kommunikative evner, så dine budskaber høres på alle niveauer i organisationen, at du kan sætte retning, besidder en stor ledelsesfaglighed og har en professionel tilgang til opgaveløsningen. Det er vigtigt, at du evner at prioritere mål og midler løbende, så ressourcerne bruges hensigtsmæssigt, og resultatet nås rettidigt. Du skal bidrage til gode samarbejdsrelationer - ikke bare i egen afdeling, men også på tværs af fag- og personelgrupper i Ejendomsstyrelsen og resten af ministerområdet. Endelig er du fleksibel og forandringsparat i forhold til afdelingens opgavehåndtering.

Din ledelsesstil skal være baseret på dialog og medindflydelse, og det forventes, at du bidrager til fortsat empowerment i organisationen. Du er en stærk personaleleder og er god til at udvikle din chefgruppe.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

I det daglige refererer du til chefen for Kapacitetsdivisionen. Du skal være indstillet på et stort tværfagligt samarbejde med de øvrige chefer i Ejendomsstyrelsen, da vi støtter hinanden i den samlede opgaveløsning. Du skal derfor være god til at opbygge relationer og finde og iværksætte opgaveløsninger med baggrund i forskellige faglige perspektiver. Du skal herudover repræsentere Ejendomsstyrelsen i mødefora på styrelses- og departementsniveau.

Du må påregne rejseaktivitet i forbindelse med møder og arbejdsbesøg m.m. i hele landet, men omfanget er typisk begrænset til dagsrejser ca. hver 14. dag.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal i dette tilfælde stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige tjenestested er i Hjørring.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og
tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i sin ansøgning.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte divisionschef Henrik Sørensen på telefon 4171 0456. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent KN Anders Nygaard på telefon 3266 5698.

Ansøgningsfristen er den 11. september 2022, og samtaler forventes afholdt umiddelbart derefter.
Stillingen ønskes besat fra 1. december 2022 eller efter aftale.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES)
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2,5 mia. kr., vi har 2,6 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 34.000hektar, over 600 etablissementer i hele Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg Øst

    Vil du være med til at sætte retning for de sundhedstilbud, som Sundhedsplanlægning leverer til de nordjyske borgere? Har du bred erfaring fra en politisk organisation og trives du med både at kunn..
    • Afdelingsleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5