Funktionsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Genopslag; Pædagogisk funktionsleder til højt specialiseret botilbud i Birkerød

Pædagogisk funktionsleder søges til et velfungerende lederteam på et højt specialiseret botilbud i Birkerød.

Kan du sætte faglig pædagogisk retning, og er du en dygtig personaleleder, der kan skabe tryghed og tydelighed i en ny organisering? Så er du den rette til at blive en del af Lyngdals lederteam.

”Vi glæder os til at høre dine idéer til, hvordan vi med udvidelsen laver den bedste organisering med høj livskvalitet for beboerne og et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere, samtidig med at vi bevarer det daglige overblik”, siger forstander Line Ebbesen Andersen.

Om Lyngdal

Lyngdal ligger i Birkerød i naturskønne omgivelser, og vi bruger naturen hver dag.

Lyngdal er et helhedstilbud, hvor målgruppen er voksne udviklingshæmmet med AFS, lav psykisk udviklingsalder, epilepsi, psykiatrisk overbygning og mange forskellige former for udadreagerende adfærd. Der bor lige nu 21 beboere og vi er ca. 140 fatansatte medarbejdere.

Lyngdal er et §104 og §108 tilbud, og kerneopgaven er at skræddersy et tilbud, så det passer bedst muligt til den enkelte, hvor udvikling og livskvalitet er i højsædet.

Botilbuddet Lyngdal har i 2023 udvidet med nye pladser og har gennemført en ny organisering. Nye beboere skal flytte ind, og der skal rekrutteres nye medarbejdere i 2024. Vi er nysgerrige på nye løsninger, hvor f.eks. teknologi anvendes og gør hverdagens informationer lettere tilgængelig.

Du fuldender vores lederteam.
Lyngdal har brug for en faglig dygtig pædagogisk leder i vores lederteam.

Vi har mange opgaver, som kræver særlig indsigt viden og erfaring på specialområdet. Udover at være nærmeste leder for egne Teams, har vi fordelt andre opgaver imellem os, således at du får særlige ansvarsområder. Det kunne fx være afvikling af vore halvårlige gennemgang af audit eller varetagelse af en superbrugerfunktion. Du har rig mulighed for indflydelse på dine ansvarsopgaver og vi har overlap imellem hinandens ansvarsområder.

Lederteamet består af tre personer med pædagog- eller socialrådgiver baggrund. Dertil har vi to ressourcegrupper; et pædagogisk- og et sundhedsfagligt team, som supplerer vores lederteam med deres faglige input/viden og ansvarsområder. Denne organisering giver lederteamet mulighed for at have mere fokus på medarbejderudvikling og daglig ledelse.

Tydelig leder med værdierne i orden

”Vores forventninger til dig handler om høj faglighed samt tydelig og inddragende ledelse. Du skal genkende ordentlighed, ordholdenhed og retfærdighed som værdier i dit ledelsesarbejde, og du skal evne at involvere medarbejderne aktivt i at finde løsninger på hverdagens store og små udfordringer og arbejdsgange, så deres kompetencer og ressourcer bliver brugt bedst muligt”, siger Line Ebbesen Andersen.

Som leder skal du anerkende uenigheder og tager initiativ til at konflikter håndteres ansigt til ansigt i en god ånd, ligesom du skal sikre at der følges op på aftaler.

Vi forventer at du:

  • Uddannet pædagog
  • Har ledelseserfaring og er afklaret i rollen, som en besluttende leder og tydelig omkring dine lederværdier
  • Formår at samarbejde med interne og eksterne konsulenter
  • Forstår at sætte borgeren i centrum og er socialpædagogisk velfunderet
  • Har viden om neuropædagogik og low arousal, samt kendskab til at arbejde med borgere i et skærmet og individuelt tilpasset miljø
  • Arbejder systematisk bl.a. med økonomistyring og vagtplanlægning

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder et spændende job med høj faglighed, hvor du får ansvaret for faglige og ledelsesmæssige udfordringer i et professionelt og dynamisk miljø. I Region Hovedstaden har vi desuden mulighed for kompetenceudvikling og videreuddannelse.

Dette på en levende og travl arbejdsplads hvor arbejdsdagen er fyldt af samarbejde med dygtige og faglig stærke medarbejdere og ledere, og hvor humor, engagement og ambitioner er en naturlig del af hverdagen.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået imellem Regionerne og Socialpædagogerne.

Ansøgningsfrist
Der er frist for at søge stillingen søndag den 18. februar 2024.

Vi afholder 1. samtale fredag den 23. februar og 2. samtale tirsdag den 27. februar 2024.

Ansættelse gerne den 1. april 2024 eller efter aftale.

Yderligere information

Har du lyst til at møde os, og se vores fantastiske bosted, vil vi gerne byde på en kop kaffe, til en uforpligtende snak.

Du kan læse mere om os her https://www.densocialevirksomhed.dk/Lyngdal/Sider/default.aspx

Du er velkommen til at kontakte kommende kollegaer; Christina Krindel 23 35 05 92 eller Louise Berg 20 58 68 92 eller forstander Line Ebbesen Andersen, 21 51 85 67, hvis du vil høre mere om stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Birkerød
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Process Automation at Novo Nordisk Engineering Do you have experience in managing complex Process Automation projects within pharmaceutical production and want to be p..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Farum

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Farum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hillerød

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1