Souschef og afdelingsleder til NYT ledelsesteam i HELT NYT børnehus i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vi søger en souschef og afdelingsleder, der er fagligt velfunderede, dygtige til relationer og kan mærke og skabe pædagogisk praksis af høj kvalitet. Her får du en sjælden mulighed for at sætte faglig retning på et helt nyt børnehus, skabt til bevægelse og kreativitet, og få en sjov og udfordrende øvebane, hvor du kan udvikle din ledelse.

Læs mere om de spændende stillinger nedenfor.

Om stillingen
Som souschef eller afdelingsleder, bliver du en del af et helt nyt børnehus, som på sigt skalhuse 180 børn, fordelt på fire vuggestuegrupper og seks børnehavegrupper. Du er med fra start til at udvikle det pædagogiske læringsmiljø – lige fra børnehuset startes op i et moderne pavillonbyggeri, og til at I kan flytte over og træde ind i det færdigetablerede børnehus. Din rolle som souschef eller afdelingsleder vil dermed også udvikle sig i takt med, at I får etableret jer.

Som souschef eller afdelingsleder vil man til at starte med have 26 ledelsestimer om ugen, og du tilknyttes enten børnehaven eller vuggestuen. I lederens fravær, har souschefen ansvar for at lede på tværs af hele huset.

Du får en hverdag, hvor du skal arbejde tæt sammen med dit ledelsesteam om den strategiske og faglige udvikling af huset samt løse lettere administrative opgaver. Den øvrige tid indgår du i den pædagogiske praksis, hvor du skaber følgeskab på pædagogik af høj kvalitet og prioriterer nærværet med børn, forældre og personale. Som souschef eller afdelingsleder skal du være med til at sætte retning for det gode børneliv, det gode arbejdsfællesskab og den kultur, der skal bygges i huset, ved at være rollemodel og sparringspartnere for både medarbejdere, og leder.

I strukturen for det nye børnehus er der prioriteret et ledelsesteam bestående af dagtilbudsleder, souschef og en afdelingsleder. Dette for at skabe en nærværende og pædagogisk faglig ledelse, som kan skabe klare rammer for det pædagogiske læringsmiljø. Du får dermed god mulighed for, i fællesskab med dine lederkollegaer, at øve dig i dine ledelseskompetencer og samtidig være tæt på praksis.

Dine opgaver som souschef eller afdelingsleder vil afstemmes ud fra ledelsens samlede styrker og kompetencer, men dine første og væsentligste opgaver, vil bl.a. være, at:

  • Sammen med dit ledelsesteam, skabe en god proces for opstarten af nye børn og nyt personale og overgangen til det færdigetablerede børnehus.
  • Bidrage til udviklingen af børnehusets fælles faglige kultur og udarbejde proces for en fælles pædagogisk læreplan for hele huset, som er i overensstemmelse med børnehusets profil: Idræt, Bevægelse og Kulturelle udtryksformer.
  • Indgå i den pædagogiske praksis og være med til at skabe pædagogiske læringsmiljøer med høj faglig kvalitet.
  • Bidrage til løbende ansættelse af personale.
  • I samarbejde med ledelsen, løbende løse og håndtere driftsopgaver.

Om Børnehuset Kirkebjerg
Børnehuset Kirkebjerg bliver etableret i Brøndby Kommunes nye boligområde ved Elementfabrikken 7. Området gennemgår allerede en stor forandring, og kommer til at rumme flere familieboliger, grønne områder og en letbanestation. I August 2023, et år forinden bygningen står færdig, startes børnehuset op i et moderne pavillonbyggeri, for at skabe tid og rum, til at børn og personale kan få en god start, og I kan opbygge husets kultur.

Børnehuset Kirkebjerg skal have særligt fokus på Idræt, Bevægelse og Kulturelle udtryksformer og skal dermed udgøre et læringsmiljø med plads til bevægelse, kreativitet, forskellige udtryksformer og leg. Med multisal, gangarealer med bevægelsesfremmende elementer, grønne labyrinter og amfiteater, skaber de fysiske rammer gode forudsætninger for et indbydende læringsmiljø for både børn og personale.

Se tegninger af Børnehuset Kirkebjerg her

Vores ønsker til en ny souschef og afdelingsleder
Vi ønsker os en souschef og afdelingsleder, der er optaget af høj kvalitet i dagtilbud, og som har engagement og ideer til opbygningen af et helt nyt børnehus.

Vi ved, at ingen kan alt men vi ønsker os, at du:

  • Er uddannet pædagog - herunder at du har et stærkt kendskab til den styrkede pædagogiske læreplan, og har ideer til, hvordan læringsmiljøet tilrettelægges, så børnefællesskaberne trives og udvikles.
  • Kan skabe følgeskab til den gode pædagogik og kan skabe en rød tråd mellem praksis og de ledelsesmæssige beslutninger.
  • Er dygtig til relationer og kommunikation og formår at balancere mellem den strategiske lederrolle og nærværet i den pædagogiske praksis med børn, forældre og personale.

I forbindelse med opstarten forventer vi desuden, at du kan være fleksibel i tilrettelæggelsen af din arbejdstid, så vi kan dække børnehusets åbningstider i takt med, at der ansættes mere personale.

Derfor skal du søge stillingen
Med stillingen som souschef eller afdelingsleder får du en sjælden mulighed for, at være med fra start til at udvikle et nyt børnehus. Derudover har vi udvalgt fem gode grunde til, at du skal søge stillingen:

  • Du får en sjov og udfordrende øvebane til at udvikle din ledelse samtidig med, at du er tæt på praksis. Du får mulighed for at afprøve dine gode ideer og får dine lederkollegaer som tætte sparringspartnere i processen.
  • Din faglige udvikling vægtes højt, og vi tilbyder muligheder for sparring samt efter- og videreuddannelse. Hvis du har lederambitioner tilbyder vi bl.a. en diplomuddannelse i ledelse.
  • Du får mulighed for at udvikle og sætte retning for de pædagogiske læringsmiljøer i fysiske rammer, som er skabt til bevægelse og kreativitet.
  • Du bliver en del af en kommune og forvaltning, hvor børneområdet prioriteres højt. Vi prioriterer bl.a. en høj pædagogandel og arbejder ud fra vores overordnede strategi Brøndby 2030 og den styrkede pædagogiske læreplan.
  • Brøndby Kommune har matrikelledelse – hierarkiet er fladt, tilliden til den enkelte stor, og vejen fra det udførende led til de overordnede beslutningstagere kort. Det giver gode forudsætninger for det tætte samarbejde på tværs.

Vil du søge stillingen?
Hvis du vil vide mere om stillingen som souschef eller afdelingsleder, er du velkommen til at kontakte Fagchef for Sundhedspleje og Dagtilbud, Marie Kirstine Hvolris (Kir) på tlf. 2477 9746.

I din ansøgning må du meget gerne angive, om du ønsker at søge stillingen som souschef eller afdelingsleder eller om du er interesseret i begge stillinger.

Sidste ansøgningsfrist er mandag d. 10. april kl. 12.00. Send din ansøgning via knappen 'Send ansøgning'.

Vi regner med at gennemføre to samtalerunder på Brøndby Rådhus – hhv. eftermiddage den 17.- og 24. april med forbehold for ændringer.

I forbindelse med ansættelsesprocessen indhentes referencer. Vi indhenter referencer for at validere oplysninger og vurderinger, og det sker efter forudgående aftale med dig. Ved 2. samtale skal du desuden gennemføre en caseopgave.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Vi ser gerne, at du kan tiltræde stillingen senest 1. juni 2023.

Dagtilbuddene er organisatorisk placeret i Børn-, Kultur- og Idrætsforvaltningen. Løn - og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

10-04-2023 12:00

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 4
11. april 2024 5