Teamleder til beskæftigelsesrettet ungeindsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at lede et progressivt og resultatskabende ungecenter, der har ambitioner om at være på forkant med udviklingen, herunder realiseringen af den tværgående kommunale ungeindsats?

Ambitionen er, at den kommunale ungeindsats i Frederiksberg Kommune skal være blandt landets bedste. Derfor søger Frederiksberg Ungecenter en faglig og innovativ teamleder, der - i fællesskab med en centerleder samt en teamleder for Uddannelsesvejledningen – har lyst til at lede vores ambitiøse ungeindsats, og som er dedikeret til at skabe markante resultater gennem god ledelse, faglig indsigt og nye tværfaglige metoder.

Frederiksberg Ungecenter er en del af Arbejdsmarkedsafdelingen, som består af i alt 11 centre og er målrettet unge i alderen 13-29 år. Ungecenteret er en succesfuld fusion af Uddannelsesvejledning, Socialafdeling og beskæftigelsesindsatsen for målgruppen. Vores fælles arbejde med de unge tager afsæt i rammerne af den kommunale ungeindsats.

Centeret består af ca. 40 dygtige og engagerede medarbejdere. Vores fælles kerneopgave er at skabe rammerne for, at de unge borgere kommer i job og uddannelse. Dette sker i et tæt samarbejde mellem de forskellige fagligheder i centeret og dermed en helhedsorienteret indsats med den unge i fokus.

Som teamleder vil du være personaleleder og ansvarlig for:
  • Den daglige drift og faglige ledelse af et team på 20 medarbejdere, der står for den uddannelses- og jobrettede indsats for unge i alderen 18-29 år.
  • Faglig sparring til medarbejderne med fokus på høj kvalitet i indsatserne samt overholdelse af krav til rettidighed og dokumentation på området.
  • At sikre sammenhængen med resten af Ungecenteret samt centrale samarbejdspartnere som virksomhedsservice, eksterne leverandører, erhvervsskoler m.fl.
  • Projektet Udsatte unge med komplekse problemer godt på vej i samarbejde med en projektkoordinator og Socialstyrelsen m.fl.: https://sbst.dk/projekter-og-initiativer/unge/unge-med-komplekse-problemer. Projektet løber over 3 år og frem til september 2025. Her bliver det bl.a. din opgave at lede projektet og sikre nytænkning i forhold til, hvordan vi skaber nye og endnu bedre forløb for netop denne målgruppe af unge med fokus på progression og resultater.
  • At understøtte arbejdet med at implementere resultatbaseret styring ud i yderste led, herunder være med til at opstille og arbejde efter effektmål for indsatsen og implementere evidensbaserede virkningsfulde indsatser.


Vi søger derfor en teamleder, der:
  • Har ledelsesmæssig erfaring og formår balancen mellem styring og tillidsbaseret ledelse.
  • Har solidt kendskab til fagområdet dvs. indgående kendskab til Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og Lov om aktiv socialpolitik, samt Lov om kommunal indsats for unge.
  • Er nytænkende - det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at styre og udvikle projekter, der bygger bro mellem strategi og praksis.
  • Kan se muligheder og vil motivere og understøtte den proces, der foregår med at bygge bro mellem uddannelses- og beskæftigelsesområdet.
  • Evner at fastholde og udvikle det gode og tillidsfulde tværfaglige samarbejde med centrets mange samarbejdspartnere i og udenfor kommunen.
  • Har erfaring med og forståelse for arbejdet i et politisk styret system.
  • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler eller har anden relevant socialfaglig baggrund.


Vi tilbyder dig:
  • At du bliver leder for 20 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere.
  • At du får mulighed for at være med til at videreudvikle et center præget af ambitioner, nytænkning og høj faglighed.
  • En skøn arbejdsplads med et højt fagligt niveau, humor og et godt arbejdsmiljø.
  • At du bliver en del af et mindre ledelsesteam bestående af én centerleder og én teamlederkollega, herunder at du får støtte og løbende sparring fra begge.
  • At du også bliver en del af et velfungerende ledelsesteam på Finsensvej 86 – og resten af ledelsen i Arbejdsmarkedsafdelingen, hvor du kan videns dele og sparre med de øvrige teamledere.


Frederiksberg Ungecenter
Ungecenteret har brede og velfungerende samarbejdsflader, herunder med særligt fokus på ungdoms- og erhvervsuddannelserne samt et stærkt netværk af virksomheder. Frederiksberg Ungecenter er fysisk placeret på Finsensvej 86, som også huser Frederiksberg Kommunes beskæftigelsesindsats, som fungerer som aktiv træningsbane for mange unge hvert år.

Du kan læse mere på https://ungecenter.frederiksberg.dk/.

Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i Frederiksberg Ungecenter med start senest den 1. juni 2023. Stillingen aflønnes i henhold til principperne i Ny Løn efter gældende overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening eller Frederiksberg Kommunalforening. Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen.

Praktiske oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte centerleder for Frederiksberg Ungecenter Dina Haffar Wolf på 2898 0096 eller mail [email protected] for flere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist og proces
Der er ansøgningsfrist mandag den 10. april 2023. Første runde af samtaler afholdes tirsdag den 18. april 2023. Anden runde samtaler afholdes mandag den 24. april 2023.
Frederiksberg Kommunes ledelsesgrundlag sætter en tydelig retning for god ledelse. Læs om de grundlæggende værdier for god ledelse og de tre centrale spørgsmål, som alle ledere i Frederiksberg Kommune skal arbejde med.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. maj 2024 239
30. april 2024 236
29. april 2024 238
28. april 2024 237
27. april 2024 244
26. april 2024 241
25. april 2024 244
24. april 2024 253
23. april 2024 253
22. april 2024 255
21. april 2024 251
20. april 2024 250
19. april 2024 249
18. april 2024 248
17. april 2024 236
16. april 2024 233
15. april 2024 232
14. april 2024 233
13. april 2024 236
12. april 2024 229
11. april 2024 224
10. april 2024 218
9. april 2024 217
8. april 2024 217
7. april 2024 222
6. april 2024 226
5. april 2024 225
4. april 2024 227
3. april 2024 218
2. april 2024 221
1. april 2024 228

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer