Afdelingsleder til dagtilbud søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Eskilstrup

Brænder du for udvikling og faglig høj kvalitet, er du måske vores nye afdelingsleder. Vi søger en afdelingsleder på 37 timer til vores afdeling Børneland i Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab pr. 1. juli 2023

Børneland er et integreret dagtilbud med børn i alderen 0-6 år, og er en del af Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab, som udover Børneland består af Eskilstrup Skole, SFO samt Skovbørnehaven Søruphus.

Udeliv, Sundhed og Samskabelse er lokale indsatsområder, og er bindeleddet mellem de forskellige afdelinger i Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab. Den røde tråd i samarbejdet rækker mod den politiske målsætning:

"Vi skal have det bedste frem i alle børn ved at udfordre og understøtte dem i deres udvikling og forudsætninger"

Stillingens nøgleopgaver:

Vi søger en afdelingsleder til Børneland på 37 timer ugentlig, som brænder for ledelse og det pædagogiske arbejde og udvikling af Børneland som dagtilbud. Som afdelingsleder deler du din tid mellem ledelse og pædagogisk arbejde i børnegrupperne, og er synlig for personale og forældre. Du bliver daglig leder for ca. 12 medarbejdere, som varetager den pædagogisk kerneopgave for ca. 20 vuggestuebørn og 45 børnehavebørn.

Du vil som afdelingsleder få en central rolle med at understøtte den gode udviklingsproces i Børneland, hvor vi har fokus på dannelse, udviklingen af den pædagogiske praksis samt de indendørs og udendørs læringsmiljøer, hvor børnenes selv- og medbestemmelse vægtes højt.

Vi øver os hver dag på at blive endnu bedre til bl.a. at understøtte børnenes sproglige udvikling gennem børne- og vokseninitierede aktiviteter og lege, og gerne i mindre grupper og fællesskaber.

I vuggestuen arbejder vi med konceptet LæseLeg, og lige om lidt også SangGlad-mini.

I børnehaven er vi glade for at udfordre og bruge kroppen, og benytter ofte gymnastiksalen på skolen, eller naturlegepladsen i Eskilstrup.

Vi er optaget af, hvordan vi får vores ressourcepersoner bedst i spil, så vi styrker hinandens kompetencer og har en faglig stærk personalegruppe, så vi kan understøtte den bedst mulige udvikling for vores børn.

Som afdelingsleder i Børneland har du det daglige pædagogiske og ledelsesmæssige ansvar i forhold til børn, forældre og medarbejdere i samarbejde med den pædagogiske leder. Du er eksempelvis ansvarlig for mødeplan, ferieplaner, samarbejde med forældre, og den pædagogiske praksis og udvikling i hverdagen.

Derudover indgår du i det pædagogiske arbejde i børnegrupperne, f.eks. som sprogvejleder og i åbne eller lukkevagter. Du vil ikke være tilknyttet en bestemt børnegruppe, men din synlighed i børnegrupperne er af stor betydning for børn, forældre og personale.

Som afdelingsleder har du ansvar for at gå foran i arbejdet med at understøtte børnenes udvikling og læring gennem arbejdet med kommunale indsatsområder og den styrkede pædagogiske læreplan sammen med resten af medarbejderne. Vi vægter forældresamarbejdet højt, og arbejder med at inddrage forældrene mest muligt i deres barns hverdag i Børneland. I Børneland vægtes et højt kommunikationsniveau til forældrene, og nyhedsbreve/opslag til forældrene er vigtige at prioritere i din hverdag.

Du vil som afdelingsleder indgå i Eskilstrup Børne- og Skolefælleskabs ledelsesteam, og du referer til den pædagogiske leder og til lederen af Landsbyordningen.

Personlige kompetencer:

Vi forventer:

· At du er vedholdende og robust

· At du kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag og er mødestabil

· At du kan prioritere din tid og dine arbejdsopgaver som afdelingsleder og pædagog

· At du kan bidrage og medvirke til et godt arbejdsmiljø med en åben, ærlig, positiv og anerkendende tilgang i mødet med børn, forældre og medarbejdere

· At du er fleksibel og omstillingsparat, og loyal overfor politiske beslutninger og beslutninger truffet i ledelsesteamet

Faglige kompetencer:

Vi forventer:

· At du har en involverende og dialogbaseret ledelsesstil

· at du brænder for at lede og udvikle pædagogiske processer med fokus på systematisk opfølgning på effekten af de iværksatte pædagogiske aktiviteter omkring børnene

· At du er uddannet pædagog og er teoretisk velfunderet

· At du har et vedholdende ledelsesmæssigt fokus på vores kerneopgave (børnenes leg og læring, progression og trivsel) og ser forældre og andre relevante aktører som vigtige ressourcer i at løse opgaven optimalt

· At du arbejder professionelt og kompetent i dit samarbejde med børn, forældre, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere

Vi tilbyder:

At du får muligheden for at være med til at udvikle Eskilstrup Børne- og Skolefællesskab, hvor der er særligt fokus på Udeliv, Sundhed og Samskabelse i lokal forankring mellem skole, dagtilbud, lokale foreninger og andre interessenter.

Samtidig tilbyder vi dig at være med i et dynamisk ledelsesteam, hvor der er fokus på et tæt samarbejde med at udvikle organisationen til børnenes bedste.

Løn og ansættelse:

Efter gældende overenskomst.

Flere oplysninger:

Kontakt pædagogisk leder Henrik Kristensen på tlf. 25 18 19 92, eller leder af Landsbyordningen Klaus Kronow på tlf. 25 18 22 01

Ansøgningsfrist:

Søndag den 21. maj 2023

Der afholdes samtaler onsdag den 24. maj fra kl. 16.00.

Ansøgningsprocedure:

Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3ebd4682)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Eskilstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Eskilstrup
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Maribo Skole er kendt for at være en skole med stor faglighed, god elevtrivsel, fine elev- og voksenfaciliteter samt et godt kollegialt fællesskab. Vil du gerne være en del af vores fællesskab, så .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Center for Arbejdsmarked i [xxxxx] søger en leder der brænder for ledelse og udvikling.Aktivitet & Udvikling har beskæftigelsesindsatsen for aktivitetsparate borgere på kontanthjælp .
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Kan du lide at arbejde med mennesker? Holder du fokus på mulighederne frem for begrænsningerne? Kan du sikre kvaliteten i genoptræningen og den vedligeholdende træning? Så er det lige dig, vi mangl..
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Eskilstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Eskilstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0