Forsvarets Kantiner søger regionschef til Syd-/Vestjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du en erfaren leder med gastronomisk baggrund? Motiveres du af et alsidigt job med udviklingsmuligheder og ansvar? Har du lyst til at blive en del af Forsvarets Kantiner, hvor du som regionschef har ansvaret for at lede og motivere andre ledere og medarbejdere?

Vi søger en ambitiøs og erfaren regionschef til at lede Forsvarets Kantiner i region Syd-/Vestjylland.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområder omfatter nybyggeri, vedligehold af bygninger og facility management i form af bl.a. rengøring, areal og kantinepleje.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på
tjenestesteder i hele landet. Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver du en del af Forsvarets Kantiner der består af ikke mindre end 56 kantiner på landsplan.

I Forsvarets Kantiner tror vi på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vores målsætning er at alle medarbejdere og ledere i fællesskab arbejder på at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for brugerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Vi kan tilbyde en spændende lederrolle som regionchef til Forsvarets Kantiner til region Syd-/Vestjylland.

Som regionschef vil du få det overordnede ledelsesansvar for køkkenledere og det køkkenfaglige personale i Fredericia, Haderslev, Oksbøl, Beredskabsstyrelsen Sydjylland, Søgårdslejren, Beredskabsstyrelsen Tinglev, Flyvestation Skrydstrup og Varde Kaserne.

Du skal først og fremmest være synlig på tjenestestederne i Syd-/Vestjylland, men der kan også forekomme rejseaktivitet der ligger længere væk. Dit faste tjenestested er på Ryes Kaserne i Fredericia.

Som regionschef er din overordnede rolle at være med til at sikre, at kantinerne opnår de fastsatte økonomiske, kvalitative og forretningsmæssige mål. Ligeledes forventes det, at du kan motivere og inspirere dine medarbejdere gennem en ambitiøs, tillidsfuld og anerkendende ledelse. Ydermere skal du være synlig og nærværende i din ledelse og sørge for at skabe god trivsel og høj arbejdsglæde.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:
- Overordnet ansvar for at sikre effektiv drift af kantinerne.
- Personaleledelse.
- Implementering af nye koncepter.
- Ansvarlig for det faglige og kvalitetsmæssige niveau i kantinerne i samarbejde med
- køkkenchefen og medarbejderne i kantinerne. Støtte køkkencheferne i at drive deres kantine ud fra de samlede økonomiske mål der er opsat.
- Planlægning og gennemførsel af brugertilfredshed i samarbejde med de enkelte kantiner.
- Sikre at medarbejderne støtter op om de aftalte koncepter.
- Fokus på Forsvarets politikker herunder sikkerhedspolitik og kostpolitik.
- Sikre det kontraktuelle samarbejdsgrundlag jf. indgået aftale.
- Fokus på overordnet mål i forhold til madspil, økologi og bæredygtighed

Om dig

Vores forventninger til dig:

Den ideelle kandidat har en gastronomisk baggrund, et indgående kendskab til kantineservice med høje krav til brugerservice og kvalitet samt flere års erfaring som mellemleder. Du kommer måske fra en anden stilling som kundechef eller en stilling som Site Manager eller Køkkenchef.

Synlig ledelse overfor alle dine medarbejdere og at skabe et godt arbejdsmiljø er en af dine vigtigste ledelsesopgaver.

Som person er du positiv, anerkendende, kommunikerende og i stand til at skabe tillidsfulde relationer til medarbejdere og kunder. Du motiveres af at have ansvar og nå ambitiøse mål både ved at igangsætte nye tiltag og følge op på eksisterende. Du er opsøgende, vedholdende og har evnen til at træffe beslutninger under pres og håndtere udfordringer i en presset hverdag.

Du har en god forretnings- og driftsforståelse og sætter dig nysgerrigt ind i kundens behov og evner at omsætte det til konkrete mål og leverancer, som du gennem dine anerkendende lederegenskaber motiverer dine medarbejdere til at lykkes med.

Det vil desuden være en forudsætning, at du har økonomisk forståelse, kan formulere dig skriftligt og er rutineret bruger af IT. Det er et krav i stillingen, at du kan beherske dansk i skrift og tale samt har kørekort B.

Du bliver en del af et team, hvor fællesskab og samarbejde med de øvrige Regionchefer er i høj fokus. Det er vigtigt, at du er fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef Mette Storm Lernø på telefon 5150 2670.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er den 10. juli 2023. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse pr. 16. august 2023.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fredericia
  • Mandag den 10. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Padborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
    • Afdelingsleder
    • Padborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    Vi søger en ambitiøs person til vores mellemtrin og klubtilbud på afdeling Indre Ringvej, der har mod på ledelse, eller som har ledelseserfaring. Vi søger dig, som via ledelse af pædagoger og lærer..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Om osHaderslev Musikskole er en dynamisk kulturinstitution, der brænder for at skabe livsduelige børn og unge gennem musikkens magi. Vi har en passion for musik og pædagogik, og vi stræber efter .
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Opportunity Are you our new HSE Operational Development Manager?We offer As our new HSE Operational Development Manager you will be part of our operations team, focusing on developing and d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. maj 2024 9
3. maj 2024 10
2. maj 2024 10
1. maj 2024 10
30. april 2024 11
29. april 2024 12
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 13
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 13
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 13
10. april 2024 11
9. april 2024 10
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 7
4. april 2024 6