Teamleder med personaleansvar til Børn, Unge og Familieindsatser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Børn, Unge og Familieindsatser søger vi en dygtig og ambitiøs teamleder med uddannelsesbaggrund som socialrådgiver.

Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse pr. 1. juni 2023.

Hvem er vi


Der er cirka 7000 børn i Assens Kommune, og vi har fokus på at levere de bedste indsatser for de mest sårbare og udsatte børn, unge og deres familie.

I Børn, Unge og Familieindsatser har vi samlet både socialrådgivere og familiekonsulenter i tværgående teams for børn og unge op til 30 år. Herudover har vi uddannelses- og beskæftigelsesrettede indsatser op til 30 år.

I afdelingen er også familiebehandlere, -plejekonsulenter, -kontaktpersoner og et sekretariat.

Vi er placeret på Rådhuset i Assens og i Glamsbjerg.

Vi har store ambitioner på området. Vi arbejder helhedsorienteret, og vi tror på, at familien og netværket samt mors og fars tilknytning til uddannelse eller job er den vigtigste del af løsningen. Vi tror også på, at indsatser skal udarbejdes i tæt samarbejde med familien.

Vi lægger stor vægt på forebyggende og tidlige indsatser i forhold til børn og unges trivsel og udvikling. Vi tør gå forrest med nye metoder, som inddrager hele familien og alle perspektiver sammen med andre faggrupper, fx Jobcenter, Psykiatrien og voksenindsatser. Det gør vi ud fra de erfaringer vi har høstet fra et tidligere projekt Job og Familie, hvor vi har organiseret os i tværfaglige teams og igangsætter metoder herfra.

Vores præmisser er faglighed og samarbejde og det at være i stand til at give og modtage konstruktiv kritik.

Om jobbet


Du bliver teamleder for vores udførerteam, som består af kontaktpersoner, familiekonsulenter, familiebehandlere og familieplejekonsulenter. Du bliver også nærmeste leder for vores ”Modtagelse”, som arbejder med underretninger.

Du får to teamlederkolleger, hvor den ene er teamleder for Ungeenheden, der arbejder med de unge fra 13 til 30 år, og den anden er teamleder for socialrådgiverne i undersøgelsesteamet for børn fra 0-13 år, samt børnehandicapområdet. Du bliver en vigtig del af vores lederteam, som udover teamledere består af vores dygtige fagkoordinatorer samt chefen på området.

Du får den daglige, faglige og personalemæssige ledelse med fokus på driften helt tæt på rådgivere og udfører, men vil også være med i udviklingen og understøttelsen af tværfaglige og inddragende metoder.

Vi tilskynder til, at man som medarbejder selv tager ansvar og løser opgaverne fleksibelt. Blandt andet er hjemmearbejde en mulighed.

Assens Kommune understøtter medarbejdere og ledere til at dygtiggøre sig gennem videreuddannelse og kompetenceudviklingsforløb. Vi vil derfor være imødekommende over for et eventuelt ønske om at tage en lederuddannelse.

Hvem er du


Du skal stå til rådighed med den daglige faglige og personalemæssige sparring. Det er derfor et krav, at du har en uddannelsesmæssig baggrund helst som socialrådgiver, og at du har et godt kendskab til lovgivning, indsatser, metoder og tilgange på det børnesociale område.

Det er desuden en fordel, at du har behandlingsmæssig og pædagogisk indsigt, således du kan understøtte dine medarbejdere. Det er ikke et krav, at du har ledelseserfaring. Kendskab til DUBU er en fordel.

Du er motiveret af og har talent for at få den daglige drift til at hænge godt sammen i tæt samspil med fagpersonerne i afdelingen og din teamlederkollega, samtidig med at du også kan se sammenhænge og tør udfordre det ”vi plejer”.

Du er god til at prioritere, er struktureret, omstillingsparat og kan stå solidt på begge ben, hvis det går stærkt. Du er inddragende i din ledelse, nærværende og lyttende. Og du sætter medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljøet højt.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har ambitioner om at bidrage til en god afdeling og stabil drift
  • er god til at kommunikere og har stærke relationelle kompetencer
  • tænker i helheder og i tværgående/tværsektorielle sammenhænge
  • har en åben, venlig og uformel omgangsform og er klar på at tage sparringen og dialogen
  • er synlig og har fokus på fællesskabet i hele afdelingen
  • tror på inddragende metoder som familierådslagning, dialogbaserede netværksmøder og metoder, der inddrager børnene, de unge og familien
  • har et godt blik for kvalitet og økonomi

Vi vil sørge for, at du modtager et godt introprogram, og du vil være med i den fremtidige fordeling og prioritering af opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes ved ansættelse.

Vil du vide mere


Du er velkommen til at kontakte chef Henrik B. Jacobsen på telefon 23 62 59 61 for at høre mere om stillingen.

Du er også velkommen til at kontakte en af dine måske kommende teamlederkolleger, Tanya Køster på telefon 51 72 30 69 eller Theis Emil Hjelmsted på telefon 24 80 40 57.

Ansøgningsfristen er torsdag den 20. april kl. 23.59, og vi forventer at holde samtaler tirsdag den 25.april.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder (elev) i Otterup

    Fra lederspire til seriøst god leder – Bliv ledertrainee i SuperBrugsen OtterupEr du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner fo..
    • Afdelingsleder
    • Otterup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fyn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 72
11. maj 2024 72
10. maj 2024 74
9. maj 2024 73
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 65
5. maj 2024 66
4. maj 2024 66
3. maj 2024 69
2. maj 2024 66
1. maj 2024 58
30. april 2024 53
29. april 2024 56
28. april 2024 54
27. april 2024 54
26. april 2024 53
25. april 2024 52
24. april 2024 58
23. april 2024 58
22. april 2024 59
21. april 2024 60
20. april 2024 60
19. april 2024 60
18. april 2024 59
17. april 2024 57
16. april 2024 56
15. april 2024 55
14. april 2024 62
13. april 2024 62
12. april 2024 62