DAGLIG LEDER SØGES TIL NATUR OG UDELIVS BØRNEHAVE I ODENSE SØ KILLEVIPPEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Hvem og hvad er Killevippen?
Killevippen er en privatejet Rudolf Steiner børnehave og vuggestue ud over det sædvanlige!

Vi åbnede 1. maj 2012 og nu er vi 26 voksne og 110 børn fordelt på tre huse i vores skønne omgivelser på Blangstedgård i Odense SØ. Vi har en yderst engageret forældrekreds og et tæt samarbejde med Odense Kommune. Vi er et stærkt værdibåret aktivt fællesskab af børn forældre og medarbejdere. Vi har et varmt humoristisk kollegaskab og et godt arbejdsmiljø med høj normering - vi er børnenes og hinandens andet hjem.

Du bliver en del af et ledelsesteam sammen med to andre daglig ledere, den administrative leder og ejeren.

Vi søger en daglig leder, der vil lægge hjerte i at gå forrest og være fællesskabsfacilitator for børn, medarbejdere og forældre og kan se sig selv være ambassadør for det beskrevne på vores hjemmeside og i vores forældrehåndbog.

Grynet
Er en samlet integreret familiegruppe med børn fra 1 - 6 år. 12 vuggestuebørn og 21 børnehavebørn. Der er 3 pædagoger, 2 medhjælpere og den daglige leder. Grynet har en stor naturgrund og er en skov, natur og udelivsgruppe. Det betyder, at børnene er ude hver dag hele året og alle aktiviteter foregår udendørs. Der er mulighed for at komme indendørs på hyggelige stuer, ved behov.

Det er afgørende, at du som leder i Grynet er glad for at være udendørs og mener, at udelivet er en stor gave til børn. Det er ligeledes vigtigt, at du ser det, at mange aldre er blandet, som en stor kvalitet.

Hvem er du?
Det er afgørende, at du har lyst til ledelse, er pædagogisk uddannet og enten har kendskab til antroposofi, eller ønsker at gå åbent og aktivt ind i arbejdet med steinerpædagogikken og dens grundlag. Du tager børns trivsel, leg, dannelse og udvikling alvorligt og har lyst og energi til at arbejde med relationsdannelse, kollegial sparring og fællesskab som de bærende elementer i praksis.

Hvilke arbejdsopgaver er der i stillingen?
Stillingen er på 2 ben. Der er en pædagogiske del med cirka 25 timer hos børnene og en administrativ del med cirka 12 timer. Det er vigtigt for os, at du som leder har lyst til at have timer i skema og være en aktiv del af hverdagen.

Ledelsesopgaven i Killevippen er en balance mellem at skabe en arbejdsplads med fokus på socialisering, omsorg, dannelse og læring for børnene, trivsel for personalet og tryghed for forældrene. Dette skal ske i samarbejde med forældrebestyrelsen, samarbejde med kommunen, samarbejde med lederkolleger og ejer af Killevippen.

Du skal blandt meget andet varetage daglig ledelse af personalet, forældrekommunikation, mødeorganisering, skemalægning, vikardækning, samarbejde med PPR, læreplansarbejde, sprogvurderinger o.lign.

Vi kan tilbyde:
Her er rart at være! I Killevippen vægter vi anerkendelse højt, det gælder både kollegialt og i forhold til børn og forældre. Vi er en medarbejdergruppe, der har ejerskab og hjerte for vores arbejdsplads. Gode oplæringsvilkår og generel hjælp og sparring.

Ledelse i samarbejde med en opbakkende og nærværende ejerleder.

Ansættelsesproces
Lyder stillingen som noget for dig, kan du søge stillingen via linket.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Oline Schmidt Nielsen.

Der er en helt særlig stemning i Killevippen som ikke beskrives, men som skal opleves. Du er derfor meget velkommen til at komme på besøg både i og udenfor åbningstiden. Ring meget gerne til os hvis du har spørgsmål, skriv en sms hvis du ikke når mig, så ringer jeg tilbage. Vi sikrer selvfølgelig fuld diskretion om din henvendelse til os, hvis du ønsker det.

Se mere om os på vores hjemmeside www.killevippen.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense SØ
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du drevet af at gøre en forskel for unge med risikoadfærd eller misbrug? Forstår du vigtigheden af at udvikle høj faglighed og et trygt arbejdsmiljø? Er inddragelse, sparring og samarbejde din s..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense V

    Er du salgs- og resultatorienteret, og vil du arbejde hands-on med butiksopsætning af et stort og varieret vareudvalg?Som teamkoordinator i Food er du med til at sikre, at vores kunder aldrig går f..
    • Afdelingsleder
    • Odense V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Forestil dig at træde ind i vores havecenter, hvor du straks omfavnes af en symfoni af lyde og dufte - fuglefløjt og den friske duft af jord og blomster…Du ser kunder, der med smil på læben går run..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2