Genopslag - Leder til Greve Familiecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Leder til Greve Familiecenter

Vi er meget stolte af vores Familiecenter i Greve Kommune. Vi er et fagligt ambitiøst familiecenter som i mere end 30 år har arbejdet forebyggende med familieterapi. Vi er 9 familieterapeuter og en administrativ medarbejder foruden vores nye leder.

Vores overordnede referenceramme er: Relationsarbejde i en systemisk narrativ forståelse. Vi har i mange år arbejdet med familieterapi med hele familien, og vores fokus er altid på familiens ønsker for forandring, samt inddragelse af familiens netværk. Vi udvikler og kvalificerer vores tilbud, både i forhold til familierne og i forhold til relevante gruppeforløb.

Forventninger og forhåbninger

Vi forventer at du er en tydelig leder, der både kan give medarbejderne plads, men som også kan træffe beslutninger og give faglig sparring. Ledelsesmæssigt ser vi gerne, at du som vores nye leder har fokus på personlig og faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø. Vi forventer også, at du er strategisk tænkende og kan bidrage aktivt til at sikre sammenhæng i den forebyggende indsats, både internt, på tværs af kommunen og på det familieterapeutiske område.

Greve Familiecenter er en del af Center for Børn & Familier og det er en væsentlig opgave for vores nye leder at understøtte, at vi er en aktiv del af det samlede børneområde – herunder samarbejdet med dagtilbuds- og skoleområdet, men også det voksensociale område. Forventningerne er dermed også, at du arbejder for at sikre hjælp, støtte, kvalificerede tilbud og foranstaltninger i nært samarbejde med Familierådgivningen, som varetager myndighedsopgaven.

Som ny leder vil du vil blive en del af Center for Børn & Families gode, humoristiske og ambitiøse ledergruppe. Vores forventning er, at du deltager proaktivt i udviklingen af centeret som helhed. Det er vigtigt, at du vil påtage dig at få bragt din og dit områdes faglige tilgang i spil.

Din profil:

  • Du er uddannet familieterapeut, psykolog eller lignende
  • Du har erfaring fra familiebehandlingsområdet
  • Du har erfaring med ledelse – eller talent for det og mod på det.

Vi lægger vægt på at du:

  • Sætter en ære i at børn, unge og deres forældre får en god oplevelse
  • Lytter og kommunikerer – kommunikerer og lytter
  • Leder med empati, indsigt, udsyn og integritet
  • Kan strukturere og lykkes med det store overblik
  • Holder dig opdateret med den nyeste viden, praksis og digitale udvikling
  • Kan skabe tydelighed, tryghed og retning
  • Har et skarpt fokus på at fagligheden er i top

Vi har lokaler til vores rådighed i Greve Videnscenter, som også huser PPR, Greve Rusmiddelcenter, den Kommunale Sundhedstjeneste, Bugtskolen, der er en specialskole, og meget andet.

Om Greve Familiecenter

Greve Familiecenter er et tilbud til familier med børn mellem 0 og 18 år. Tilbuddet henvender sig til familier, som ønsker hjælp til det der er problematisk i deres familie. Det er gratis for borgere i Greve Kommune at benytte Greve Familiecenter. Se mere om os her: Greve Familiecenter | Greve Kommune

Vi har nogle gode lokaler til vores rådighed i Greve Videnscenter, som også huser Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, Greve Rusmiddelcenter, den Kommunale Sundhedstjeneste, en Specialskole – Bugtskolen og meget andet.

Vilkår og proces

Stillingen ønsker vi besat pr. 1. november 2023. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Første samtale afholdes onsdag den 21. september og anden samtale afholdes tirsdag den 27. september. De ansøgere, der går videre til anden samtale, vil gennemgå personlighedstest hos Rosenbecks mellem første og anden samtale.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 13. september 2023

Kontakt centerchef for Børn & Familier Peter Rymann på tlf. 20546476 eller [email protected] – uanset om du gerne bare vil hilse på eller om du har spørgsmål til stillingen. Rekrutteringsprocessen varetages i samarbejde med Rosenbecks. Derfor kan du ligeledes høre mere om stillingen hos Vibeke Rosenbeck på tlf. 31484740 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of Nuuday Data Office – Copenhagen To a newly established role that is crucial in today’s data-driven business landscape, where Nuuday generates and handles a vast and ever-growing amount .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 6
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8