Engageret og visionær afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Engageret og visionær afdelingsleder

Engageret og visionær afdelingsleder for afdeling Formidling søges til Helsingør Kommunes Biblioteker

Har du lyst til at være en del af bibliotekets samlede ledelse. Vil du arbejde med den strategiske udvikling af vores organisation?

Vil du være med til at implementere bibliotekets nye strategi med fokus på bl.a. mangfoldighed, bæredygtighed, læselyst og demokratisk medborgerskab?

Vil du være en aktiv medspiller i forhold til at møde og tiltrække nye målgrupper til biblioteket og udvikle nye formidlingsformer?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig!

Om stillingen

Som afdelingsleder for afdeling Formidling får du ansvaret for mere end 20 dygtige medarbejdere, som alle arbejder med direkte borgerkontakt, både på vores tre biblioteker i Helsingør, Espergærde og Hornbæk, og med at udvikle og gennemføre bibliotekets aktiviteter og arrangementer for voksne, såvel som børn og unge.

Tilgængeliggørelse og kuratering af litteratur er et højt prioriteret område for os – vi ønsker at skabe flere gode læseoplevelser for både børn og voksne i vores lokalsamfund. Du får det overordnede ansvar for bibliotekets materialevalg, både det analoge og digitale, og de mange arrangementer og aktiviteter som planlægges og gennemføres hen over året.

Du skal, sammen med dine lederkollegaer, være med til at tage stilling til, hvordan vi prioriterer økonomien i de kommende år og hermed sikrer, at vores tilbud og services er i overensstemmelse med borgernes behov, ønsker og forventninger.

Vi er, sammen med Museerne i Helsingør, midt i en proces med at skabe en ny form for dannelses- og formidlingsinstitution, hvor museums- og biblioteksbesøget smelter sammen, og hvor vi skaber nye og relevante oplevelser for brugerne. Du vil få en helt central placering i forhold til denne opgave.

Som leder søger vi en kollega, som er god til at støtte op omkring sine medarbejdere, give dem plads til at udvikle sig og er god til at agere sparringspartner i forhold til at facilitere innovative og kreative processer hos dine kollegaer.

Som ledergruppe arbejder vi tæt sammen om at skabe de bedste rammer for at sikre, at vi driver organisationen i samme retning. Vi vægter en høj grad af medarbejderinddragelse og indflydelse på løsning af egne opgaver med f.eks. fokus på selvledelse.

Dine kvalifikationer:
  • Du har erfaring fra biblioteks- eller kultursektoren
  • Du har ledelseserfaring eller er forberedt på at tage en lederuddannelse
  • Du har økonomisk indsigt og gerne erfaring med projektledelse/projektarbejde
  • Du interesserer dig for biblioteksudvikling set i relation til den brede samfundsudvikling
  • Du er god til at netværke og skabe relationer på tværs af forskellige institutioner og organisationer
  • Du er god til at spotte nye muligheder og er ikke nervøs for at tage chancer


Om dig:
  • Du er inspirerende og rummelig overfor nye ideer
  • Du er god til at uddelegere og har tillid til dine kollegaer
  • Du er grundig i dit arbejde og struktureret i din tilgang til dine arbejdsopgaver
  • Du er en analytisk person, som hurtigt ser essensen i komplekse problemstillinger
  • Du er en synlig leder og kan også færdes på ”gulvet”
  • Din uddannelse er ikke det vigtigste – det vigtige er, at du kan bringe den i spil i forhold til den rolle, du skal spille hos os


Lidt om os

Vi er over 60 medarbejdere, som hver dag gør os umage for at gøre en forskel for dem, som besøger vores tre biblioteker, bruger vores digitale tilbud eller sætter pris på, at vi kommer ud til dem.

Biblioteksledelsen udgøres af bibliotekschefen og afdelingslederne for henholdsvis afdeling Formidling og afdeling Materialeflow og Turisme.

Vi er desuden Visitor Service for turister i Helsingør, hvor bibliotekets frontpersonale året rundt giver turister og besøgende vejledning til gode oplevelser i Helsingør og omegn.

Helsingør Kommunes Biblioteker er det mest besøgte af landets biblioteker målt på indbyggertal, og Biblioteket Kulturværftet er, sammen med to andre biblioteker i Danmark, rangeret som ét af Europas bedste folkebiblioteker.

Praktisk Information

Tiltrædelse 1. februar 2024.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 7. november 2023. Du søger stillingen via Helsingør Kommunes e-rekrutteringssystem på www.helsingor.dk via knappen ”Søg jobbet”.

Ansættelsessamtaler finder sted den 13., 14. og 16. november 2023.

Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bibliotekschef Andrew Cranfield på 21541193 eller på e-mail [email protected].

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Helsingør
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 7
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 4