Teamledere til retsafdelingen ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du lyst til ledelse eller er du allerede dygtig til ledelse? Er du også struktureret og har du lyst til at være en vigtig del af en stor retsafdeling og arbejde tæt sammen med en anden teamleder, en afdelingschef og landets bedste hold af søde og dygtige kontormedarbejdere og jurister? Så skriv til os med det samme!

Vi søger to teamledere der brænder for at lede vores nyoprettede teams i en retsafdeling med vokseværk. Som teamleder vil du have både personaleansvar og det faglige ansvar for teams bestående af 10-12 dygtige og motiverede medarbejdere. Du vil også selv skulle indgå i driftsopgaverne.

Retsafdelingen fungerer som sekretariat for rettens jurister vedrørende straffesager og civile sager. Vi er for tiden ved at omorganisere afdelingen, og opgavefordelingen står derfor endnu ikke hugget i sten. Det er dog fast, at afdelingen ledes af en funktionschef og en afdelingschef. De to teamledere refererer til afdelingschefen. Afdelingen består af 35-40 kontormedarbejdere og har herudover tilknyttet 35-40 jurister samt en administrerende dommer.

Retsafdelingen tager sig blandt andet af alt det praktiske, når politiet ringer om et grundlovsforhør. Vi finder tidspunktet, når en straffesag skal behandles i retten og indkalder parter og vidner. I både straffesager og civile sager opretter vi udkast til retsbøger og domme. Herudover har vi medarbejdere, som er protokolfører under større hovedforhandlinger. Endelig besvarer vi også mange henvendelser fra borgere og professionelle parter.

Retsafdelingen er en del af Retten i Glostrup, hvor vi hver dag arbejder for ret og retfærdighed.

Om jobbet

Du vil som teamleder have en travl og spændende hverdag, hvor du leder medarbejdere, som i høj grad er præget af selvstændighed i opgavevaretagelsen, og som har brug for faglig sparring og ledelsesmæssig støtte.

En vigtig del af dit arbejde vil, sammen med resten af afdelingsledelsen, bestå i at have overblikket, samt udarbejde nye og optimere eksisterende sagsgange i afdelingen for at understøtte kortere sagsbehandlingstider og større ensartethed. Endelig vil du have tæt og løbende kontakt til rettens jurister. Vi forventer, at du bruger ca. halvdelen af din arbejdstid på konkret sagsbehandling.

Vi lægger vægt på, at du som teamleder kan arbejde helhedsorienteret og kan prioritere opgaver på tværs, samt at du naturligvis kan bidrage til godt humør og trivsel i dine teams og afdelingen generelt.

Du kan læse mere om retsafdelingens opgaver på domstol.dk under ”straffesag” eller ”civil sag”.

Vi tilbyder

  • muligheden for at arbejde med ledelse som fagdisciplin, hvor du har personaleledelsen og det faglige ansvar for dine medarbejdere
  • spændende og varieret arbejde, herunder mulighed for at arbejde med sagsbehandling på et højt fagligt niveau
  • tæt samarbejde med resten af afdelingens ledelse, samt rettens dommere og andre jurister
  • efteruddannelse indenfor straffesagsområdet og det civile sagsområde og inden for de ledelsesdicipliner, hvor du har et selvstændigt ansvar
  • et godt arbejdsmiljø blandt gode kolleger
  • mulighed for at sætte præg på vores organisation og arbejdsgange

Det er vigtigt for os, at vi både internt og overfor vores brugere arbejder ud fra domstolenes overordnede værdier om respekt, ansvarlighed og åbenhed.

Retten i Glostrup er Danmarks næststørste byret med ca. 85 kontorfunktionærer, vagter og servicefunktionærer, samt 40 jurister. Vi bor 5 minutters gang fra Glostrup Station og har fine parkeringsforhold, hvis du er i bil. Hvis du cykler, har vi gode badeforhold. Vi har en velfungerende personaleforening, der arrangerer aktiviteter efter arbejdstid i løbet af året.

Kvalifikationer

Som teamleder forventer vi:

  • at du har lyst til ledelse og kontinuerlig udvikling inden for ledelse som fagdisciplin
  • at du er faglig dygtig og engageret
  • at du har gode lederegenskaber med fokus på og flair for situationsbestemt og værdibaseret ledelse
  • at du er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • at du kan lede og indgå i et travlt team med ansvar og godt humør
  • at du er god til at samarbejde på tværs af faggrupper og bidrage til en god trivsel

Det er desuden vigtigt, at du deler vores værdier om høj kvalitet og effektivitet, for selv om vi har travlt, skal brugerne kunne stole på, at vores arbejde er rigtigt udført – hver gang.

Løn- og ansættelsesvilkår

Jobbet er med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning.

Du bliver ansat efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO samt organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere, medmindre du i forvejen er tjenestemand.

Du bliver indplaceret som kontorfuldmægtig i løngruppe 3, sats 3. Herudover er tilknyttet et funktionstillæg som teamleder.

Evt. tillæg forhandles i henhold til retningslinjerne for Ny løn.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Signe Ljungdahl Hansen på telefon 43 23 14 49 eller mail [email protected]

Du kan læse mere om vores arbejdsplads på domstol.dk/glostrup

Ansøgning

Du sender din ansøgning via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden.

Vi skal som minimum have din motiverede ansøgning og dit CV, men vi vil også gerne læse udtalelser og relevante eksamenspapirer m.v.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest den 7. november 2023.

Vi indhenter med dit samtykke straffeattest.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold m.v.

Ansættelsessamtaler

Vi forventer at holde samtaler i uge 46 og derefter iværksætte tests før vi afholder anden samtale i uge 47.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 07. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 3