Commercial Director

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Commercial Director



Knauf A/S



Knauf A/S er en dansk producent og leverandør af innovative totalløsninger til byggebranchen, hvor produktporteføljen dækker over 75% af komponenterne til et byggeri; indervægge, etagedæk, facadeløsninger, gulve og akustiklofter. Knauf A/S har en stærk bæredygtig profil og er blandt de førende på markedet inden for genanvendelse. De er en del af Knauf-gruppen – en af verdens største producenter af byggematerialer med 300 produktionsenheder og over 41.500 medarbejdere fordelt i 90 lande. Den danske virksomhed har omkring 200 medarbejdere med hovedkontor i Hobro samt et mindre kontor i Brøndby.

Stillingen som Commercial Director er en redefineret rolle med en klar ambition om at bringe marketing, product management og kunderne endnu tættere sammen.

Med reference til Knauf A/S’ CEO og som medlem af ledelsen får du ansvaret for områderne Marketing, Product Management og Udvikling samt det ledelsesmæssige ansvar for et team på 6. Du bliver ansvarlig for Knauf-brandet, og det bliver dit ansvar at videreudvikle den overordnede kommercielle strategi, især med fokus på udviklingen af både porteføljestrategien for profitabel vækst samt både den fysiske og digitale marketingstrategi. Dette arbejde vil foregå i samarbejde med produktchefer og salgsansvarlige i overensstemmelse med Knaufs overordnede fokus på bæredygtighed, letbyggeri, effektivitet i byggeriet og bygningsperformance. Det bliver desuden dit ansvar at sikre, at Knaufs forretningsudvikling, porteføljestyring og ekstern kommunikation fremadrettet er afstemt i forhold til en stærk kunde- og markedsforståelse. Som Commercial Director vil du arbejde ud fra hovedkontoret i Hobro.

Dine ansvarsområder kan defineres i følgende overskrifter:

  • Ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i teamet så du sikrer højt engagement og ild i øjnene
  • Forretningsudvikling med udgangspunkt i marked- og konkurrenceanalyser samt forståelse for kunderejsen
  • Videreudvikling af den overordnede produktstrategi med fokus på profitabel vækst på tværs af Knaufs brede produktportefølje/produktsortiment
  • Marketingsstrategien, det digitale fodspor og lead generering på tværs af alle kanaler
  • Produkt management-, udviklings (test, brand, dokumentation etc.) og- marketing
  • Sikre en høj kundetilfredshed på tværs af touchpoints
  • Drive udarbejdelsen af den årlige og den strategiske handlingsplan


Den ønskede profil


Uddannelsesmæssigt har du en kommerciel baggrund på masterniveau, kombineret med solid erfaring fra en stilling med overordnet ansvar for Product Management, udvikling og Marketing med et stærkt digitalt fokus og forståelse for mekanismerne ved at drive en kommerciel funktion. Derudover har du et stort drive til at bidrage til den grønne omstilling samt digitalisering af byggeindustrien.

Du har erfaring med ledelse og forretningsudvikling samt implementering og eksekvering af marketing-/produktstrategi, hvor erfaring med både fysisk og digital Customer Experience på tværs af kunderejsen, vil give et stærkt fundament for rollen. Da rollen er kommercielt orienteret, vil det være en klar fordel, hvis du har erfaring med salg.

Som person besidder du et højt drive, er ambitiøs og initiativrig. Du er vedholdende, har stor gennemslagskraft og er stærk på eksekvering. Du evner at arbejde i spændet mellem det strategiske og operationelle og er ikke bange for selv at tage fat. Du er en stærk kommunikator, har gode samarbejdsevner og et positivt humør men ikke mindst formår du at skabe højt engagement i dit eget team og ligeledes på tværs af funktioner i Knauf.

Interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Peter Pallesen på +45 22 34 87 60 eller [email protected]. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Hobro
Reference: 2316.315
Virksomhed: Knauf A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hobro

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hobro

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2