HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

HR Business Partner



KIBO Sikring A/S



En dygtig HR-sparringspartner for lederne * En bred pallette af HR-opgaver * Arbejdssted Stilling ved Skanderborg

KIBO Sikring er en virksomhed inden for entreprenørbranchen, som leverer 360 graders sikring til det offentlige og det private. Projekterne er højt profilerede og af enorm vigtighed, da de typisk vedrører befolkningens sikkerhed og tryghed. I de seneste år har KIBO Sikring udmærket sig ved at udvikle banebrydende koncepter til kunderne.

Vi leder efter en person der kan tage KIBO Sikring til det næste niveau på HR-fronten. Målet er enkelt og smidigt at give lederne de bedste forudsætninger for at lede, udvikle og fastholde deres dygtige medarbejdere.

I August 2023 blev KIBO Sikring købt af det norske selskab Garda Sikring Group. I den forbindelse vil der være et nordisk fællesskab omkring HR, som du bliver en del af. Du får reference til KIBO Sikrings CEO og vil herudover også arbejde tæt sammen med Garda Sikring Groups Director of People and Culture Nordics.

En dygtig HR fagperson, der agerer både strategisk, taktisk og operationelt


Den rette kandidat har HR værktøjskassen i orden. Dette forudsætter naturligvis, at du har nogle år på bagen som HR-specialist, HR-konsulent eller HR Business Partner. Erfaring fra entreprenørbranchen er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Du er en struktureret afslutter, som har en finger på pulsen med, hvad der sker i din organisation. Rollen kræver, at du kan håndtere dine interessenter. Med dit åbne sind kan du lytte dig frem til de gode løsninger og forstå behovene hos dine samarbejdspartnere. Du er proaktiv, og du udviser vedholdenhed og formår at få folk omkring dig med på rejsen.

Du har bestemt ikke mistet hverken sulten til – eller ydmygheden ved – at lære nyt. KIBO Sikring er drevet af stærke værdier som flid, engagement, frihed under ansvar og viljen til at vinde, og det forventes naturligvis, at du er i stand til at udvise disse.

En væktsvirksomhed med en moden kultur beliggende i Skanderborg


Virksomheden er beliggende i Stilling (Skanderborg). Jobbet kræver, at du er på kontoret ofte. Hvis du bor i længere kørselsafstand til virksomheden, forventes det, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvordan du vil kunne få det til at fungere. KIBO Sikring har også afdelinger i Kibæk (Herning), Aalborg og Havdrup (Sjælland)

Energiniveauet i virksomheden er højt og kulturen er præget af et positivt mindset.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Mikael Hage på +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om KIBO Sikring A/S


I KIBO Sikring er det missionen at skabe trygge rammer om liv og værdier.

KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer alt inden for mekanisk sikring og elektronisk overvågning, hvad enten det drejer sig om midlertidige løsninger, enkle stand alone-løsninger eller komplekse integrerede sikringssystemer med flere sikringstyper, der understøtter og interagerer med hinanden.

KIBO Sikrings service- og beredskabsafdeling dækker hele landet og rykker ud 24/7-365 i tilfælde af forretningskritiske nedbrud.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Skanderborg
Reference: 2314 342
Virksomhed: KIBO Sikring A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3