Chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Høng

Er du vores nye chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud - hvor beboerens selvbestemmelse og livskvalitet står forrest?

OK-Fonden Høng drives som et selvejende bo- og behandlingssted godkendt efter serviceloven §66 og §107, der hjælper mennesker med psykiatriske problemstillinger og diagnoser, så de kan få en ny begyndelse og leve det liv, de ønsker. Vi har både døgn- og dagelever i alderen 16-40 år. Vi er 27 beboere og 23 medarbejdere.

OK-Fonden Høng er et bo- og behandlingssted for mennesker med personlighedsforstyrrelser, autisme, angst, selvskadende adfærd, ADD, ADHD, OCD og misbrugsproblematikker. Flere beboere har dobbeltdiagnoser. Som bo- og behandlingssted tilbyder vi beskæftigelse, aktivitet og samvær eller STU-uddannelse. Det er vigtigt, at alle beboere på Høng oplever en hverdag med meningsfuld beskæftigelse og aktivitet.

Læs mere om OK-Fonden Høng her

En erfaren socialpsykiatrisk ledelsesprofil
Du er en stærk ledelsesfaglig psykiatrisk profil, fagligt velfunderet, såvel somatisk som psykiatrisk. Du kender kompleksiteten og udfordringerne på psykiatriområdet, som sikrer, at vi lever op til lovgivning, kvalitetskrav og hele tiden udvikler os til at være et efterspurgt tilbud på det private marked. Du har kendskab til målgruppen, socialpsykiatrien, den specialiserede tværfaglige social- og sundhedsfaglige indsats i samarbejdet med regionspsykiatri og kriminalforsorg mv.

Ledelse der skal skabe følgeskab og udvikling
Som chef skal du sikre en sund, sikker og systematisk drift, styring og ledelse af OK-Fonden Høng, som fundament for udvikling, trivsel og behandlingsindsats. Du skal bidrage til kulturen, hvor vi sammen med beboerne leder efter muligheder, de små succeser og den nærmeste udviklingszone. Du skal støtte det rehabiliterende arbejde og skabe rum for medinddragelse, hvor beboeren er ressourceperson og erfaringsekspert i eget liv. Sammen med kollegaerne skal du sikre og udvikle det fælles faglige grundlag. I OK-Fonden bygger vi vores indsats på den systemisk teori og metode, rehabilitering og den recovery-orienterede indsats. Der afvikles løbende uddannelse i systemisk-narrativ basisuddannelse for medarbejdere i psykiatrien. Vi anvender vi i en række forskellige faglige tilgange, metoder og værktøjer i vores arbejde. Blandt andet NAU – Neuroaffektiv Udviklingsforståelse, mindfulness-baseret stressreduktion, NADA øreakupunktur og TFT – tankefeltsterapi.

Du kan læse mere om jobbets rammer, opgaver, vilkår, samt vores forventninger til dine kompetencer og erfaringer her

En del af noget større
Som chef bliver du en del af et ambitiøst og dynamisk ledelsesfælleskab med øvrige 21 chefer i OK-Fonden på tværs af psykiatri, plejehjem, handicap og hospice, hvor vi arbejder med udmøntningen af OK-Fondens strategi og værdigrundlag. Desuden indgår du i ledelsesfællesskabet i OK-Fondens psykiatri-chefgruppe, hvor arbejder med, at vi som leverandør hele tiden leverer det bedste produkt for beboere og kommuner, samtidig med at vi fastholder og udvikler vores tydelige OK-profil. Du refererer til direktøren for OK-Fondens psykiatri, som er ansvarlig for drift og udvikling af OK-Fondens 12 psykiatriske enheder. I OK-Huset får du professionel støtte og administration ift. økonomi, løn, IT, kommunikation og HR mv.

OK-Fonden er en non-profit omsorgsorganisation med mere end 2000 kollegaer. Læs mere om OK-Fonden her

Dine formelle kvalifikationer
  • Relevant uddannelse/baggrund – f.eks. pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver.
  • Ledelseserfaring, både praktisk og teoretisk – lederuddannelse på diplom- eller masterniveau.
  • Erfaring fra psykiatri- og misbrugsområdet.


Ansøgningsproces:
  • Ansøgningsfristen er d. 17. april kl. 08.00
  • Du vil få besked om invitation til samtale om eftermiddagen d. 17. april
  • 1. samtale: 19. april
  • 2. samtale: 24. april
  • Ansættelse: 1. juni


Der foretages en profilanalyse mellem 1. og 2. samtale. Kan du se dig i jobbet, så send en motiveret ansøgning og et CV.

Yderligere information
Er du nysgerrig og har spørgsmål, eller bare gerne vil høre lidt mere, må du meget gerne kontakte psykiatridirektør Lone Lundsgaard, 20 41 90 78 eller på [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Om os

  • Vi er et bo- og behandlingssted for psykisk sårbare unge i alderen 15-29 år med 27 beboere og 23 ansatte.
  • Vi arbejder for, at unge mennesker uanset livssituation kan forfølge deres drømme og skabe et liv med selvbestemmelse og værdighed. Vi tilbyder rammer for at deltage aktivt i eget liv og støtter med at få en struktureret hverdag ud fra den enkeltes ønsker og behov.
  • Vi råder over 4 kollegier og 3 lejligheder samt plads til dagelever.
  • Vi har fælles madlavning og spisning, rengøring og oprydning og flere forskellige fritidsaktiviteter.
  • Botræning, værksteder og intern boglig skole danner afsæt for de unges afklaring og udvikling.
  • Vi tilbyder beskæftigelsesrettet kompetenceudvikling i form af korte afklarende forløb i samarbejde med jobcentrene.
  • Vi tilbyder beskæftigelse, aktivitet og samvær eller en STU-uddannelse. STU står for den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse, hvilket er et treårigt tilbud til dem, der ikke har mulighed for at gennemføre anden uddannelse, fra man har afsluttet folkeskolen og frem til det 25. år.
  • Vi vil gøre den enkelte beboer så selvhjulpet som muligt og styrke vedkommendes ansvar i eget liv.

Om OK-Fonden
OK-Fonden driver et hospice, 11 psykiatriske bo- og behandlingssteder, to socialøkonomiske virksomheder og 16 plejecentre landet over – med flere på vej. Derudover administrerer OK-Fonden 1.300 boliger, som vi selv har opført, blandt andet 480 boliger fordelt på 29 seniorbofællesskaber.

OK-Fonden beskæftiger ca. 2000 medarbejdere.

OK-Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond, som arbejder på almindelige markedsvilkår. Vores overskud investeres direkte i udvikling af velfærdsløsninger. På den måde skaber vi værdi for de mennesker, vi har omsorg for i det daglige, og for samfundet som helhed.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=778dbae7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Høng.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Høng
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Manager for Process Automation at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of being a visionary leader for a team of very passionate process automation engineers excite you? Embracing change, seiz..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringsted

    Er du en erfaren personaleleder, og har du mod på at arbejde med driftsteknikere, der til hverdag understøtter hele regionens sygehuse og borgere? Hos os får du masser af ansvar, høj frihedsgrad, t..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Kan du sætte retning, kan du arbejde med kultur, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af en fagligt dygtig personalegruppe, så byd ind på denne nye og spændende stilling .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Høng

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Høng over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0