Chefsygeplejerske til afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi søger en visionær chefsygeplejerske som i fællesskab med den øvrige afdelingsledelse vil stå i spidsen for Afdeling for Hjerte- og Medicinske Sygdomme på Amager og Hvidovre Hospital.

Afdeling for Hjerte- og Medicinske Sygdomme er en nyetableret afdeling der består af specialerne hjertemedicin på tværs af hospitalets tre matrikler Amager, Glostrup og Hvidovre, lungemedicin, endokrinologi, geriatri og Akutklinikken på Glostrup.

Den chefsygeplejerske, vi søger, vil få ansvaret for lungemedicin, endokrinologi, geriatri og Akutklinikken på Glostrup. Personen vil indgå i den samlede afdelingsledelse sammen med cheflægen og afdelingens anden chefsygeplejerske, der har ansvaret for hjertemedicin på tværs af de tre matrikler.

I planområde Syd behandles patienter inden for de medicinske specialer på tre matrikler og i flere afdelinger. Som vores nye chefsygeplejerske på Afdeling for Hjerte- og Medicinske Sygdomme indtager du en nøgleposition i arbejdet med at sikre, at alle borgere i planområde Syd får adgang til samme faglige tilbud af høj kvalitet, ens ventetid til udredning og behandling og ens belægning på alle hospitalets tre matrikler.

For at opnå dette skal ledelse og personale på tværs af hospitalets tre matrikler opleve sig og agere som ét samlet hospital. Det kræver, at der arbejdes målrettet med hvordan hospitalets midler og personaleressourcer anvendes bedst muligt, hvordan den samlede kapacitet bedst anvendes, og hvordan de faglige tilbud kan ensrettes og udvikles i fællesskab. Afdelingsledelsen skal bidrage til, at der bedrives tværgående ledelse med ansvar for helheden.

Har du lyst til at være en del af denne udviklingsproces, har vi stillingen til dig med ansættelse 1. juli 2023 eller efter aftale.

Stillingen

Den fælles afdelingsledelse for Afdeling for Hjerte- og Medicinske Sygdomme på Amager og Hvidovre Hospital, bestående af en cheflæge og to chefsygeplejersker, er en ny samlet ledelse. Det betyder, at I sammen skal konsolidere både jer som øverste ledergruppe på afdelingen og jeres fælles værdier.

Som chefsygeplejerske med ansvar for lungemedicin, endokrinologi, geriatri og Akutklinikken på Glostrup vil du sammen med resten af afdelingsledelsen således få ansvaret for at opbygge en god og stærk tværfaglig ledelse til gavn for patienterne og mere konkret:

  • Opbygge en ny afdeling med fokus på udvikling af den faglige profil i tæt samarbejde med de øvrige medicinske afdelinger i planområde Syd
  • Styrke og videreudvikle patientforløbene i egen afdeling og i samarbejde med øvrige specialer og afdelinger at udvikle optimale patientforløb på Amager og Hvidovre Hospital
  • Styrke sammenhængende patient-/borgerforløb i det tværsektorielle samarbejde
  • Styrke patientinvolveringen og patientens perspektiv i såvel det kliniske som det organisatoriske udviklingsarbejde
  • Præge udviklingen af et af landets største akuthospitaler, herunder sikre de medicinske specialers aktive bidrag til løsningen af de akutte opgaver
  • Sikre udvikling af ledelsesteam og medarbejdere gennem tillid og delegering af ansvar, med et kontinuerligt fokus på at være rollemodel for at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, tværfagligt samarbejde og god ledelse
  • Styrke udviklings- og forskningsaktivitet til gavn for patienterne
  • Sikre et attraktivt, tværfagligt uddannelses- og forskningsmiljø
  • Sikre, at afdelingens ressourcer udnyttes optimalt, og at afdelingens budget og krav til nærhedsfinansiering overholdes

Chefsygeplejersken refererer, sammen med resten af afdelingsledelsen, til hospitalsdirektionen, og er i fællesskab ansvarlige for daglig drift, budget, personale og faglig udvikling. Afdelingsledelsen skal sikre en rationel drift og et højt fagligt niveau for afdelingens samlede virksomhed. Afdelingsledelsen fastlægger afdelingens strategiske udvikling inden for rammerne af hospitalets og regionens overordnede strategi.

Om Afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme

Afdelingen for Hjerte- og Medicinske Sygdomme varetager som beskrevet hjertemedicin på alle matriklerne og den samlede medicinske funktion og akutklinik på Glostrupmatriklen.

Afdelingen har det faglige ansvar for Hjerte og Geriatri på tværs af planområdet og samarbejder med Afdeling for Medicinske Sygdomme på Amager og Hvidovre Hospital om ensartede faglige patientforløb inden for de intern medicinske specialer, særligt lungemedicin og endokrinologi.

Personalemæssigt består afdelingen af en engageret stab af medarbejdere og ledere på flere end 400 personer, herunder 15 mellemledere, hvoraf fire oversygeplejersker vil referere til dig. Afdelingen har aktuelt 127 senge fordelt med 62 på Glostrup, 24 på Amager og 41 på Hvidovre.

Med nybyggeriet på Hvidovre Hospital skabes en unik mulighed for at udvikle såvel de fysiske rammer som den interne organisering, således, at den understøtter en fremtidssikret, effektiv og patientfokuseret behandling af hospitalets ca. 570.000 borgere. Funktionerne på Hvidovrematriklen indflytter i det nybyggede hospital i foråret 2024.

Din profil

  • Vi forventer, at du også mener, at vi er fælles om ledelsesopgaven, hvilket betyder at vi involverer hinanden og forpligter hinanden, når vi træffer fælles beslutninger – også når det er svært
  • Vores værdier er åbenhed, tillid, helhedssyn og professionalisme, og vi forventer at du vil samarbejde med os i den ånd
  • Du er visionær, har en stærk faglig og ledelsesmæssig identitet samtidig med, at du er åben for brugen af en bred pallette af ledelsestilgange og -redskaber alt afhængigt af situationen og tør udfordre vores arbejdsgange
  • Du har gerne kendskab til arbejdet på akutområdet
  • Du har organisatorisk forståelse og evne til at samarbejde på alle niveauer i en kompleks organisation som vores
  • Du har relevant ledelsesuddannelse eller ønsket om at få det
  • Du har en tydelig kommunikation samt ledelsesmæssig gennemslagskraft baseret på en åben, involverende og anerkendende ledelsesstil
  • Du kan samle, motivere og lede en stor tværfaglig personalegruppe
  • Du har et stærkt fokus på betydningen af et attraktivt og trygt arbejds- og uddannelsesmiljø som grundlag for vedvarende tilknytning og rekruttering
  • Du har evne og flair for at skabe et attraktivt og udviklende miljø, herunder et tæt samspil mellem klinik, kvalitetsudvikling og forskning og er derfor heller ikke bange for at give medarbejdere i alle lag stort medansvar og være medskaber af en bevidst udviklende organisation
  • Du formår at tilrettelægge en effektiv drift, systematisk økonomistyring og prioritering af ressourcer for en stor afdeling placeret på tre matrikler

Du har nødvendigvis ikke alle kompetencer, men en åben tilgang, og vilje til at lære.

Ansøgning og ansættelsesforhold

Har ovenstående vakt din interesse for stillingen, så send en motiveret ansøgning og CV senest den 27. april. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes ved lønforhandling mellem Region Hovedstaden og DSR.

Dit fysiske arbejdssted bliver primært Glostrup Hospital og du vil ofte være på Hvidovre Hospital, fx til ledermøder o. lign.

Ansættelsessamtaler er planlagt til den 11. maj 2023 og anden runde den 22. maj 2023. Kandidater der går videre til anden runde vil blive bedt om at gennemføre personlighedstest i perioden 12. – 18. maj 2023.

Du er meget velkommen til at hente yderligere oplysninger hos vicedirektør Jakob Hendel på tlf.nr.: 2171 1695 eller chefsygeplejerske Jette Beck Mieritz på tlf.nr.: 3133 7511.

Job- og afdelingsprofil samt stillingsbeskrivelse kan rekvireres hos direktionssekretær Kia Frisenborg på mail: [email protected] eller telefon: 3862 1702.

Læs mere om Amager og Hvidovre Hospital på hospitalets hjemmesider www.amagerhospital.dk og www.hvidovrehospital.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Torsdag den 27. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of Nuuday Data Office – Copenhagen To a newly established role that is crucial in today’s data-driven business landscape, where Nuuday generates and handles a vast and ever-growing amount .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 6
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 9
2. april 2024 8
1. april 2024 9
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9