Medarbejder til Tolkeplanlægning og -koordinering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Medarbejder til Tolkeplanlægning og -koordinering i ViTolker søges med start snarest muligt

ViTolker er i en rivende udvikling og vi har brug for flere skarpe og kvalitetsbevidste kolleger.

Derfor vil vi udvide med 2-3 nye kolleger til at varetage tolkeplanlægning og -koordinering, og herunder løbende servicering af vores kunder og tolke - telefonisk og skriftlig, for at sikre det bedste faglige og logistiske match.

Som Tolkeplanlægger og -koordinator vil du være i tæt kontakt med vores tolke, kunder og samarbejdspartnere, og dit største fokus er, at alle tolkebehov bliver dækket med sans for menneskene bag.

Om ViTolker

ViTolker er et af Danmarks hurtigst voksende, ambitiøse oversættelses- og tolkebureauer. Virksomheden blev grundlagt i 2016 med formål om at levere kvalitet og løfte kommunikationsbarrieren i mødet mellem to kulturer.

Der er i samfundet i dag et stort behov for troværdige og kvalificerede tolke og oversættere i den offentlige og private sektor, og ViTolkers helt særlige kendetegn er derfor også, at vi matcher de mest kvalificerede tolke og oversættere for at sikre tryghed og den bedste kvalitet for vores kunder.

Med dette fokus har ViTolker på kort tid opnået solid vækst, og med et omfattende udvalg af kvalificerede tolke og oversættere tilknyttet har vi skabt et succesfuldt fundament i form af en voksende kundekreds bestående af over 60 kommuner, andre offentlige institutioner landet over, Røde Kors asylcentre og andre organisationer, og erhvervs- og privatkunder.

ViTolker favner diversitet, og vores forskelligheder styrker den måde, vi håndterer daglige opgaver og udvikler virksomheden på.

Vores arbejde er baseret på mennesker og på menneskelige ydelser, så det er vigtigt, at du bliver glad af at arbejde med og være i kontakt med mange forskellige mennesker, både udadtil og internt.

Om dig i jobbet

Det er vigtigt, at du har et stort overblik med sans for detaljer og logistik, har forståelse for opgavens faglighed og hvordan den behandles relevant. Det bliver du instrueret i, og du vil opnå forståelse for en bestillings kompleksitet, faglighed, og for at god tolkeservice er en kompleks service og ofte kræver en god og detaljeret dialog med kunden og tolken.

Vores arbejde er baseret på mennesker og på menneskelige ydelser, så det er vigtigt, at du bliver glad af at arbejde med og være i kontakt med mange forskellige mennesker, både udadtil og internt.

Du skal trives i et miljø med højt tempo og varierende kundetyper og deres unikke behov. Du skal kunne arbejde effektivt og selvstændigt, men du har altid mulighed for at spørge kolleger til råds, og vi løser generelt vores individuelle opgaver med en høj grad af sparring med kolleger for at yde den mest kvalificerede service.

Du skal være stærk i præcis og venlig kommunikation, både mundtligt og skriftligt, og du skal have let ved at sætte dig ind i mange forskellige fagpersoners behov, og yde dem en kompetent og sikker service, når f.eks. en akutbestilling kræver omgående og faglig funderet sikring af en tolk, hvis der er uklarhed ift. borgers dialekt eller en bestilling har særlig behov.

Vi taler dagligt med folk fra hele verden i form af vores tolke og oversættere, hvor vores dialog med dem er imødekommende, og hvor vi via vores gode daglige samarbejde og relation sammen løser opgaverne.

Generelt indeholder hverdagen meget telefonisk kontakt med både kunder og tolke, så det er en fordel, hvis du har erfaring med dette og derfor ved, at det er noget for dig.

Du skal være fortrolig med at arbejde på interne elektroniske platforme, hvor der er høje krav til sikkerhed, ensartethed, præcision og kvalitetssikring i opgaverne og arbejdsgangene.

Vi er åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, det vigtigste er, at du har erfaring med og trives i servicefunktionen og med at lægge et større fagligt funderet koordineringsarbejde for at få tolkenes kalendere til at gå op i en højere enhed i samspil med vores bestillinger, og at du fungerer godt i et team med højt tempo, godt humør og har en positiv indstilling og kampgejst i forhold til at løse arbejdsopgaverne sammen.

Der vil være udvikling i jobbet i takt med at virksomheden vokser, og vi forventer, at du tager en aktiv del i og ansvar for denne udvikling.

Dine opgaver

Din fornemmeste opgaver er at sikre, at der er en kompetent tolk tilknyttet hver enkelt af vores bestillinger. I den forbindelse vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores øvrige administration, herunder HR for partnere (bl.a. tolke), vores kunderådgivning, vores økonomiafdeling, kvalitetsafdelingen og ledelsen med særligt fokus på kvalitet og udvikling.

Jobbet indeholder stor koordination, tæt kontakt med vores tolke og god dialog med vores kunder.

Afhængig af dine evner og erfaring kan dine arbejdsopgaver udvides til andre områder, f.eks. udvikling af vores kommunikationsindsats eller opgradering af tværfaglige arbejdsprocedurer - eller andet, der ligger i naturlig forlængelse af dig og dit arbejde.

Du er aldrig alene om opgaverne, og vi støtter internt hinanden med hver vores ansvarsområder.

Personlige egenskaber

Vi ønsker os en kollega, der er positiv, åben, selvstændig, løsningsorienteret, som er en god lytter og god kommunikatør, er præcis og omhyggelig, effektiv, målrettet og kvalitetsbevidst.

Du skal kunne arbejde godt sammen med andre, og være vant til at tage selvstændigt ansvar og lederskab for opgaverne – også når behovet opstår spontant. Der er ofte akut behov for tolke, hvorfor det er vigtigt at holde hovedet koldt og arbejde systematisk med opgaverne.

Fleksibilitet er vigtig og man skal ikke være bange for at spørge andre til råds.

Generelt for alle medarbejdere

  • Perfekt dansk både mundtligt og skriftligt
  • God til tæt samarbejde med kolleger i hele virksomheden og i stand til at rumme forskellighed
  • Ansvarsbevidst, initiativrig, selvkørende
  • Trives med højt tempo og en rivende udvikling
  • Passioneret for sprog og kultur
  • Erfaring fra eller kendskab til oversættelse- og tolkebranchen er ikke et krav men et plus

  • Være glad for og god til at samtale - lytte og formulere sig venligt og præcist

  • Indgå i en virksomhed, der vokser hurtigt, med engagement og ansvarsfølelse

Stillingen er fuldtid 37,5 t/uge eller deltid. Desuden mulighed for flexjob, løntilskud eller praktik

Vi søger 2-3 nye kolleger

Løn efter kvalifikationer

Adressen er Kantatevej 26B, 2730 Herlev

Motiveret ansøgning samt CV bedes fremsendes til [email protected]

Samtaler afholdes løbende

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Søndag den 28. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of Nuuday Data Office – Copenhagen To a newly established role that is crucial in today’s data-driven business landscape, where Nuuday generates and handles a vast and ever-growing amount .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 8