Undersøgelseschef til Den Maritime Havarikommission

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Den Maritime Havarikommission er en selvstændig undersøgelseskommission under Erhvervsministeriet, der udfører uvildige undersøgelser af sø- og arbejdsulykker på danske, grønlandske og færøske skibe overalt i verden samt ulykker på udenlandske skibe i dansk, grønlandsk og færøsk territorialfarvand. Derudover undersøges ulykker inden for erhvervsdykning.

Om stillingen Du vil fungere som leder for en enhed bestående af tre medarbejdere med forskellig baggrund, som arbejder tæt sammen for at udvikle og formidle viden om ulykker til søs.

I stillingen vil du være ansvarlig for den administrative, forvaltningsmæssige og faglige ledelse af enheden. Derudover skal du fungere selvstændigt som havariundersøger.

  • Det administrative ansvar omfatter udarbejdelse af budgetter, ansættelse og uddannelse af medarbejdere samt løbende udvikling af IT-løsninger. Du vil indgå i og være ansvarlig for enhedens vagtordning, som deles lige af alle i enheden. Da du er ansvarlig for, at enheden er operativ døgnet rundt, alle dage, hele året, er det vigtigt, at du er ved sygdom og i ferieperioder kan træde til for at sikre, at enheden forsat kan udføre sin opgave. Du skal til tider kunne rejse med kort varsel.
  • Det forvaltningsmæssige ansvar omfatter forskelligartede myndighedsopgaver såsom behandling af aktindsigtsager, styre høringsprocesser, spørgsmål fra Folketinget samt forskellige typer borgerhenvendelser.
  • Det faglige ansvar omfatter dataindsamling, analyse og formidling af undersøgelsesresultater, som indbefatter udarbejdelse af rapporter og foredrag/undervisning i sikkerhedsrelaterede emner på højt niveau. Fordi undersøgelsesprocesserne er i en kontinuerlig udvikling, skal du løbende holde dig orienteret om den seneste viden på området, og implementere dem i enheden.

Du skal varetage det internationale arbejde, herunder forberede og deltage i arbejdet i EMSA, IMO og Marine Accident Investigator’s International Forum (MAIIF), hvor du vil indgå i diverse arbejdsgrupper. Du får en bred kontaktflade, fordi arbejdet foregår i tæt samspil med danske og udenlandske myndigheder.

Om dig Det er en fordel, hvis du har erfaring med søfart og har forståelse for, hvordan arbejdet om bord i skibe udføres på alle niveauer, herunder forholdet mellem skibe og landorganisationer. Hvis du har en anden baggrund, skal du have praktisk erfaring med ulykkesundersøgelser.

Vi lægger vægt på følgende:

  • Erfaring med forvaltningsopgaver og arbejde i staten.
  • Besiddelse af bred viden om dansk og international maritim regulering.
  • Erfaring med arbejdsprocesser i EMSA og IMO.
  • Stærke skriftlige formidlingsevner på såvel dansk som engelsk.
  • Stærke analytiske kompetencer.

Du skal herudover være i stand til at håndtere rollen som myndighedsperson i kontakten med tilskadekomne, vidner, pårørende og andre myndigheder. Det er vigtigt, at du besidder empati og politisk indsigt. Det er yderligere en forudsætning, at du kan skabe en forståelse for undersøgelsesresultater blandt enhedens interessenter på alle niveauer.

Det er et krav, at du gennem hele ansættelsen har kørekort kategori B og et gyldigt sundhedsbevis for søfarende og fiskere.

Ansættelse Du ansættes som chefkonsulent med personaleansvar på en femårig kontrakt efter principperne i åremålsaftalen med mulighed for forlængelse i op til 3 år.

Tjenestestedet er Korsør.

Du kan læse mere om Den Maritime Havarikommission på www.dmaib.dk

Spørgsmål? Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Martin John på tlf. 72 19 60 68. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesforhold kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen.

Ansøgning Send din ansøgning via ”søg stillingen” til højre i opslaget. Din ansøgning med CV og relevante eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 10. januar 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og 4, således at der kan ske tiltrædelse pr. 1. marts 2024 eller snarest derefter.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Korsør
  • Onsdag den 10. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holbæk

    Join [xxxxx] on their mission to leverage technology in a newly established role as Head of Global IT and support their ambitions and need for a more integrated global IT setup. Lea..
    • Afdelingsleder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1