Pædagogisk daglig leder til Balsmoseskolen, Distriktsskole Smørum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Det handler om børn

Vi syntes, at vi har de skønneste børn og unge, de mest engagerede forældre og de dygtigste, selvledende medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe verdens bedste hverdag.

Vi søger en pædagogisk daglig leder med lyst og kompetencer til at fortsætte udviklingen af afdeling Balsmoseskolen og Distriktsskole Smørum. Distriktsskole Smørum er en skole med to skoleafdelinger hhv. Balsmoseskolen og Boesagerskolen.

Vi vægter, at du har ledelseserfaring og gerne fra en lignende struktur som vores. Som pædagogisk daglig leder har du det lokale ansvar for elever, personale og skoleafdelingens daglige drift. Du har personaleansvar og ledelsesansvar overfor afdelingens 5 afdelingsledere. Vi er ca. 120 medarbejdere og 550 elever på afdelingen, hvoraf de 80 elever går i Egedal kommunes kompetencecenter for børn med autismespektrum forstyrrelser.

Du får en hverdag på en skole, hvor børn og unge er i centrum

Vi finder stor værdi i at være en fælles skole for alle vores elever, og hverdagen er kendetegnet af et tæt samarbejde på tværs. Vi har i hverdagen et stort fokus på at understøtte alle elevers deltagelse i skolens liv og arbejder vedholdende med at opbygge fællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle. Det gør vi bl.a. ved at arbejde målrettet på, at eleverne har en varieret skoledag.

I hverdagen bestræber vi os på at være tilgængelige når både børn, forældre, medarbejdere, og sparringspartnere har brug for os, og vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.

Balsmoseskolen er en udviklingsorienteret skole, hvor der er fokus på udviklingen af udeskole, naturfagsundervisningen og skolens musikmiljø. Derudover er vi visionsskole for Dansk Skoleskak. I de kommende skoleår skal vi videreudvikle og forankre disse indsatser/projekter.

Vi har fokus på at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen og et godt arbejdsmiljø gennem udvikling af stærke professionelle arbejds- og læringsfællesskaber.

Alle medarbejdere og dit nye ledelsesteam glæder sig til, at du starter

Vi tilbyder dig et ledelsesjob, hvor du bliver leder af et velfungerende og engageret ledelsesteam bestående af afdelingsledere af hhv. almen skolen og kompetencecenter Smørum. Du vil ligeledes blive en del af det samlede ledelsesteam på Distriktsskole Smørum, hvor vi mødes, koordinerer, og sparrer på tværs samt arbejder med ledelsesudvikling.

Der er en god tradition hos os for et rigtig tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere og vi går op i at spille hinanden gode. Vi har ambitioner på børnenes vegne, vi har det sjovt sammen og er gode til at løse opgaverne i fællesskabet.

Udvikling er vigtig for os – både for børn, medarbejdere og ledere

Vi har et børnesyn der tager udgangspunkt i, at "Børn gør det godt, hvis de kan". Den pædagogiske tilgang "Low arousal", er omdrejningspunktet i vores pædagogiske arbejde. Ligesom alle medarbejdere og ledere er kompetenceudviklet i Co-teaching.

Vi er selvfølgelig parat til at tage imod dig – vi sørger for et godt introduktionsprogram hos os, og du får også en introduktion til det at være leder i Egedal Kommune. Der er mulighed for lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en. Alle Egedal Kommunes ledere samles mindst 4 gange årligt til ledersamlinger, og vores forvaltning Dagtilbud og Skole afholder lederdage, så der er gode muligheder for at udvikle sig – uanset om du er ny eller erfaren leder.

Dine kompetencer er:

  • Ledelseserfaring – gerne fra en lignende stilling. Viden om og ledelseserfaring med specialtilbud vil være en fordel
  • Tydelig og ambitiøs – du kan sætte retning og få følgeskab fra medarbejderne og samarbejdspartnere
  • En anerkendende tilgang og som tager udgangspunkt i børn og unges ressourcer
  • Værdier som tillid og fællesskab som en integreret del af den måde du vil gå til samarbejdet med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever, forældre og skolebestyrelsen
  • Lyst til at arbejde i et ledelsesteam med et højt ambitionsniveau, hvor alle "stepper op" når situationen kræver det
  • Skarp til at prioritere din tid, så du lykkes med en nærværende og motiverende ledelse
  • Bidrager med viden, erfaring, drivkraft og godt humør på en skole, hvor udvikling står højt på dagsordenen

Nu er der kun tilbage at søge jobbet:

Stillingen er på fuld tid med start d. 1. november 2023. Ring meget gerne til distriktsskoleleder Dorthe Baun på 7259 8202, hvis du vil vide mere eller hvis du har lyst til at besøge os inden du søger.

Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning og CV senest d. 21. september kl. 16.00

1. samtale holdes den 25. september mellem kl. 10 og 13, og 2. samtale holdes den 28. september mellem kl. 11 og 14.

Vi indhenter referencer. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ee9a9b0c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Smørum
  • Torsdag den 21. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    <p>Vi søger en afdelingsleder til vores kompetencecenter for projektledelse, hvor projektlederne driver store og komplekse projekter, herunder hospitaler, større kontor- eller boligbyggerier,.
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0