Genopslag: Spændende stilling som faglig koordinator til Handicap og psykiatri i Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Har du indgående kendskab til det specialiserede voksenområde? Kan du inspirere og sætte en retning som andre vil følge? Er du samtidig vild med processer og organisering, har blik for systematik og kan du få noget fra hånden? Så er det præcis dig vi søger som faglig koordinator i vores myndighedsafdeling!

Om jobbet

Din fornemmeste opgave bliver at understøtte den daglige drift. Du skal være med til at sætte den faglige retning, understøtte en høj kvalitet i sagsbehandlingen og den fortsatte faglige udvikling i teamet.

Opgaverne er bredt sammensat af drifts-, udviklings- samt visitationsopgaver og består bl.a. af følgende:

  • Faglig sparring og sagsgennemgang
  • Udarbejde og revidere arbejdsgange, samt andre faglige, administrative opgaver
  • Intro og oplæring af nye medarbejdere
  • Samarbejde og koordinering med udføreområdet
  • Indgå i faglige udvalg
  • Tovholder på faglige projekter

Generelt har vi stort fokus på faglig udvikling. Vi står overfor at skulle implementere VUM 2.0 ligesom vi aktuelt er i gang med at implementere vores reviderede serviceniveauer, samt styrke og opdatere vores sagsgange.

Der er tale om en opnormering, så du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores nuværende erfarne og dygtige koordinator. Hvis dette er dit første koordinator-job, sørger vi for en grundig oplæring.

Vores forventninger til dig

Vi søger en koordinator med en stærk socialfaglig profil, der har styr på sagsskridt, lovgivning, god borgerinddragelse samt et økonomisk blik. Du kan komme med erfaring fra en tilsvarende stilling, men du kan også være en dygtig sagsbehandler fra det specialiserede voksenområde.

Du brænder for faglig ledelse, lovgivning og for myndighedssagsbehandling, og har indgående viden samt praksiserfaring fra det specialiserede voksenområde.

Du har gode skriftlige og administrative kompetencer, og har flair for at skabe systematik, koordinere og planlægge.

Du er en god sparringspartner, der formår at give konstruktiv feedback, og som kan være en støtte for sagsbehandlerne i en travl hverdag, hvor vi skal finde de bedste løsninger for vores borgere.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med fagligt dygtige og engagerede kollegaer
  • Et spændende, meningsfuldt og alsidigt job, med mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Fleksibel arbejdstid og stor indflydelse på din egen arbejdsdag
  • En uhøjtidelig omgangstone og masser af humor

Vi sidder i et storrumskontor, hvor stemningen til daglig er præget af dialog og sparring hen over skærmene. Du bliver hurtigt en del af det sociale liv, som er med til at give os et stærkt fagligt fællesskab. Har du brug for ro og fordybelse, har vi både stillerum og mulighed for at arbejde hjemmefra. Du bliver en del af en afdeling, der er optaget af faglig udvikling og borgernær sagsbehandling.

Hvem er vi?

Du bliver en del af Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune, hvor du vil sidde i Afdelingen for borgere med nedsat funktionsevne.

Afdelingen består af 17 dygtige rådgivere, som varetager myndighedssagsbehandlingen for voksne borgere, der har fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser samt udsatte borgere. Vi sagsbehandler bredt indenfor servicelovens bestemmelser bl.a. bo- og dagtilbud, socialpædagogiske støtter, misbrugsbehandling, herberg og krisecenter.

Afdelingen består også af 5 administrative medarbejdere, der varetager opgaver inden for økonomi og boliganvisning, en socialfaglig konsulent, en Nexus-systemadministrator, en faglig koordinator og en afdelingsleder.

Vi har desuden et tæt og godt samarbejde med vores tre udføre-afdelinger.

Ansøgning og kontakt

Der er ansøgningsfrist torsdag d. 21/9.

Vi holder 1. samtale tirsdag d. 26/9 og torsdag 2. samtale d. 28/9. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive præsenteret for en case.

Stillingen forventes besat 1/11.

I tillæg til ansøgningen bedes du vedlægge CV og eksamensbeviser.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Nanna Nielsen på telefon 7216 4369.

Ansættelsesforhold

Ansættelsen fastsættes efter gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Vi beder om at må indhente reference, som vil indgå i den samlede vurdering af, om du kan tilbydes stillingen. Ansættelsen er betinget af, at der foreligger en straffeattest.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b9eb73bc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Værløse
  • Torsdag den 21. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Process Automation at Novo Nordisk Engineering Do you have experience in managing complex Process Automation projects within pharmaceutical production and want to be p..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Document Manager at Novo Nordisk EngineeringMake your ability count at [xxxxx]We are experts in end-to-end pharma engineering, and our success is built on our relationships, both with our col..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejby

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Vejby I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Afdelingsleder
    • Vejby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2