Plejecenterleder til Dybbøl Plejecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Sønderborg Kommune søger plejecenterleder til Dybbøl Plejecenter. Plejecenteret er beliggende i det skønne naturområde ved Dybbøl Mølle og samtidig tæt på Sønderborg by. Plejecenteret er omkranset af grønne områder, og de 59 plejeboliger har et fint udsyn.

Dybbøl Plejecenter arbejder tæt sammen med Sønderborg Kommunes øvrige plejecentre. Sammen har vi fokus på, at vi skaber velfærd i samarbejde med beboere, pårørende og det omgivende samfund. Vi søger derfor en leder, som er optaget af det relationelle arbejde og nysgerrig over for andres perspektiver.

Du søger mere end en karriemulighed
Personligt og fagligt får du energi af at yde involverende og empatisk ledelse. På Dybbøl Plejecenter møder du engagerede medarbejdere og ledere, som bifalder, at du:

  • tager del i det daglige liv på plejecenteret og er synlig for alle.
    Du stopper op og snakker med beboere, pårørende og medarbejdere, som du møder på din vej. Du tager tydeligt ansvar og interesserer dig for det, der sker i nuet for vores beboere og medarbejdere døgnet rundt.
  • giver feedback i forhold til borgeroplevet og faglig kvalitet.
    Du er nysgerrig på beboernes oplevelser og vægter medarbejdernes kompetenceudvikling højt. Du brænder også for at sikre, at beboerne, der bor på plejecenteret, får et værdigt ældreliv med udgangspunkt i vores kerneopgave "Livet leves hele livet" og kommunens Værdighedspolitik.
  • helt naturligt ser Dybbøl Plejecenter som et samlingspunkt for vores lokalområde. Du inviterer samarbejdspartnere og naboer inden for og for at blive en aktiv del af plejecenteret.
  • udvikler en stærk ledergruppe, som kan tegne en fælles profil for plejecenteret.

Når vi andre ser, hvor meget du har gang i på en dag, sveder vi måske på dine vegne, men det behøver vi ikke. Du får faktisk energi af at have flere opgaver i gang. Og du får energi af at være i kontakt med mange forskellige mennesker, skubbe til udvikling og læring samt tage en udfordring op, selvom den kan være svær.

Du kan have masser eller nogen ledelseserfaring. Det er vigtigt, at du som leder har økonomisk og sundhedsfaglig indsigt, og at du er åben, ærlig og nysgerrig. Du har lyst til at forme fremtidens plejecentre i Sønderborg Kommune, når du sammen med dine kolleger fra andre plejecentre får mulighed for at sætte præg på den strategiske retning for plejecentrene i Sønderborg Kommune. I udgør sammen en ledergruppe, hvor alle er teamplayere og er villige til at reflektere og arbejde med jeres personlige udvikling som ledere.

Oplever vi udfordringer?
Ja, det gør vi. I en konstant foranderlig verden stilles konstant nye krav til os som kommune - og det er ikke altid lige let. Det er derfor vigtigt, at du bidrager med dit overblik, din tålmodighed og din evne til at samarbejde - og er med til at hjælpe os videre.

Om Dybbøl Plejecenter
Du er meget velkommen til at besøge os, inden du beslutter, om du vil sende os din ansøgning. Det gør du ved at kontakte Dybbøl Plejecenter på tlf. 8872 4575.
Du kan også læse mere om os på Plejehjemsoversigten

Vil du være vores leder?
Matcher vores ønsker til en plejecenterleder med det du kan og vil bidrage med. Og er du indstillet på at samarbejde og være ambitiøs med din ledelse døgnet rundt. Så send os din ansøgning. Den vil vi glæde os til at læse.

Start på ansættelse er den 1. februar 2024.

Der vil i forbindelse med ansættelsessamtalerne blive udarbejdet en Garuda profil.
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger fås ved vores direktør Klaus Liestmann tlf. 2790 0458 eller konst. plejecenterleder Bente Kaehne tlf. 2141 7054.

Ansøgningsfrist den 3. december 2023.
Vi afholder ansættelsessamtaler den 8. december 2023 og en eventuel 2. samtale finder sted den 14. december 2023.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge jobbet.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ecadeb08)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sønderborg
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 6
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 1