Tydelig og inddragende leder til Det kommunale Sundhedscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for sundhedsfremme og forebyggelse? Vil du være med til udvikle og sætte retning for området? Og er du en inddragende leder og kan se dig selv stå i spidsen for et dedikeret team, der arbejder målrettet for at fremme folkesundheden i Skanderborg Kommune?

Så er du måske den leder vi søger til Det kommunale Sundhedscenter i Skanderborg Kommune.

Hvilke opgaver og ansvarsområder skal du varetage?

Som leder af Det kommunale Sundhedscenter får du ansvar for 19 engagerede og ambitiøse medarbejdere, der dækker mange forskellige kompetencer og har en stor faglig indsigt inden for områder som hjerte- og kræftrehabilitering, KOL og diabetes, forebyggende hjemmebesøg, ryge- og nikotinstop og Lær-at-tackle-forløb.

Du skal stå i spidsen for den daglige drift og udvikling af Det kommunale Sundhedscenter – herunder sikre kvalitetsudvikling og en stabil økonomisk drift.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:
  • At sikre at Sundhedshuset fortsat kan være både en dynamisk igangsætter og en inspirerende medspiller i aktiviteter og processer, der fremmer den enkeltes sundhed og folkesundheden.
  • At skabe et motiverende og trygt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og videreudvikling af den høje faglige standard
  • At arbejde strategisk med indsatser, der bidrager til Skanderborg Kommunes sundhedspolitiske mål og visioner – herunder opfange, vurdere og implementere lokale, regionale og landsdækkende dagsordner i samarbejde med chefer, lederkollegaer og sekretariatet i Sundhed, Omsorg og Handicap
  • At være en bærende kraft i samarbejdet med klyngekommuner, hospitaler, patientforeninger og andre frivillige organisationer. Eksempelvis indgår du i samarbejde om Fælles Skolebænk på klyngeniveau.
  • At bidrage til udvikling af Aktivitet og træning bredt set.


Hvem er du?
Som leder er du tydelig og tilgængelig og formår at skabe struktur, fremdrift og følgeskab. Du lægger vægt på inddragelse, udviser tillid og uddelegerer gerne ansvar.

Det er vigtigt for os, at du indgående kendskab til at arbejde indenfor sundhedsfremme og forebyggelse.
Derudover forestiller vi os at du…
  • har erfaring med personaleledelse og teamudvikling samt viden om ledelse af forandringsprocesser
  • har evne til at sætte retning og kan prioritere i opgaver og ressourcer
  • har flair for økonomi- og projektstyring
  • har erfaring med eller stor lyst til at udvikle frivilligsamarbejdet og bygge bro til patientforeninger og andre frivillige aktører
  • har interesse i at arbejde strategisk med data
  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation


Din uddannelse er ikke afgørende, da vi vægter faglige, personlige og ledelsesmæssige kompetencer højere.

Hvem er vi?
Det kommunale Sundhedscenter består af et team af ergo- og fysioterapeuter, sygeplejersker, diætister, kandidatuddannede og en administrativ medarbejder. Vi løser opgaver i Det kommunale Sundhedscenter, i kommunes centerbyer, i naturen og i Frivillighedens Hus. I dette arbejde stor vægt på brobygning til patientforeninger og frivillige aktører i lokalområderne.

Det kommunale Sundhedscenter er forankret under Aktivitet og træning, der er organiseret under Sundhed, Omsorg og Handicap. Du kommer derfor til at referere til chefen for Aktivitet og træning og bliver en del af en ledergruppe med fem lederkolleger, der arbejder indenfor døgnrehabiliterings- og akutpladser, demens- og træningsområdet.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og besættes på overenskomstvilkår. Løn- og ansættelsesmæssige vilkår forhandles med pågældende forhandlingsberettigede organisation.
Tiltrædelse den 1. februar 2024.

Du får din primære arbejdsplads i Det kommunale Sundhedscenter som har til huse i Skanderborg Sundhedshus.

Nærmere oplysninger om stillingen
Spørgsmål rettes til chef for Aktivitet og træning Tina Frank på 29 79 95 04 eller til leder af genoptræningen Tine Winkler på 24 52 90 89.

Læs mere i den uddybet job- og personprofil

Ansøgningsfrist
Søndag den 3. december 2023.

Ansættelsessamtaler finder sted den 12. december og 2. runde den 18. december. I forbindelse med 2. runde samtalen vil kandidater skulle gennemføre en personprofil og besvare en case-opgave.
Hvis vi tilbyder dig en stilling, vil vi bede om referencer og straffeattest.

Om Skanderborg Kommune
I Skanderborg Kommune bestræber vi os hver dag på, at alle medarbejdere og ledere trives og er engagerede i at skabe værdifulde resultater til fælles bedste – i samspil med hinanden, politikere og borgere. Dette kræver den rette arbejdskultur, som vi bygger på 4 kulturforstærkere:
  • Vis tillid
  • Skab relationer
  • Del ressourcer
  • Tænk nyt.


Vi opfordrer til, at du orienterer dig om Skanderborg Kommune på kommunens hjemmeside og i følgende dokumenter: Ledelse og Styring, Skanderborg.dk og Ledelsesgrundlag. Du kan også læse om kommunes vision Mennesker møde Mennesker, som er rammen for vores tilgang til borgerne og til hinanden.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. maj 2024 1
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6