Afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Special Minds Aarhus søger ny leder

Du har ledererfaring. Du er nytænkende i din tilgang til uddannelses- og beskæftigelsesrettede indsatser for unge og voksne med autisme. Og du ser det som en drømmeopgave at skubbe til udviklingen blandt en gruppe engagerede medarbejdere.

Lyder det som dig?

Så er det nu, du kan søge et attraktivt job som leder af Special Minds Aarhus. Her får du chancen for at lede og udvikle uddannelses- og beskæftigelsesrettede indsatser for unge og voksne med autisme eller lignende profiler.

Stillingen er på 37 timer, og tiltrædelsen er 1. februar 2024 eller snarest derefter.

Special Minds Aarhus er én af 30 afdelinger i nonprofit organisationen Den Sociale Udviklingsfond (SUF). I hele SUF-organisationen er vi samlet godt 500 medarbejdere.

Om Special Minds

Special Minds skaber uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb for unge og voksne med autismeprofil. Udover vores afdeling i Aarhus har vi også afdelinger i Silkeborg, Kolding og Aalborg. I Aarhus har vi en kompetenceafdeling med uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb samt en erhvervsafdeling, Special Minds IT, hvor vi ansætter medarbejdere med autismeprofil, som leverer ydelser til private og offentlige virksomheder. Vi holder til i Vækstpark for Socialøkonomi, som huser 25 virksomheder, der alle ønsker aktivt at bidrage til større inklusion på arbejdsmarkedet: Vækstpark - Socialøkonomisk erhvervspark i Aarhus - SUF

Vores kerneopgave er at hjælpe mennesker med autisme eller lignende profiler i job eller uddannelse. I dette arbejde lægger vi stor vægt på dialogen med vores kommunale samarbejdspartnere, de pårørende og de virksomheder, som vi samarbejder med.

Dig som leder

Som afdelingsleder i Special Minds Aarhus er du dels leder for vores uddannelses- og beskæftigelsesrettede indsatser, dels for Special Minds IT og for Vækstpark for Socialøkonomi.

I Special Minds Aarhus bliver du leder for 60 fagligt stærke og engagerede kolleger. Vi har brug for en leder, der er anerkendende og motiveres af at samarbejde med en mangfoldig gruppe af kolleger. Derudover er det afgørende, at du evner at prioritere og håndtere hverdagens opgaver, sideløbende med at du har øje for de strategiske mål, som du selv er med til at opsætte. Vi forventer samtidig at møde en leder, der er stærk på relationer og netværk, og som forstår at motivere sine kolleger. I dit daglige arbejde bliver du understøttet af en række ressourcepersoner som fx faglige koordinatorer, projektledere, fællesadministration, økonomi og HR.

Endelig er det vigtigt, at du forstår betydningen af, at Special Minds er en del af SUF-organisationen. I dette ligger, at du bidrager aktivt til at understøtte ledelsessamarbejdet, sammenhængskraften og organisationskulturen på tværs af afdelingerne. Du får 29 engagerede lederkolleger at spare med, og de forventer og værdsætter dit engagement.

Dine kvalifikationer

Som vores kommende leder skal du brænde for at skabe bæredygtige løsninger, trivsel og arbejdsglæde. Desuden ser vi for os, at du har en række kvalifikationer, som bl.a. indebærer, at du:

  • - har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau suppleret med en lederuddannelse 

  • - kommer med relevant ledelseserfaring  

  • - har erfaring med uddannelses- og/eller beskæftigelsesrettede indsatser for mennesker med autisme

  • - kan tage ansvar for afdelingens økonomi og ressourceanvendelse

  • - kender til LAB-loven og rammebetingelserne som anden aktør 

  • - kan kommunikere, formidle og dokumentere rammer og resultater både mundtligt og skriftligt 

  • - er optaget af faglighed og metodeudvikling og kan anvende disse metoder som rammesættende for drøftelse af cases - på personalemøder og faglig sparring

  • - lyst og evne til at omstille aktiviteterne i takt med ændrede behov hos kunderne

  • - har organisatorisk overblik og evnen til at følge opgaver til dørs

  • - mestrer konflikthåndtering og ledelsen af mange stærke personligheder

  • - har gennemslagskraft og er ambitiøs på egne og fællesskabets vegne 


Da du som leder både har ansvaret for at drive en kompetenceafdeling, en socialøkonomisk IT-virksomhed og en Vækstpark, der fungerer som kontorhotel, er det vigtigt, at du besidder en stærk alsidighed. Du skal færdes hjemmevant i såvel den offentlige som private sektor og både være entreprenant og have et socialt drive.

Vi tilbyder

Du bliver del af en professionel og velkørende SUF-organisation. Vi har en fællesadministration i Odense, som du jævnligt vil opleve som en aflastning. Administrationen står til rådighed med sparring på initiativer og løsningsforslag, der kan skabe udviklende rammer for vores unge og kolleger. Du vil endvidere få et tæt samarbejde med regionsdirektøren for Jylland og Fyn samt indgå i stærke ledernetværk.

Vi kan tilbyde attraktive løn- og ansættelsesvilkår på baggrund af overenskomst. Herudover prioriterer vi, at du får relevant efteruddannelse og løbende supervision. 

Tiltrædelse den 1. februar 2024. 

Inden du søger, anbefaler vi, at du orienterer dig på vores hjemmeside og for eksempel læser om, hvordan det er at være leder i Den Sociale Udviklingsfond: https://suf.dk/job-hos-suf/job-hos-suf-saadan-er-det-at-vaere-leder-i-suf  

Hvis du vil vide mere om Special Minds og Den Sociale Udviklingsfond, kan du også kontakte nuværende leder i Special Minds Aarhus Kamille Ebbe på tlf. 3084 4813 eller direktør i Den Sociale Udviklingsfond Michael Hansen på tlf. 3084 4501. Du er også meget velkommen til at komme på besøg.

Din ansøgning med CV og relevante bilag skal være os i hænde senest den 3. december 2023.

Første samtale finder sted den 7. december og anden samtale den 15. december.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viby J
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 15
7. maj 2024 16
6. maj 2024 15
5. maj 2024 16
4. maj 2024 16
3. maj 2024 16
2. maj 2024 16
1. maj 2024 17
30. april 2024 16
29. april 2024 15
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 15
18. april 2024 14
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 15
11. april 2024 15
10. april 2024 13
9. april 2024 12
8. april 2024 12